בוקר :] אני אמיר, חלקכם מכירים אותי, הרוב לא. P= אני אגיב כאן מעכשיו וכאלו יומטוב ^___^
H heartnet New member 21/3/06 #1 בוקר :] אני אמיר, חלקכם מכירים אותי, הרוב לא. P= אני אגיב כאן מעכשיו וכאלו יומטוב ^___^
H heartnet New member 21/3/06 #5 אתה יודע.. לכולם יש שפעת :\ למרות שקיפי ומרת שהסיכוי שתוכי יחלה הוא ממש קטן, אבל היא מהשב"ק, אי אפשר לסמוך עליה.
אתה יודע.. לכולם יש שפעת :\ למרות שקיפי ומרת שהסיכוי שתוכי יחלה הוא ממש קטן, אבל היא מהשב"ק, אי אפשר לסמוך עליה.
M MrsGreen New member 21/3/06 #13 חיחי לא מספיק שקיפי דברה על זה 20 אלף פעם זה נכתב(כאילו, היא כתבה D: ) אפילו על הדף ציורים באנימה קון XDDDDD סודך ידוע לכול העולם מוחעאהאהאהאה >]
חיחי לא מספיק שקיפי דברה על זה 20 אלף פעם זה נכתב(כאילו, היא כתבה D: ) אפילו על הדף ציורים באנימה קון XDDDDD סודך ידוע לכול העולם מוחעאהאהאהאה >]
M MrsGreen New member 22/3/06 #70 חיחי ברור שלא ^^ ואני הדתיה פה אז אני כן יכולה להיות צודקת >< אה ואחרי שקראתי את ההודעות של כולם וגיליתי שאתה הית אייזן אז אמ כן אני הייתי טוסן D: ^___________^
חיחי ברור שלא ^^ ואני הדתיה פה אז אני כן יכולה להיות צודקת >< אה ואחרי שקראתי את ההודעות של כולם וגיליתי שאתה הית אייזן אז אמ כן אני הייתי טוסן D: ^___________^
K keep smiling New member 22/3/06 #72 הלו, גםאני.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif הרבנית קיפי. נשמע רע. >;
G Goggle Girl New member 21/3/06 #9 Welcome aboard! Hm, paws off of Ichi, he's mine o,o Beware my insanity, I bite I foam, too, so beware any bite marks around here. And, um, er... BUHAHAHA!!! o,o; that is all, dismissed
Welcome aboard! Hm, paws off of Ichi, he's mine o,o Beware my insanity, I bite I foam, too, so beware any bite marks around here. And, um, er... BUHAHAHA!!! o,o; that is all, dismissed
G Goggle Girl New member 21/3/06 #19 *^-^* sankyu expect more once the anime hits the manga plot again
M Mrs Puff New member 21/3/06 #11 סאלומ ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif אני להיות רותמע ^^ ברוך הבא אומשו
M marinaaa New member 21/3/06 #14 שאלום >.<../images/Emo110.gif אני מרינה. ואני לא מכירה אותך. הי . אני מרינה. יומצויין:]