בורגר ראנץ \ מקדונלדס

aradori

New member
לא ממש...

אם את משקיענית מספיק את יכולה לטגן לך קציצות/שניצל תוצרת בית - ואז למעשה הבעיה שדיברת עליה נפתרת (תאפי את הלחמניה - ובכלל תצאי שאקלית). סוגיית הגבנ"צ לא ממש הכרחית כאן. היא נולדה למעשה, כי זה שעשע אותי לאכול צ´יזבורגר פרווה.

arcsinus

New member
איך אתם הצמחונים מסוגלים לוותר על

כל הקינוחים הנפלאים המבוססים על חלב?????
זה פשוט לא מובן. הדבר הכי טעים בעולם לדעתי זה ריבת חלב (dulce de leche) מאכל נהדר על בסיס גלוקוזה ואבקת חלב רזה, (דל מאוד בשומן). קרם ריבת חלב חם בתוספת אגוזים, שקדים ובוטנים, על סברינת קרם וקצפת, או על גלידת וניל קראנץ´ - אגוזן או שוקולד צ´יפס או קרם עוגיות וכרמל. קינוח כזה הוא שווה ערך לצלחת אורז, בסביבות ה400-450 קלוריות למנה בינונית, כ 95 גרם פחמימות למנה, טעים ביותר, ומומלץ בחום!

Weird Eyal

New member
הממממממ ההממממממ........

צימחונים כן אוכלים מוצרי חלב וביצים..... אלו הטיבעונים שלא מתקרבים לזה שמע כל אחד והאידיאולוגיה שלו........

aradori

New member
מי מוותר?... ../images/Emo12.gif

אתה צריך שיחה קצרה כאן עם כוהני (וכוהנות) המתכונים - כדי להבין שההודעה שלך מתבססת על חוסר ידיעה... גלידות, מוס שוקולד, בראוניס, עוגות ועוגיות - כולם נטולי ביצים, חלב, דבש, ג´לטין ושאר מזיקין. ממש לא בעיה. לא רק שלא תרגיש שמדובר בקינוחים טבעוניים - אני סמוך ובטוח שתבקש עוד... ספציפית לגבי ריבת חלב - לא ניסיתי, אבל מכיוון שהמתכון מבוסס בעיקרו על חלב וסוכר (ואולי מקל וניל, סודה לשתיה ו...גולות...
) - ועל בישול איטי שלהם עד לקבלת הצבע הקרמלי המשגע - אין שום סיבה לא לנסות להכין את זה עם חלב סויה/אורז. ככה שאפילו על זה אנחנו לא צריכים לוותר. נהנתנים שכמונו.

xenocide

New member
נו באמת..

אני ככה מאושרת שיש עוד מישהו שכותב בשעות מטורפות ואז מה אני מגלה? אורי-דווקא אתה שוכח להזכיר את כדורי השוקולד??? (אגב-הכנתי כדורי שוקולד ויצא ממש ממש טוב!!)

aradori

New member
זה סיפור ארוך...

...עם כדורי השוקולד. במפגש האחרון שהיה - מסיבה לא ברורה - פסחתי על אותם כדורים שנטע הכינה. ככה שהסיבה שלא הזכרתי אותם היתה הדחקה תת-הכרתית, ולא שכחה גרידא.

Neta558

New member
לעולם לא תשכחו, הא?

אני מתחילה לחשוב שלא תהיה לי בחירה של מה להביא למפגש הבא...

Neta558

New member
איזה כיף לי! ../images/Emo13.gif

ומאחר שהמתכון (הכל כך פשוט) נמצא בפורום, כולנו יכולים להכין כדורי שוקולד (חרובים, לא חרובים, עם ציפוי קוקוס או סוכריות) ולהתפטם להנאתנו!

xenocide

New member
אני כרגע

בכוונות לנסות, ובגלל שאני שוב חולה יש לי המון זמן חופשי בבית ואני גם אנסה באמת, עוגת שוקולד טעימה וגם טבעונית. אני רק צריכה לבדוק טוב במה אני מחליפה כל דבר שם ולהתחיל לעבוד. אם יצא טוב אני אשמח להביא למפגש שיהיה מתי שלא יהיה מאחר ואני מרגישה אשמה שלא יכולתי להביא ולו חצי דבר למפגש הקודם..

sleeping sun

New member
לא מדוייק.

כל המאכלים שכתבת כאן הם בלי חלב וביצים שמייצרים אותם בבית עם תחליפים מתאימים. אבל מה לעשות שכשיוצאים החוצה ובא משהו מתוק אי אפשר לקנות עוגייה, או גלידה, או עוגה, או כל דבר אחר שציינת בגלל שהם דווקא כן עשויים מחלב וביצים. ממרמר למדי. לפחות אותי.

איך אתם האנשים מסוגלים לוותר על

עבדים?????
זה פשוט לא מובן. הדבר הכי יעיל בעולם לדעתי זה כושים (NIGERS) עבדים נהדרים על בסיס ד.נ.א ו- ר.נ.א, (דלים מאוד בשומן). יש דברים שמאלצים לוותר עליהם, כי גם אם זה היה יותר כיף שיהיה לנו עבד אישי, המוסר לא נותן לנו לעשות את זה. וכאן גם מתקשר קצת הקטע של הבריאות. נניח והיה יוצא מחקר שאומר שאם אתה לא עושה פעילות גופנית בכלל תהיה יותר בריא, היית לוקח עבד שיעשה הכל בשבלך? זאת עובדה שאפשר לחיות בלי עבד, וזאת עובדה שאפשר לחיות בלי בשר (ולפי דעתי גם יותר בריא בלי בשר, אבל כמו שאמרתי - זה לא משנה)

vegan

New member
הערה לשונית

כושים זו המקבילה העברית למושג ה"פוליטיקלי קורקט" בארה"ב African Americans, מושג המתייחס למוצא. שחורים זו המקבילה ל nigers, שמקורו במילה הספרדית negro, שחור. מכיוון ששם החליטו שהמושג הנוכחי אינו פוליטיקלי קורקט, היינו חייבים גם אנחנו ללכת בעקבות ארה"ב ולשנות, רק שהשינוי כאן היה בדיוק בכיוון ההפוך. דרך אגב, עבדים שחורים יעילים מאד לביצוע ניסויים רפואיים. הדמיון הגנטי הרב לאדם לבן מאפשר ללמוד רבות על רפואת האדם. ההבדל המשמעותי בינינו לבין העבדים, הבדל של שחור ולבן, מצדיק מוסרית את הניסויים. האוניברסיטה העוורית בשיתוף עם אוניברסיטת בר-בירן שוקדות כעת להקים מכון למחקר המוח שיכלול שתי מעבדות חדשות למחקר על עבדים.

guruyaya

New member
סתם כדי שנחכים

המונח ניגר, אומנם נחשב לא פוליטיקלי קורקט, אבל מוצאו טהור לחלוטין. המונח ניגרו, הוא שהוציא למונח הקודם שם רע, בשל דמיון למונח הגנאי "בינרו", - כינוי למקסיקנים, ע"ש השעועית שהיו נוהגים לאכול. ועד כאן אבשלום קור, בחזרה לגורויאיא

למעלה