בושה וחרפה ביזיון הכל בלוף!!!!!! גואל נפש

תודה על ההזמנה....../images/Emo242.gif

HailMary

New member
מה, טייטל לא התפתה לשטן?

זה עניין חינוכי לא לחזק ולתת פרסים לדרך השטן ולמתפתים לשטן

HailMary

New member
גועל נפש. אימת השנאה הדתית החשוכה

אימת השנאה הדתית החשוכה והקנאית על קצה המזלג רצחנותו של טייטל כלפי יהודים משיחיים, והדים לגיבוי סביבתי למעשי תעוב אלו http://www.youtube.com/watch?v=bzWpWxUE-Z0 רדיפות נוצרים בחסות גורמי ממסד. זהו אחד הנושאים הנישמרים בסוד מדעת הקהל בעולם ואף מחלק מדעת הקהל הנאורה בישראל. רדיפת נוצרים מתרחשת בדרכים רבות, תכופות מצד גופי ממסד כמו ביטוח לאומי, משרד הפנים, עד שמאמר מערכת זה ב"הארץ" מצא לנכון להתריע וליידע לעניין חסוי זה. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1119074.html חופש הדת עפ"י מגילת העצמאות? שריפת ספרי הברית החדשה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/735/879.html בונים חומה? נשבש אגב אורחא את חופש הפולחן הנוצרי. מה רע?.. http://www.lpj.org/index.php?option...nfants-&catid=1:latest-news&Itemid=71&lang=en אתרי אינטרנט בישראל שטופים תכופות שנאה לנוצרים, וכאילו מעלים רדיפות יהודים שארעו במשך 2000 שנה פה ושם בארצות נוצריות כעילה לכל מעשה תעוב ושנאה (והרי אחרי הכל, הארצות הנוצריות הללו אפשרו ליהודים להתיישב בארצותיהם, ותכופות נתנו להם הגנה וזכויות ביד תקיפה , למשל באיטליה בחסות הכנסיה. למשל, הצלת יהודים בשואה מצד הכנסייה הקתולית בפולין, שרבים מכהניה ונזיריה נישלחו עקב כך לאושוויץ).

HailMary

New member
"איש רע מפיק דברים רעים מאוצרו הרע".

"לולא באתי ודיברתי אליהם לא היה בהם חטא, אבל כעת אין להם תרוץ על חטעם. השונא אותי שונא גם את אבי. לולא עשיתי ביניהם את המעשים שלא עשאם איש אחר, לא היה בהם חטא, אלא שעתה גם ראו וגם שנאו אותי ואף את אבי" (יוחנן ט"ו, 23-24). "אני הולך ואתם תחפשו אותי, ברם בחטאתכם תמותו. אל אשר אני הולך אינכם יכולים לבוא" (יוחנן ח' 21) "או שהעץ טוב ופריו טוב, או שהעץ רע ופריו רע. שהרי בפריו ניכר העץ. ילדי צפעונים, איך תוכלו לדבר טובות ואתם רעים? הן מתוך השופע בלב מדבר הפה. איש טוב מפיק דברים טובים מאוצרו הטוב; איש רע מפיק דברים רעים מאוצרו הרע. מדבריך תצדק ומדבריך תחוייב". (מתי י"ב 33-37). ועכשו אני שואל, אם האיש רע ופריו רע, האם מתן פרס על התנהגותו ישיב אותו מדרך הרע? ומה עשוי להצילו אם לא ישלם מחיר על רישעותו? הושטת הלחי השנייה היא לאוייבך, אך כאן מדובר על משהוא אחר, על איש רשע שעשוי ללכת לגהינום אם לא ישוב מדרכו ויחוש חרטה. וכי אין כאן גם רצון לעשיית צדק? "אשרי הרעבים והצמאים לצדק, כי הם ישבעו" (מתי ה' 6) "אשרי הנירדפים בגלל הצדק, כי להם מלכות שמים" (מתי ה' 10) (יש כאן אגב עירפול בין "צדקה" ל"צדק" בתרגום העברי).

AlYahudii

New member
אני דוקא בעד שיכנסו באמ-אמא שלו!

אבל הי, אני לא מחוייב להושיט את הלחי השניה, אז מה תעשה לי? לגבי שאלות בתאולוגיה נוצרית - אל תשאל אותי. מה אני כבר מבין? אבל ברגשות של הורים כלפי ילד שלהם שנפגע - אני יכול להבין טוב מאד. הרגש הבסיסי ביותר כאן הוא אנושי, מובן וטבעי ביותר. הרשע הזה פגע בחף מפשע - שישלם. לפחות משפחת אורטיז תרגיש שנעשה צדק מסויים. אשתו וילדיו של המנוול הזה יסבלו בלי שעשוכלום - וכנראה אפילו לא ידעו איזו מפלצת שורצת אצלם בבית. מאד קל להטיף מוסר לאחרים, כשאתה לא עומד במקומם.

שומאן

New member
לדעתי

המשפחה של הנער שנפגע צריכה כמובן לדרוש את כל התשלום (עד השקל האחרון) עבור הטיפול הנדרש, אך באמת 4 מיליון נראה לי מוגזם מאד ואני מסכים איתך שמשהו פה לא נראה טהור לגמרי. אני מרחם מאד על המשפחה ומרגיש צער רב על סבלו של הנער ועל עוגמת הנפש שנעשתה לו. אך יחד עם זאת, בתור מאמין, מאד לא אהבתי לראות בתקשורת (כבר לא זוכר באיזו תוכנית זה היה) את סוג הפעילות המסיונרית שהמשפחה עשתה באריאל - יוצאים לרחוב מלא אנשים דתיים ומתחילים לחלק ספרים או לשיר שירים - כאילו לעשות בכוונה דווקא. אני חושב שזה רק יוצר רתיעה וסלידה מהאמונה ומהאמינים. אני לא חושב שכיום זו העדות שלנו וכך אנו צריכים לפעול.

lion 7

New member
מסכים לכל מילה

בישור לא צריך להיות אינטנסיבי בכח ,במח לא בכח , ואם כבר אני מאלה שהמלה מסיונרים היא מלת גנאי , כל אחד חופשי לעשות את המוטל עליו בלהפיץ את אמונתו, אבל בגבול ההגיוני, אני מאמין גם שתורת חיינו תהיה מראה לישוע, במלים אחרות זה הבישור הווי חיים ותו לא

לא מסכים כלל

אם שאול השליח המעולה, היה אומר שאורך חייו הם מספיקים בכדי לבשר את הבשורה, אולי היום לא היינו יודעים על המשיח. שאול אומר בברור, שעלינו לבשר את הבשורה. לחיות אותה זה דבר אחד, לבשר את הבשורה זה דבר אחר, ואנחנו חייבים לעשות גם את זה ואף את זה. זה לא מוצא חן בעיניי מישהו? שיאכל את הכובע.
הבשורה חייבת לצאת החוצה, חייבים לספר על המשיח לכל אדם, כל מי שלא מאמין עושה את דרכו אל האש הבוערת. וכמו שאלוהים דיבר אל יחזקאל ואמר לו שאם הוא לא ילך להזהיר את העם שיחזרו בתשובה ולא סופם יהיה מר, אלוהים ידרוש את דמם מיחזקאל, אך אם הוא ילך ויזהיר, מי שלא יחזור בתשובה מחטאיו, דמו בראשו. ואת הדברים האלה בדיוק ישוע אומר לנו היום. איך אפשר שלא לבשר את הבשורה?

למעלה