בוקר

צהריים../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

קמתי ב12
ישר קמתי לעבודה עשיתי ת/מקלחת טליתי כביסה
עזרתי קצת לאמא
עכשיו סיימנו לפסח
וזנ מזה טוב אפפם אנחנו לא מסיימים עד הדקה האחרונה
חחחחחחחחחח אולי יהום אני אלך לאיפשהו עם חברות עדיין לא ידוע:]]
ביווש:]]

זיוו2

New member
ערבבב ../images/Emo20.gif

אניי עכשיוו מתארגננתתת והולכתת להכנהה לטיול לאילת-->הדרכהה... ואזז יש לי מבחניםםם לאיזה פרוייקט באנגלית בבצפר שהמורה המליצה עליי תאמת אינלי מושג למה חחח
אז תאחלוו לי בצלחההה

../images/Emo110.gif

וווווווואי מ8 בבוקר אני על הרגליייםם.. היתה לנו פעילות מההתנדבות.. היה ממממממממש מתיש לגמררררררררררי!! חח כל הגוף שלי תפווווסס... אבל היה כיף
יומטוווב

זיוו2

New member
לילהההה ../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מההכנהה לאילתת פתאום הם החליטו שהחדרים זה או 3 או 4 ואמרו בכלל 2 אז בסוף אנחנו 5
ואחר כך הייתי במבחניםם היהה ממש קשהה 9 דפים 50 שאלות 3 אניסניםם וממש קשיםם!! אבל בערךך הצלחתי עשיתי אנדאנדינוו חחחח
גםם לא ממש היה אפשר לדברר כי היתה שם איזה בוחנתת קשוחה והיא הסתכלה על כולם והיה מזה שקטט שמעו רק את המזגן חח
בקיצור היה סבבה ידעתי חלק אבל מה שלא ידעתי ניחשתי
נקווה שיצלייחחחחח ליי
בעזרת ה'!!

היללי 2

New member
עררבב...

הייתי עם ההורים שלי בקניות ושתיתי מקודם יין..חח היה לי טעייםםם קצת מסתובב הראש..חעחעחעחעחעחע חח אני מסטוליתתתת חחחחחחחחחח לילה טוב לכווללםם

היללי 2

New member
חחח כןןן חחחחחחחחחחחחחח

אני צוחקת מכל דבר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני מסטוליתת חחחחחחחחחחחחחחחח

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה מיםם.... חחח.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חח חחחחחחחחחח יאא אני בקושי הולכת אמא שלי ניבהלה ממניי... חחחחחחחחחחח דיי חחח אני לא מפסיקה לצחוקקק

היללי 2

New member
חחחחחחחח

אני לאא.. חחחחחחחחחחחח התמונות של אגם בצד של סקצרס עושות סחרחורתתתתת עוד כמה דקות אני צריכה להיתקלח...חחחחח

לילה!=]

עבר יום סבבה מחר אני הולכת לחברה אני כבר יהיה בבוקר ויכתוב איך היה היום.. ביי ולילה טוב ונעים!

למעלה