היושש ובוקר הורס לכולםםם ../images/Emo24.gif
וואי אתמול לא הייתי על המחשב כמעט כל היוםםם היה לי יום מזה עמוסססססססס מעצבן/מצחיק ובעיקר חםם
אז קמתי ב8 וחצי ואז אחותי קלחה אותי איתה לקניו כי הייתי צריך ללכת לאישזהו מתנס שקרוב לשם [ איזה 10 דקות ברגל...] בקיצור הייתי צריך ללכת רק בשעה 10 למתנס וכבר בשעה 9 וחצי הייתי בקניון אז לא רציתי ללכת יותר מדי מוקדם אז נשארתי בחנות של אבא שלי עזרתי קצת ואז אבא שלי הקפיץ אותי עם האוטו עד לשםם ... בקיצור ישבנו שם משעה 10 ועד שעה 2 ורבע !!!
בתור מועצת נוער עירונית היינו צריכים להכין 2000 כן אני חוזר 2000 מכתבים לכל בני הנוער שמתגייסים ובכל מכתב היינו צריכים לשים הזמנה ל"פורום" בגלל שיש מסיבה מיוחדת למתגייסים במימון של העירייה ועוד דף כזה של ריקושט שיש בו כל מה שהם צריכים לקנות לקראת הגיוסס בקיצור את 2 הדברים האלה היינו צריכים לקפל ל-2 בגלל שהם היו גדולים מדי ולא נכנסו במעטפה ואז להכניס את 2 הדברים למעטפות ולסגור אותם ולהדביק עליהם שמותת...
היינו רק איזה 10 במקום 30 אז 4 הדביקו שמות [ מתוכם 2 שכבר התייאשו להכניס למעטפות חחח..
] 2 הלכו מוקדם כי הם היו ציריכם ללכת ועוד 4 עשינו את המעטפות... עכשיו הכל היה נחמד עד שנגמרו המעטפות [ אחרי שעשינו כבר 1000 ומשהו ...] של חברת " כיוונים" החברה שיענו היא זו ששולחת את כל המכתבים והיה שם את הסמל שלהםם ... אז הלכו לקנות עוד מעטפות אבל הם היו בלי הסמל אז היינו צריכים לחתוםם עם החותמת של חברת כיוונים על כל מכתבב ...
בקיצור זה היה ארוךך אשש ואז עוד אחותי מתקשרת אלי שאני אלך להביא את אחיינית שלי מהגןן ואני כמובן הסכמתי... והייתי בטוח שאני יודע איך אני חוזר ברגל הביתה ואז התחלתי לצעוד בכיוון ההפך לגמריי בשיא החוםם הגעתי לשכונות שבחיים שלי לא ראיתי בב"ש ותבינו שאני חי בה כבר 16 שנה
בקיצור הלכתי חצי שעהה ואני הולך די מהר ככה שאם זה היה מישהו אחר זה היה לוקח לו לפחות 45 דקות ... בשיא החום כולי מזיע
מ-י-ם !!! בסוף הגעתי למקום שאם הייתי הולך מהצד השני מאיפה שהתחלתי לצעוד הייתי מגיע תוך 5 דקות ואפילו פחות וואי איזה עצבים קיבלתייי יענו תקלטו עשיתי סיבוב בחצי עיררר
והכל בגלל שאבא שלי היה יישן ולא יכל לבוא לקחת אותיי... ואז הוא התקשר שכבר החלטתי שאני חוזר לקניון ואני אתקשר למישהו אחר שיביא את אחיינית שלי ואז הואט ראה אותי בדרך עם האוטו ולקח אותי לקניון [ לא שזה ממש הועיל גם ככה עוד 5 דקות הייתי מגיע בעצמיי
] ואז הגעתי לחנות של אבא שי הדבר הראשון שעשיתי היה לשתותת מים קריםם והרבההה ואז שטפתי פניםם וישבתי בחנות עם המזגןן ... ובאתי לקניון יענו במטרה לעזור לאבא שלי כי היו הופעות בקניון של עידן יניב,רגב הוד ועוד אחד שלא ממש מוכר ... וזה היה שידור חי של רדיו דרום אז גם אילן משהו היה שם – קירח כזה שמנחה את ריח מנטה ... אז כל פעם שבאים אומנים לקניון מבקשים מאבא שלי שייתן מתנות לאומנים... הזמר הלא מוכר היה אצלנו בחנות ולקח חולצה להופעה ואז המנכל של הקניון אמר לאחותי שנעלה למשרדים כי רגב הוד שם ושיצטלמו לעיתון ואז שעלינו הוא אכל פיצה [ שמן
] ושתה דיאט קולה חח
והוא שאל תמזיכרה עם מי הוא מצטחלם אז היא אמרה לו היא מאחים אהרוני וקיבלת מהם מתנה אז הוא שאל איפה היא
ולמה הוא לא בוחר תחולצההה
אז אחותי אמרה לו שאם הוא לא יאהב שיבוא לחנות ויבחר אחרת.... בקיצור אחותי הצטלמה איתו וגם אני צילמתי אותם עם המצלמה שלנו והוא כזה עושה לי חצי חציי אל תצלם לי תרגליים [ חש ת'צמו עוד שניה הרבצתי לו...
] ואז הלכנו ירדנו למטה להופעה והזמר הלא מוכר הקדיש חנו שיר יענו בגל לשנתנו לו חולצה במתנה ממש חמודד : " השיר הבא מוקדש לחברי מאחים אהרוני..." ואז ההיא מהרדיו התעצבנה עליו ואמרה לו אסור לפרסם בישדור חי אז הוא אמר לה אני בשידור חי אני אומר מה שבא לי חחח
ואז אני ואחותי נכנסו לבפנים כדי שהיא תצטלם איתו – כי הוא היה עם החולצה שלנו ... ואז עלינו לחנות של אבא שליי . ואחרי כמה זמן רגב הוד עלה לבמה ואז הוא ירד אחרי איזה 6 שירים ואנחנו גם ירדנו ונתנו לו תמתנה שלו ואז הוא בא איתנו לחנות כדי לבחור אחרתת ... בקיצור יצאנו כזה מבחוץ אז בדרך ראינו כמה בנות נראה לי עם דיסלקציהה אז היא אומרת לו " רגב תחתום לי בבקשה אני חולה עלייך..." אז הוא אומר לה .. " תביאי עט" אז היא נתנה לו ואז אחרי שהוא חתם לה היא אומרת לו תביא לי עם זה טבעת אירוסין אז הוא אומר לה תביאי כסף ... אז היא עושה לו " חחח למה מה קרה יש לך מלא כסף ..." חחחחחחחח הרסה אותייי
ואז הוא בא אלינו לחנות והוא מזה קשה בבחירת בגדיםם הוא מדד איזה 6 חולצות עד שהוא בחר 1 והוא מזה חש שיש לו גוףף הווא בכלל לא רזה והוא אפילו די קציצתי והוא לא ביקר אפילו חצי פעם בחדר כושר ... [ אני יודע כי הוא החליף חולצות לידנו הוא לא נכנס לחדר הלבשה...] ואז הסוכן של ואומר לו יאלה רגב תזדרז יש לנו עוד הופעה... וואלה מזל שגם לקניות אני לא צריך לבוא איתך יותר גרוע מבחורה אתה חחחח
ואז עישנו איתו בוקק חחח אבא שלי הצטלם איתו,אחותי הצטלמה איתו שוב והפעם עם בעלה וגם אחייני םשלי הצטלמו איתו שוב אבל הפעם כל אחד לבד.... [ שצילמתי הוא שוב הדגשיש אני אצלם רק חצי גוףף חחח
] ואז גם אני הצטלמתי איתו למרות שלא כל כך התלהבתי אבל אמרתי מה כולם הצטלמו איתו אני לא ? ואז הוא הלךך ... ומזה כאב לי הראש גם לי וגם לאבא שלי כי החנות ליד עושה שיפוצים והם שוברים קיר בטון הרעידו את כל הקניוןן והרעש בתוך החננות שלנוו אבא שלי כבר התעצבן משעה 3 הם עבדוו ועד 8 ... ואז הוא התקשר לנכל הטמבל הזה וגם עלי והוא התעצבן שהוא מאשר עבודות שיפוצים שיש אנשים ולקוחות בקניון ואז הוא החליט שהוא סוגר תחנות והולך הבייתה ... ואני הלכתי לאחותי לישון אצלה כדי שאני יוכל להתעורר קצת יותר מאוחרר חחח
וזהוווווווווווו חפרתי משהוו אשש חחח מי שבא לו שיקר ומי שלא לא שגם יקרא חחח ... יאלה שיהיה לכולם בוקר הורססס והמשך יום מדהים