בוק בוק בוק-ר טוף

צהרייםםםםםם../images/Emo42.gif

בדיוק שבאתי לקחת את בת דודה שלי מהצהרון אמא באה לקחת אותנו למסעדה:p היה טעיייים ואז הלכתי לדודה שליי וב4 הלכתי לספרית והיא עשתה לי גבות
כמה דמעתי
ווואי היתה שם אישה אחת שדיברה בטלפון והי אמרה: "טוב אז נארגן את האודישנים לפסטיגל בתאריכים בלה בלה בלה, שזה לא יתנגש עם שיר נולד" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלכך רציתי להתחבר לאישה הזאתת היא נראת לי מזה חשובה בקטע הזהההה היא דיברה אחרי זה גם עם משה כלשהוו ואני אמרתי לאמא שזה בטח משה קפטן
חחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אני פה
ועוד מעט אלך לישון אצל חברה:p המשך יום טוב

חזרתי מהצופים ואני בדרך לדיאטנית../images/Emo13.gif

וואי יהיה פשוט מטורף בצופיםםםםםםםם חחחחח היה כזה מצחיקק לא משנהה העיקר שבסוף הסכימו לי להירשם 4 ימים אחרי שניסגרה ההרשמה(וזה לא היה קל
) וואי היה כזה מצחיק שםםםםםם לא משנהה וואי עפתי לדיאטנית ביייי!!
אימאלה אני פוחדתתת

אעע החלום המוזר ביקווווום../images/Emo204.gif

חלמתי שחברת ילדות שלי שלא ראיתי אותה כבר שנים קוראים לה לירון באה אליי וקראתי לה אגם כל הזמן
ואז היא באה למחשבבבב והתנהגתי אליה כל הזמן כמו אל אגםםםםםםםם ואז היא נכנסה לשם משתמש בתפוז : "אגם רודברג" ואמרתי לה לכתוב משו ואז היה את הזה של תפוז : "אגם רודברג, רוצה להיות דוגמנית?, צרפי תמונה" ואז היא נכנסה לזה
ואז פתאוווווווםםםםםםםםםם הפרצוף של לירון הפך להיות הפרצוף של אגםםםםםםםםםם לא ברוררר

היללי 2

New member
ערב טוווב../images/Emo23.gif

המכשיר הליכה שלנו מגיע יום חמיישיי
איזה כיףף

היללי 2

New member
חחחחחחחח רעווותתת../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חחח תמיד את עונה לכוולם..חעחע תודהה

חזתרי מהדיאטניתת../images/Emo4.gif

יווווווווווווואווווו אני שונאת אותהההההההה!!! היא אומרת לאמא שליי "היא רזה אני לא בטוחה שיקבלו אותה בכלל" ואני כזה מנסה להשמין תבטןן
ואז היא אומרת ליי "מתוקה את לא צריכה דיאטה"
שתיחנקקקקקק!!! אחר כך היא מדדה לי גובה ומישקלל והיא נ יכנסה לכרטיס שליי וכאילו ראתה בגרף אם המישקל בסדר ואז היא אומרת לאמא שליי "הבת שלך ביכלל לא שמנה ואין אפשרות לקבת את הטיפול הזה"
בקיצור בסוף היא אומרת לנו שביגלל זה כל פעם אם נירצה כאילו להמשיך בטיפול הזה נשלם על כל שבועע שאנחנו באים לשם לרבע שעה 98 שקללל!!! חחחחחחח אבל אמא שלי אמרה שעדייןן נמשיך בזהה ... אז יום חמישי יש לי שובב אהההה וקניתי פול בגדיםםםםםםםם יווווווואווו פתחנו בבפ"ת חנות יבוא מצרפת!!! אלוהים איזה דבריםםםםםם קניתיי שם פול דברים מזה יפיםם

אייללוש

New member
מגיע לך נעל../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אמממ ואני יבוא אלייך בקרוב ותקחי אותי לשם
(לחנות
)

היללי 2

New member
חחחחחח תודה../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

פתחתי מסן... הגעתי למסקנה שזה אחלה

למעלה