תהניייייי:]]
י יעל 13 New member 3/7/06 #70 בוקר טוב *מפהקת* סעמקקק הלכתי לישון ב4 וחצי ופעם ראשונה שלא התעוררתי מהמנקה אז אמא שלי צריכה להתקשר אליי ולהגיד לי שאני אסרוק כל מיני מסמכים ולשלוח לה לעבודה... ישנתי 6 שעות!!!!!!! אני אהיה עצבנית כל היום אני אומרת לכם... אולי אני אשן בצהריים קצת...
בוקר טוב *מפהקת* סעמקקק הלכתי לישון ב4 וחצי ופעם ראשונה שלא התעוררתי מהמנקה אז אמא שלי צריכה להתקשר אליי ולהגיד לי שאני אסרוק כל מיני מסמכים ולשלוח לה לעבודה... ישנתי 6 שעות!!!!!!! אני אהיה עצבנית כל היום אני אומרת לכם... אולי אני אשן בצהריים קצת...
ר רעות האכלנית New member 3/7/06 #74 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif אני כבר מתארת אותך עצבנית ברמווווות אין מגילה
ר רעות האכלנית New member 3/7/06 #77 צהריים../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif היום יש בפארק בפ"ת ערב שירים לעוזי חיטמן ויהיו שם את: עדי כהן, נינט טייב, אוהד חיטמן ועוד... ואני הולכת לשם עם חברות:] גם אבא שלי רוצה לבוא
צהריים../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif היום יש בפארק בפ"ת ערב שירים לעוזי חיטמן ויהיו שם את: עדי כהן, נינט טייב, אוהד חיטמן ועוד... ואני הולכת לשם עם חברות:] גם אבא שלי רוצה לבוא
ה היללי 2 New member 3/7/06 #81 צהרים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif חחחחחחחחחחח רעות את פותחת את היום שלך בשעה 8 אז בשבילך זה צהרים
צהרים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif חחחחחחחחחחח רעות את פותחת את היום שלך בשעה 8 אז בשבילך זה צהרים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/7/06 #97 ../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif אני כותבת צהריים כי אני דעת שאם אני ארשום בוקררר יצחקוו עליייייייי
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif אני כותבת צהריים כי אני דעת שאם אני ארשום בוקררר יצחקוו עליייייייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 3/7/06 #110 חחח היום גמני קמתי ב8../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif איך אני גאה בעצמי זה משוו