נמ.. ברור שהמספר גדל ^^ בסוף נשתלט על תפוז בוחעחעחעחע!!
M Mrs Puff New member 22/3/06 #63 נמ.. ברור שהמספר גדל ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif בסוף נשתלט על תפוז בוחעחעחעחע!!
C coral chan New member 21/3/06 #38 רוצח תוכים >; ../images/Emo210.gif אבלל למה פה? ;; אתה כבר בערך מכיר אותי אומשו X_O אני קורל,איזה אוריהימה ורודה~
רוצח תוכים >; ../images/Emo210.gif אבלל למה פה? ;; אתה כבר בערך מכיר אותי אומשו X_O אני קורל,איזה אוריהימה ורודה~
C Commander X New member 21/3/06 #55 ../images/Emo4.gifאוף הגעתי מאוחר כדי להגיב פתחת כתום רק בשביל לומר שאתה מגיב כאן. איזה מנצל פורומים מרושע אתה !!! ותהנה.
../images/Emo4.gifאוף הגעתי מאוחר כדי להגיב פתחת כתום רק בשביל לומר שאתה מגיב כאן. איזה מנצל פורומים מרושע אתה !!! ותהנה.
V Violettecat New member 21/3/06 #59 ברוך הבא אמיר קון! איזה יופי שאתה כאן!!!!!! רחובות/מזכרת בתיה עוד ישתלטו על הפורום מוהאהאהאהאהאהא! נ.ב אתה סגיד.
ברוך הבא אמיר קון! איזה יופי שאתה כאן!!!!!! רחובות/מזכרת בתיה עוד ישתלטו על הפורום מוהאהאהאהאהאהא! נ.ב אתה סגיד.
K keep smiling New member 21/3/06 #62 י-י../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif אעע, רוצח תוכים. 33>
K keep smiling New member 22/3/06 #71 לא אני לא.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif אתה -ממש- לא רוצה אותי במטבח. ._.;
K keep smiling New member 22/3/06 #79 לאלא. אני תמימה!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif וחסודה וצדיקה ונחמדה.