בורקר טוב יקירי

bimbo.

New member
בורקר טוב יקירי../images/Emo141.gif

לבעלי הרוח הספורטיבית

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם, ויום נעים../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

למנורה החרוצה, בוקר טוב התמונה ממש מזכירה לי הרבה נשים, לא חשובה הדיאטה, חשוב שיהיה מי שיתפוס אותך כשאת קופצת

מנורה

New member
בוקר טוב חבריה,../images/Emo42.gifיעלי למה |רמקול

הערת אותי כל כך מוקדם?? אם כבר קמתי הנה הקפה

emmy5

New member
מנורה ,יעלי בימבו גם אני פה../images/Emo96.gif

שיהיה לכולם בוקר טוב , איזה נחוח של קפה ,היגיע עד חיפה ... איך אפשר עוד לישון ...יעלוש ,אין ברירה ,צריכים לדעת לקפוץ ...או לעשות דיאטה ...האיקר שיהיה לנו יום שקט ונאים .

offe

New member
גם אני, גם אני, ../images/Emo6.gif

לפני שאני רצה לשמור על הנכדונת,
התלבטתי אם לפתוח את המחשב, אבל אין אין, אין מצב אחר, לסגור את דלת הבית בלי הברכות שלכם. אז להתראות בערב,
offe

emmy5

New member
../images/Emo24.gifOFFEחיבוק גדול לך ולתינוקת

שיהיה לך יום מקסים עם חיוך על הפנים . שמחנו לראות אותך בשעות האלה

emmy5

New member
משחק יפה ,משעשע

מה זה?לא יודעים אבל זה משחק משעשע. גוררים את החפצים פנימה וכל אחד קורה משהו אחר. מתחילים מחדש והכל משתנה .נא לשים רמקולים

מנורה

New member
צהרים טובים חזרתי מיום ../images/Emo28.gif

מפגישה עם חברות מימים ימימה. אמי תודה על המשחק הנחמד אופי תהני מהנכדות גם אני מחכה לנכדה הקטנה. אתמול הייתי עם הנכדים הגדולים ןמחר עם הנכד הקטנצ'יק איזה כיף מוצאים זמן לכולם העיקר להיות בריאים. תהנו כל אחד בדרכו ביום נעים שכזה

כמעט צהריים טובים אנשים....

מהבוקר אני על גלגלים, קפצתי לרגע הביתה לפני שאני הולכת לסדנה השבועית רק לומר לכם שהשמש בחוץ מטריפה
להתראות בהמשך

maxima

New member
צהריים טובים לכולם....../images/Emo24.gif

יצאתי מהבוקר לטיול בפרק שמש ניפלאה יום נהדר אופי...הנאה עם הנכדה חונה ...סדנה בכייף אמי ...שעשוע נחמד המשחק הולכת להמשיך בעיסוקי יום קסום לכולם

maxima

New member
אופי הנאה הנכדונת........

אני לפחות פעמיים בשבוע עם הנכדודים שלי המתוקים

emmy5

New member
../images/Emo6.gifסיפור

בעיר שדה קטנה התנהל משפט בין שני צדדים במחלוקת. עורך דין התביעה החליט לזמן לעדות את אחת מקשישות העיר שתעיד לטובת האינטרס של לקוחו. היא עלתה על דוכן העדים, נשבעה לומר את האמת, ואז שאל אותה התובע: "גברת ג'ונס, האם את מכירה אותי?" "כמובן שאני מכירה אותך, מר ויליאמס", ענתה הסבתא החביבה. "אני מכירה אותך מאז שהיית ילד בגן. ובכנות, אתה אכזבה מאד גדולה בשבילי. אתה משקר, אתה בוגד באשתך, אתה מתמרן אנשים ומדבר מאחורי גבם. אתה חושב שאתה איזה כוכב עולה בשמי המשפט, אבל למעשה אין לך אפילו את השכל להבין שאתה סתם איש קטן שמזיז ניירות מצד לצד. כן, כמובן שאני מכירה אותך!" התובע נדהם ונאלם דום. לא עלה בדעתו דבר אחר לומר או לעשות מלבד לשאול אותה: "גברת ג'ונס, האם את מכירה את עורך הדין מטעם ההגנה?" והיא ענתה לו: "בטח שאני מכירה. אני מכירה אותו מזמן שהיה תינוק. נהגתי לעשות לו בייבי סיטר כשהוריו יצאו לבלות. ! וגם הוא מהווה אכזבה גדולה מאד עבורי. הוא עצלן, עקשן כפרד, ויש לו בעיית אלכוהוליזם. ובנוסף, הוא לא מסוגל לבנות שום מערכת יחסים מוסרית עם מישהי וגם הפרקטיקה המשפטית שלו היא מהאיכות הירודה ביותר שידעה המדינה הזאת. כן, בטח שאני מכירה אותו!" התדהמה שנפלה בבית המשפט פינתה את מקומה להמולה רבה, כשהקהל הנרגש ממהר להחליף רשמים על הדברים העסיסיים והמרעישים שזה עתה שמע. בשלב זה דפק השופט בפטישו על השולחן ודרש שקט. הוא קרא לשני עורכי הדין לגשת אליו ובקול שקט ונוקב, אמר להם, כשהוא לא מנסה אפילו להסוות את האיום שבדבריו: "אם מישהו מכם יעז לשאול אותה אם היא מכירה אותי, אני אשלח אותו למאסר על בזיון בית המשפט!"

offe

New member
היזהרו מאלה שמכירים אתכם ../images/Emo8.gif

אמי, סיפור עם מסר, כמה שלא תנסה להתחבא, העולם הוא קטן ותמיד ימצאו אותך.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo47.gifזה כמו לפגוש מכר וותיק ../images/Emo51.gif

שלום כולם שלום אופי, כבר במשפט הראשון זיהיתי את הסיפור. בגילנו אלוהים חנן אותנו בברכה נהדרת, או שאנחנו שוכחים ונהנים שוב כאילו מעולם לא סופר לנו או שאנו זוכרים ואינו זוכרים ואז אנו הולכים עם הסיפור כשהוא אומר מילה ואני מנסים לאמר את השנייה. בשני המקרים אנחנו נהגים. אני שייכת לחלק השני, זכרתי ושכחתי וניסיתי להשלים ולפעמים הצלחתי. תודה אפי

למעלה