בורגר ראנץ \ מקדונלדס

Naked1

New member
לילה טוב,

למרות שבדרך כלל אני משתדלת להחרים את מקדולנס, מדי פעם עוד יוצא לי לטעום משהו מההיצע הצמחוני המוגבל שלהם. ידיעה מטרידה הגיעה לאוזני, והיא- הרוטב בו מטוגן ה"פוטטוס" הינו רוטב בשרי לכל דבר. אם הדבר נכון, הרי זה בגדר הונאה מזעזעת. רציתי לדעת מי מכם, אשר אולי עשוי לאשר או להפריך לי את הידיעה. טל.

לפי מיטיב ידיעתי...

הוג´י בורגר בבורגר ראנץ´ הוא טבעוני - יש רק לבקש אותו ללא תוספת של מיונז או רוטב אלף האיים (בשניהם יש ביצים כמובן...)

dylan

New member
אני יודע שבקשר לצ´יפס שלהם

הם הודו שהוא בשרי.. אז אני מניח שזה יכול להיות נכון גם לגבי ה´פוטטוס´.. להגנתם הם אמרו שהם מעולם לא טענו שהצ´יפס שלהם צימחוני.. איפה פינת ה
שצריכים אותה..?

אין טעם לקנות במקדונלדס...

בכל מקרה, מקדונלדס ישראל מנותקים מהרשת הבינ"ל ולכן לא מחוייבים לכלליה, השמן שבו מטוגן הצ´יפס בישראל הוא שמן צמחי. אבל זו בכלל לא הסיבה לא לקנות במקגועל...

MooN aka asdfgh

New member
אני דווקא שמעתי שהצ´יפס שלהם כן

בשרי. אבל לא משנה מה נכון, אני בכלל לא נכנס למקומות האלה (גם לא בשביל להשתין), לדעתי זו חלק מהמחאה, אמנם מחאה שקטה, אבל מחאה!

TimBuck2

New member
גם ברטבים שלהם לסלט לפעמים יש

אנשובי... בלעכס! אל תקנו שם, זה מקום מסריח!

Weird Eyal

New member
הצ´יפס שלהם לא בשרי..

זה הריי תפוחיי אדמה.. אבל השמן שלהם יש בו שומן פרה וגם את השניצלים ואת הדג הם מטגנים באותו השמן..... וחתיכות בשר או דג נופלות תמיד לשמן.....בעעעעעעעעעעעעעעעעע

m_shy

New member
אני דוקא כן נכנס אליהם כדי להשתין

מחאה הרבה פחות שקטה. זה מתאים למה שאני חושב עליהם.

Neta558

New member
גם אני! גם אני!

(כאילו שאני אתאפק אם יש רק מקדונלדס באזור - הם לא גורמים מספיק סבל גם ככה?!?) וחוץ מזה, כשמשתינים במקדונלדס, מבזבזים להם ניר ומגדילים את חשבון המים שלהם. למעשה, זו הגדלת הוצאות ללא הכנסות! חישבו על זה בפעם הבאה שאתם שותים ליטר מים ועוברים ליד מקדונלדס!
(אה, כן, אפשר גם לבקש מהם כוסות מים
)

vegan

New member
ואם כבר, אפשר להשאיר חומר קריאה

לבאים אחריכם, או להדביק סטיקר. זה אחד המקומות שבהם חומר פרסומי זוכה לתשומת לב הרבה ביותר.

EaTit442

New member
אז זהו,

שככה נהגתי לחשוב גם אני, עד שהמזימה התאגידית העולמית יצאה לרדוף אותי ברחבי העולם! ומעשה שהיה כך היה: ידיד ואני מסתובבים הלוך ושוב בסביבת כיכר דאם באמסטרדאם. פתאום תוקפים אותי צרכי הטבע ואני מביטה לצדדים. שם, ממש מולי, סניף מקדולנדס, הזדמנות מצויינת להראות להם מה זה. אני מדדה בצעדי "תנו לי לעבור לשירותים, מהר!" בכל ארבעת (!) הקומות של הסניף הענק, מגיעה לשירותים, ושם יושבת אישה- "ארבעים סנט בבקשה!". או מאן, לא רק שתרמתי להם שני שקלים, אפילו לא זיהמתי את השירותים... אררג.... -יעל-
(לא כל הנוצץ זהב)

הצ´יפס לא בשרי,בגלל שברוב

סניפי מקדונאלדס הצ´יפס כשר....נותרו מעט מאד סניפים לא כשרים של מקדונאלדס בארץ.

EaTit442

New member
אכן כן,

הארוחה הצמחונית של בורגר ראנצ´ מציעה את התחליף הטבעוני המוצלח ביותר ברשתות המזון המהיר (טפו). ההצעה הצמחונית של מקדונלדס (מי בכלל רוצה לקנות שם??) היא הארוחה הדיאטתית שכוללת מקלוני תירס, סלט ומים- לא טבעוני בעליל, בבורגר קינג מציעים כארוחה צמחונית לחמניה עם חסה ועגבנייה, צ´יפס ושתייה- לא אטרקציה בעליל, ובבורגר ראנצ´, ההצעה המוצלחת ביותר שטבעוני יכול למצוא בפאסט פוד של ההמבורגרים, יש לחמניה עם סוג של שניצל\קציצה טבעונית עם ירקות ורטבים (מחלקם צריך להזהר כמו שאלון הזכיר כבר), צ´יפס ושתייה (בסניף ליד הבית שלי יש ריפייל חינם אפילו). מה שכן, לא להתפתות, הגלידה, למרות שהיא פרווה,
מכילה ביצים
, ראו הוזהרתם! יום טוב אוכל לא מעובד -יעל-
(מזכירה לכולם שאוכל תעשייתי, טבעוני ככל שיהיה, מזיק לבריאות ולא מומלץ לאנשים שאכפת להם מעצמם)

aradori

New member
את בטוחה??? (+הצעה ל"מתכון")

האמת היא - שלגמרי במקרה, שאלתי השבוע בבורגר-ראנץ´ והם נתנו לי תשובה ממש לא חד-משמעית. הייתי נורא רעב והתחשק לי ג´אנק-פוד (זה שוב היה אחרי שסיימתי מילואים. להזכירכם - בפעם האחרונה שזה קרה, זה נגמר בקלקול-קיבה קטן). נכנסתי לבורגר-ראנץ´ ושאלתי אם בווג´י יש ביצים. כעבור רבע-שעה, אחרי שהשאלה התגלגלה בין העובדים, מנהל הסניף, ובפלאפון הוא התקשר לעוד איזה שלושה אנשים - התשובה (המאוד חלקית) שהוא נתן לי זה: "אין תשובה חד-משמעית - אבל הם כמעט בטוחים שיש בזה ביצים". הודיתי לדוד וקפצתי לקנות פיתה עם חומוס-צ´יפס-סלט (הפעם ללא קלקול-קיבה). זהו. עד כאן הסיפור המרגש - ועכשיו להמלצה חמה: חומרים לחמניה טריה (רצוי עגולה) פרוסות עגבניה פרוסות בצל רצועות עלי חסה מלפפון חמוץ פרוס שניצל ירקות/טופו/תירס (טבעוני) קטשופ/קליונז/חרדל למהדרין: פרוסת "גבינה" צהובה מטופו (ללא קזאין!!!) טיפ: לשים את פרוסת הגבנ"צ בצמוד לשניצל - מיד לאחר חימומו... (נמס יותר טוב) הוראות הכנה: לחצות את הלחמניה ולעשות מגדל... (רצוי לא לשים את הלחמניה בתוך המגדל). מילה טובה: לא נורא אם הכל נופל לכם בהתחלה. צריך לאכול לפחות חבילת שניצלים כדי לפתח את יכולות שיווי-המשקל והמוטוריקה העדינה. תוספות:להגיש עם ציפס תוצרת בית (אפשר גם ציפס מבטטה בנוסף). בתאבון...

EaTit442

New member
מוכרחה להודות

שגרמת לי לפקפוק עצמי משהו, אהמממ... זכורים לי כמה רגעים בטבעונות של נוער מרצ בהם כל מיני אנשים ובהם אני ניסו לברר את התעלומה. זאת הייתה התשובה שקיבלנו אז, בכל אופן, אם למישהו יש כוח ובא לו לקחת על כתפיו המסוקסות (?) לכתוב מכתב מרטיט לב למנהלים המסוקסים (?) של הרשת- שתבוא עליו הברכה. ושוב, מוכרחה להודות, שכל פעם מחדש אני מתרגשת ממתכונים כמעט לא מעובדים (ע"ע המתכון המופלא לג´אנק פוד הומ מייד). קשה לי המון לשמור על תזונה כזו, אהההה, אבל... אבל... תשלחו לי אנרגיות חיוביות מפרפרות בוורוד עם נצנצים? בבקשה? -יעל-
(שמנהלת הפורום הלכה לה לאיבוד)

Neta558

New member
את הלכת לי לאיבוד! ../images/Emo10.gif

*שולחת לך אנרגיות חיוביות מפרפרות בוורוד עם נצנצים* יעל, הבעיה היא שהג´אנק פוד שאורי מציע מבוסס על אוכל מעובד. בלי השניצל-טופו והגבינ"צ, מה שהוא מציע זה...כריך עם ירקות, שאת כבר הגדרת כ"לא אטרקטיבי בעליל". וחוץ מזה - למה לקנות בבורגר ראנץ? איכסה פיכסה. רשתות לממכר בשר להמונים מגעילות אותי ואת הסביבה. נטע שחזרה מביקורה בחלק הארץ הרחוק והמקופח מבלי לפגוש את יעל, שנעלמה לה לגמרי!

lilithmm

New member
מקדונלדס ../images/Emo21.gif

בן דוד שלי עבד שם, אמרתי לו שזה כבר לא עניין של בע"ח כי אם לא הוא יעבוד שם אז מישהו אחר יעבוד שם. העניין הוא שהרשת נצלנית ביותר ללא טיפת בושה. וזה נוגע לתנאים שבהם הם מגדלים את הפרותבורגר המסכנות שלהם ותנאי העבודה, תשלום מזערי עבור עבודה קשה ביותר!!! שאלתי את בן הדוד שלי שמקבל ארוחה בעבודה פעם ביום עבודה אם מותר לו להחליף את הבורגר במנת צ´יפס נוספת, ומה הוא אמר ??? לא! דדדדהההה! איזה "אנשים" מגעילים!! ד.א. איפה מקבלים סטיקרים להדביק במקדונלדס?? אני רוצה להדביק באווזי. שיתקע לכולם בגרון - אמן!

למעלה