בושה וחרפה ביזיון הכל בלוף!!!!!! גואל נפש

בושה וחרפה ביזיון הכל בלוף!!!!!! גואל נפש

עמיאל אורטיז הנער היהודי משיחי שלפני שנה או שנתיים בצער רב חטף פצצה בביתו מאדם אובד בשם יעקב טייטל התקשורת מכנה אותו המחבל היהודי בכל אופן באותה תקופה אני לתומי חשבתי שמשפחתו יסלחו לאותו מחבל למרות ההצהרות שלהם בתקשורת אותה תקשורת שאמרה את זה http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/713/306.html כן חשבתי שהם יסלחחו ויפנו את הלחי השניה שנה או שנתיים אחרי הנער הבריא משחק כדורסל וכו' וממשיך בחייו למרות זאת ההורים מגיעים לבית המשפט מצויידים בעורך דין ממולח ודורשים 4 מיליון שקל בתביעה גואל נפש בא לי להקיא אם לא כאן להגיש את הלחי איפה כן? אם כאן לא לסלוח איפה כן? במקום לגשת לשלוחן הנאשמים ללחוץ למר טייטל את היד ולומר לו "בשם ישוע המשיח אנחנו סולחים לך" במקום לייצד את ישוע כמלך ולהיות משרתיו סוחטים וחולבים מהשדיים של השטן כסף כל הכבוד יהודיים משיחיים חשבתי שזה קיים רק באגודות נוצריות בארצו הברית או באירופה או בבארמון הותיקן המפוצץ בכסף אבל לי כאדם שרק התחיל להאמין לא נטבל וראה בישוע ובקהילתו כדבר הכי טהור שקיים אי פעם אני עצוב ומנגד רואה את המליצים שאומרים שאמונת ישוע לא שונה מכל אמונה כזב אחרת בני אדם היו כשהיו הבל הבלים הכל כאילו עוד מעשייה כנענית ישנה אני עוד צעיר שלא נטבל שחי בעולם של פשע של מלחמה של גאווה של אין סליחה של כבוד של אגו לא רואה הבדל בין ההתנהגו שלהם לבין שאר העולם הדבר הכי טהור בעולם ישוע..שאהבה שלי אליו היא ללא גבולות גם אם עדיין לא נטבלתי ועדיין לא נכנסתי לקהילה ועדיין איני יודע את כל הכתובים יודע ששמו הוכתם ולוכלך ועוד זוג מקהילתו פיספסו את הרכבת ואת התבונה להבחין בין טוב ורע בושה וחרפה.. לפחות מקהילתם אני מצפה לגינוי ושישנו את דרכם הרעה יוחנן המטביל והשליחים סבלו רבות ולא חשבו לרגע לתבוא אלא התנחמו בישוע ונשענו עליו ולא על החוק ועל הרשויות שכן עלינו לציית להם אבל לא להתמך בהם ולסמוך עליהם ולנצל אותם למה לא לקחת דומגא מיוחנן או מהמשלחים או בעצם עזבו אותם ישוע בכבודו ובעצמו!!!!! שנשען על האב ועל רוח הקודש למה לא לקחת דודמא ממנו!!! בושה וחרפה.. ישוע אהבתי היחידה!

אני לא שופט אותם

או את סבלם.. אבל קדימה רצון להרתיע? ההוצאות עקב האירוע וכו' זה נראה לי תירוץ ל4 מיליון שקל קדימה 4 מיליון שקל ממש חיי עושר קנו להם איך זה נציג את המאמינים איך? איך יעקב טייטל רואה את כל זה האם הצעד הזה יקרב אותו לאמונת האמת איזו דוגמא הם נתנו לו? ולשאר האזרחים בישראל? האם הרצון "להרתיע" ב4 מיליון יותר מועיל מדרך ענווה צניעות?! אז נכון זו תביעה אזרחית תמיד שזה מגיע לפרקטיות וכשזה נוגע לכסף תמיד מוצאים חורים העיקר להתוודות בקהילה להתפלל שאלוהים יסלח לו ויאללה להמשיך הלאה

lion 7

New member
אולי הצעד שלהם הוא בכיוון הרתעה ?

דידיד אני לא מאחל לאף אחד את מה שעבר עליו (עלי ולאחרים ) , קשה להיות בנעלי המשפחה שכמעט הבן אבד , לגבי התביעה הכספית (אולי זאת צורה של הרתעה ושאנחנו לא פראירים) אולי היה כדאי לותר ולהגיש את הלחי השניה אולי? זה תלוי במידת האמונה עצמה , יעצו לי שלא אתבע תוקפים , אבל אני קטן אמונה ואנו נמציא אלף סיבות גם מהכתובים שלהגיש תלונה או תביעה , זה קשור באגו שלנו או הכבוד עצמו , מקוה שהם בכיוון של החזרת הכבוד , אינני מסכים איתך על הנוצרים כהכללה, לא במערב או במזרח שמצבם קשה , מצב היהודים משיחים וערבים נוצרים הוא די מעולה יחסית לנוצרים במדינות שכנות (וזה גם יחסית טוב בירדן סוריה, אולם יורד במצרים או בעירק גרוע , ועד בלתי נסבל בפקיסטן או סין. אני לא יודע אם צריך לתבוע או לא ,אבל קל לי לומר זאת כאשר הפגע לא היה נגדי .

אחר כך מתפלאים

למה מוסדות הדת והאנשים בתוכה מסריחים מכסף ועולה ריח של שחיתות ורדיפה אחרי ממון!

הילמאר

New member
פיתוח של הנושא

כמאמין שמנוי על Voice of the Martyrs אני מסכים שהמצב קשה. אסור להפקיר את הקדושים הללו ולהאמין שאפילו מהאבנים יכול ה' להקים לו בנים כי זאת גישה לא נכונה רוחנית שלנו בני האדם. וגם אסור לסמוך על חלומות והתגלויות שהם לא נסמכים על כתבי הקודש ובונים קהילה על כרעי תרנגולת. לכן התביעה היא כדי לאיים להגן ולהרתיע מפני פיגועים שכאלה נגד מנהיגים ומשפחותיהם בעתיד. וכמו שהפסטור ברוך סמדג'ה אמר בדרשתו ביד השמונה ב1996 (בשל מחלתו של הפסטור לארי): "מאמינים, תשמרו טוב מאד על הפסטורים שלכם!".

אני לא מסכים איתך

ראשית כל, הנער עמי אורטיז עדיין סובל מהפציעות, נקטעו לו איברים בגופו, והוא לא יוכל לשחק כדורסל, כפי שהוא שיחק בעבר. הסבל שהמשפחה הזאת עברה הוא בל יתואר, וכמו שליאון כתב, גם אני לא רוצה להיות בנעליים של המשפחה הזאת. בדרך כל-כך שטנית, האדם הזה יעקב טיטל, הפעיל או פעל. האם הוא ראוי לסליחה? כן בטח שכן! שמעת את התפילות של המשפחה? שמעת את התפילות של המאמינים שתומכים במשפחה? אני בטוח שהם סולחים לו, אך אין לתביעה האזרחית כל-קשר. עוגמת הנפש שנגרמה למשפחה,וכל ההוצאות שנוצרו עקב האירוע, והרצון להרתיע מפני מעשים שכאלה, ועוד. אלה סיבות מספיק טובות בכדי להגיש את התביעה האזרחית מעבר לכך, אחד הדברים הבולטים אצלנו כשאנחנו בתחילת דרכנו באמונה, הוא שאנחנו מתחילים לפתח חוש צדק שמבוסס אמנם על הכתובים, אך גורם לנו לשפוט אנשים אחרים, ובמיוחד את אלו שנמצאים באמונה שנים רבות יותר מאיתנו. תודה לאל שהאהבה שלך לאדון היא ללא גבולות. השם של ישוע לא הוכתם ולוכלך ע"י משפחת אורטיז, שנאבקים בהוצאת הצדק לאור.

לא שופט אותם

או את סבלם.. אבל קדימה רצון להרתיע? ההוצאות עקב האירוע וכו' זה נראה לי תירוץ ל4 מיליון שקל קדימה 4 מיליון שקל ממש חיי עושר קנו להם איך זה נציג את המאמינים איך? איך יעקב טייטל רואה את כל זה האם הצעד הזה יקרב אותו לאמונת האמת איזו דוגמא הם נתנו לו? ולשאר האזרחים בישראל? האם הרצון "להרתיע" ב4 מיליון יותר מועיל מדרך ענווה צניעות?! אז נכון זו תביעה אזרחית תמיד שזה מגיע לפרקטיות וכשזה נוגע לכסף תמיד מוצאים חורים העיקר להתוודות בקהילה להתפלל שאלוהים יסלח לו ויאללה להמשיך הלאה

ראשית כל

לפי מייטב הבנתי הם שותפים לתביעה אזרחית, והסכום לא יועבר במידה ויזכו, אליהם בלבד. יעקב טיטל גם אם אתה תגיד לו שאתה סולח לו, יצחק לך בפנים והדבר לא יזיז לו וכהוא זה. הם נתנו דוגמא טובה של אזרחים המממשים את זכותם, אם אתה חושב שהמשמעות של האמונה המשיחית, היא שאתה נותן לכל אדם שעובר ברחוב לדרוך לך על הרגל אז אתה טועה. אל תזלזל בחיי קהילה שאינך מכיר או תם כלל. אתה כן שופט.

אז מה אם הוא יצחק..

טוב מה אני יגיד זה רק מראה שדפוס ההתנהגות לחברה שבקהילה נוצרית-משיחית לא שונה בהרבה מקהילות אחרות עם אמונות שונות..

תתפלא

אבל אנחנו כן שונים. אולי מבחוץ ממה שאתה קולט מהתקשורת, הדברים נראים לך כך. אך דברים שרואים מכאן לא רואים משם. אולי הצעד שהם עשו, נראה לך כנוגד את דבר ה'. אני למעשה לא רואה בדבר שהם עושים משהו שהוא נגד דבר ה' ואפילו ההפך. למה שלא תפנה אליהם, תשאל אותם אתה על הצעד שהם עשו, אולי הם יוכלו לתת לך תשובה שתעזור לך להבין את הדברים על בוריים. אל תתן לדברים חיצוניים להשפיע על חייך הפנימיים. כשאדם נושע, הוא חי מהפנים אל החוץ ולא ההפך. תן לאדון לדבר אל חייך ולהדריך אותך אליו, והדרך אליו נמצאת בקהילה שלו, שהיא הגוף שלו. אם אתה רוצה להשפיע על הקהילה ולשנות את הדברים(הקהילה לא מושלמת ובטח שיש הרבה דברים שאפשר וצריך לשנות) תוכל לעשות זאת רק מבפנים. שהאדון יברך אותך ויחזק את אמונתך.

בוודאי אך רק אם יש

מקלואה(אני חושב שככה קוראים לתבשיל המעולה של אורז עם בשר ותבלינים משובחים בתוך סיר אחד גדול)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחחח הכוונה לאירוח בפורום../images/Emo9.gif מקלובה?

האורז נטו עם בשר טחון, ומעל מפזרים לקישוט ולטעם משובח סנוברים קלויים זה נקרא אבולי,או חאשווה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיתכן שבתוך סיר המקלובה שאתה מכיר יש גם

כרובית מבושלת? מקלובית זהרה

lion 7

New member
יש 3 סוגי מקלובה

זהרה, סמק (דגים) שפסה מהעולם (ימי העוני) ויש מקלובית חציל יעני ביטינגאן , אלזהרה זה השיא והיופי עם עוף (מומלץ תרנגלת) , לגבי התיאור של יעקב הוא התכוון אולי ל-מנסף- מממ טעים מאד , ויש קואדר אחח אכלנו את זה בדאלית אלכרמל וברבת עמון , אולי אורז עם סנובר ולוז עם פתיתי עוף מממ אחלה עם לבן , לפני כמה ימים הראו בתוכנית בטלויזיה על אירוח כפרי בנגב אצל הבדואים (ערוץ 1 בערבית) המגיש היה נדמה לי (בלאן) , הראו את האוהל הבדואי עם האוכל המפורסם (הם טענו למנסף , אבל שמו המקורי אלת`ריד) ואוכלים את זה בידיים , מממ ראינו אני ואישתי וממש הרגו אותנו, אני מבקר שם או את דלית אלכרמל בראשון הבא .. מנסף, קואדר חרוף הרגתם אותי .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאם תהיו יעילים ותתכננו מפגש פורום אז

מוזמנים אליי ומבטיחה שיהיה טעים

lion 7

New member
קדהא יא עמי , מבורכת אחות יקרה

קודם שיהיו אנשים מוגדרים בפורום , יענו תנו לנו זמן להכיר את הנפשות ואחרי זה (אם יהיה זמן טוב או פנוי) אני אזמין למה מה קרה , בית אלדיק ביסאע מית סדיק , תתרגמי שיפרד יקרה , יום אחד נפגש כולנו בעזרת ישוע בכנס ושם נפגש ונראה את הנשמות הכותבות פה , למרות שאצלי בבית עדיף כמובן גם אצלך , טוב תתארגנו ואני אעשה נפלאות ונסים בכדי לבוא , בברכת האדם היותר יפה מכל בני אנוש ישוע מלכנו אמין.

למעלה