בוק בוק בוק-ר טוף

כנסוווווו:p../images/Emo110.gif

חזרתי מהקניון.. נכנסנו לראות סרט והחלטנו על אות משמייםם.... זה הסרט עם הבן של השטן.. בתאריך אתם יודעים איזה:p היא שואלת אותי בתכ מה את? אמרתי לה 14.. והיא לא האמינה כל כך אז שאלה מתי נולדתי.. אמרתי לה 1992.. אז היא כבר האמינה.. ונכנסנו... עכשיו רציתי למכוניות אבל חברה שלי אמרה שהסתכלו עלינוו ואז ראינו שיש תסרט הזה אז בחרנו בו ואמרתי לה שנכנס למכוניות אם נרצה.. קיצר.. בהתחלה היינו לבד בעולם ורקדנוו והשתוללללנו פתאום אנשים נכנסווו
זה ממממממממממממש לא לבעלי לב חלש... ממש.. אני בחיים שלי לא הייתי בסרט אימה כי אני פחדנית
ואני גם ל=א אהיה יותר.. הסיפור של זה מעניייייייין לאללה אבל זה מפחיד לראות חלק מהקטעים.. מהאמצע אני קלטתי מתי יהיה מפחיד הרבה לפני אז פשוט הורדתי תראש ועצמתי תעיניים:p ואז שיצאנו יצאנו כולנו בצרחות ורעדנו וזה.. ממש גם האחרים שהיו איתנו וכולם הסתכלו עלינו
ואז הלכנו לאכול ועשינו משו טעיםטעים
קולה עם אקטימל עם ניירות קטשופ ומיונז
[זה בציניות כן? אנלא משוגעת..] זה כלכך כיף לעשות כאלה דברים:p אני לא מצטערת שזה עבר בגנים
ואנשיםם הסתכלווו עלינוו וצחקווו מזה התפדחתיי כי עליי הם הסתכלו:p זה היה ממש דוחה.. בכל מקרה.. רצינו לעלות אח"כ.. ובאנו לעלות במדרגות שיורדותXD ואני הייתי ראשונה אז כזה חזרתי אחורה
אוי זה היה מצחיייק:p ואז סתם הסתובבנו וחזרנו

שמחהה שנהנתת(?)../images/Emo20.gif

חחחחח אני שונאתת סירטטייי איימהההה אניי הילדהה הכי הכי הכי פחדנית בעולם אינלכםם מושגג כמההה!!

חזרתתיי..../images/Emo20.gif

הייתי אצלל חברה שלי ושמרנוו על דודיםםם שלהההה ודוד שלהה הקטןן בן חודשייםם מזזזה חמודיי
והרמתיי אותוו והואא כזהה מץוקק וקוראיםם לוו גםם זיייוווו
הםם לקחו תרעיון של השםם מהשםם שלייי
ואייי אניי חולה על תינוקוותת
ואני כל שנייה מצחיקה אותלו והואא דופקק לי מזה חיוככייםםם איזהה חמודדדדדד

לילהההההההה../images/Emo29.gif ../images/Emo205.gif

יש לי פוטושופ
אני יכולה לעשות לכם המון יצירות של אגם
נכון דסי, ביחי, מיכי, שיר וחלי

למעלה