בוקר

Admini

New member
-------->

מה הבעיה ? יש לי בארון 4 מקומות: גיבוי 4 גיבוי 3 גיבוי 2 גיבוי 1 כאשר מגיע גיבוי חדש, אני מעיף את גיבוי 4 ומקדם את כל אחד מהם קדימה.

יש לי מספיק בלאגן גם בלי זה

HD מיוחד בשביל זה, שלא מחובר דרך קבע למחשב, ומכיל גיבויים של שבוע אחורה הכי נוח לי. רק שהוא נדפק, קניתי אחד חדש שהסתבר שגם הוא דפוק והרס הכל...

xyxyxy

New member
אה.. אז הגיבויים שלך הם

חסרי משמעות לגמרי... באותה מידה יכולת לא לגבות בכלל.. אם למשל לא הייתי עצלן כל כך הגיבוי האופטימלי בשבילי היה לצרוב פעם ב שבוע את מה שחשוב ל דיסק או dvd

Ohad18

New member
לפי דעתי זה קצת בעיה לגבות על...

דיסקים, כי אם אתה משנה דברים או תיקיות - זה יכול ליצור בלאגן...

Admini

New member
יש שיטה

פעם בחודש וקצת יותר יש גיבוי מלא פעם בשבוע גיבוי של מה שהשתנה.

gilad g

New member
...

קצת קשה לעקוב אחרי מה שהשתנה ומה שלא
אלא אם יש לך תוכנה שעושה את זה

Salem

New member
אני מתעצל

יש לי גיבוי של כל מחשב במחשב השני שלי. כלומר יש לי 2 מחשבים וכל אחד מהם מגובה במחשב השני. בנוסף יש לי גיבוי באינטרנט של הדברים שלי...

Ohad18

New member
../images/Emo45.gif גם אני... למרות ש...

עכשיו הצורב לא עובד - אבל גם שהוא עבד - לא ממש גיבתי כמו שצריך...

tberger

New member
לפי מה ששמעתי

צ'יפ מצויינים. הם כבר הצילו חומר מדיסקים של מחשבים שנשרפו נפלו טבעו ועוד של חברות רציניות וגדולות. נקווה לטוב. ויאללה חרם על 1000 ש"ח אם יצילו לך עבודה של שנה

Admini

New member
בפעם הבאה

תלמדי לעשות גיבוי (משה הולך לחדר השני למחשב עם הצורב כדי לגבות את המחשב שלו)

xyxyxy

New member
יש לי צורב

קניתי דיסקטים ב 400 שקל דיסקים לצריבה (200 דיסקים) ואני כל כך עצלן.. מחר נגבה מחר נגבה אני בטוח שכשאני יכניס את הדיסק הזה לצורב.. ויתכונן לצרוב את הגיבוי.. ואני יגיד לעצמי.. וואו.. איזה חכם אתה טוב שאתה עושה גיבוי יהיה קצר, הלך ההארד דיסק..

xyxyxy

New member
השורה הראשונה..

קצת יצאה מוזר (אני עייף) אבל הכוונה מובנת

havlaz

New member
אני מחזיק אצבעות שאני לא אפול על

יום כזה גיבוים אצלי הולכים פעם בחצי שנה. מצטער, אין לי את הכוח לשבת ולצרוב מידע. אני עובד עם המון מידע, שמתעדכן כל הזמן, וכל פעם לשבת ולצרוב 3-5 דיסקים כדי להכיל את כל המידע הזה, ממש אין לי כח וזמן.

Admini

New member
אצלי זה 5 דיסקים בגיבוי מלא

אבל גיבוי זה גיבוי (גם אם גיבוי מלא זה פעם בחודש)

xyxyxy

New member
ברור...

אם כל המידע שיש לי ב HD יעלם פתאום התוצאות עלולות להיות קשות במיוחד זה יסתיים ברצח זה בטוח..

למעלה