בושה וחרפה לביידן שהעניק מדליית החירות הנשיאותית לעוכרי ישראל 🤮

certified.woke

Well-known member
ג'ורג סורוס, ניצול שואה, פילנטרופ "כבד" - "מככב" גם בתיאוריות-קשר מטופשות של הימין הנבער בישראל ובעולם.
מדוע?

אגב, שכחת את קרן וקסנר... :)

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member

certified.woke

Well-known member
לא הבנתי, למה שמת מרכאות? הוא קמצן? אחרת לא ברור לי המרכאות.

תלונות ל-ynet :)
כבד אינו תאר מתאים לנדבן.
לכן הקפתיו במרכאות כפולות.
כנ"ל מככב. הוא אינו כוכב קולנוע.

הגופים שהזכרת - פועלים למען ישראל, אולם באופן שהוא לצנינים בעיני הימין הנבער...

ביטניקט

Active member

אף גוף מהגופים הללו לא פועל למען ישראל וכולם בלי יוצא מן הכלל נתמכים וממומנים ע"י אויבי ושונאי ישראל.

1ספי11

Well-known member
מי שפועל נגד מדינת ישראל וצה"ל משרת אך ורק את אויבי ושונאי ישראל. ולכן לא פלא שהם מממנים אותו.
ואם תמשיך לשקר, העולם ישיר לך שיר?
מי שמנסה לשנות את המשטר בישראל פועל נגד מדינת ישראל.

ביטניקט

Active member
ואם תמשיך לשקר, העולם ישיר לך שיר?
מי שמנסה לשנות את המשטר בישראל פועל נגד מדינת ישראל.
ממש מעניין אותי מה העולם ישיר לי. אותי מעניין לשחרר את מדינת ישראל ואזרחיה מהדיקטטורה השיפוטית של בג"צ השמאלני שלא קיימת בשום מדינה דמוקרטית אחרת,

1ספי11

Well-known member
בג"צ שומר אך ורק על זכויות מחבלים וארגוני טרור. אין אפילו פסיקה אחת של בג"צ השמאלני במשך כל השנתיים האחרונות למען מדינת ישראל ואזרחיה. פעם גם אני חשבתי שבג"צ מגן על הדמוקרטיה, אך השנתיים האחרונות הבהירו לי ולרוב הציבור בישראל היטב בצד של מי בג"צ ואת מי בדיוק הוא משרת.
שקר מטונף.
תבדוק את פסיקות בג"ץ ותגלה שהוא אחראי לכל מה שטוב במדינה.
ממש מעניין אותי מה העולם ישיר לי. אותי מעניין לשחרר את מדינת ישראל ואזרחיה מהדיקטטורה השיפוטית של בג"צ השמאלני שלא קיימת בשום מדינה דמוקרטית אחרת,
אז תמשיך לשקר בלי שהעולם ישיר לך.
דיקטטורה שיפוטית היא המצאה מטונפת של מי שמנסה לבטל את הדמוקרטיה.

דיברגנט חדש

Well-known member
במשמעות הזאת, הן מילות נרדפות למה שאתה טוען שלא.
ברור, פגיעה בחיילי צה"ל, במרצים בחו"ל, באקדמיה ובכלל זה למעננו, איינשטיין כ"כ צדק באומרו שלטיפשות האנושית אין גבול :(

certified.woke

Well-known member
במשמעות הזאת, הן מילות נרדפות למה שאתה טוען שלא.

ברור, פגיעה בחיילי צה"ל, במרצים בחו"ל, באקדמיה ובכלל זה למעננו, איינשטיין כ"כ צדק באומרו שלטיפשות האנושית אין גבול :(
זכותך למטאפורות משלך.
חרם אקדמי על מרצים מישראל הוא נזק לאקדמיה הישראלית ולחוקריה, אך תוצאת התנהלות ישראל...

נערך לאחרונה ב:

ביטניקט

Active member
ג'ורג סורוס, ניצול שואה, פילנטרופ "כבד" - "מככב" גם בתיאוריות-קשר מטופשות של הימין הנבער בישראל ובעולם.
מדוע?

אגב, שכחת את קרן וקסנר... :)
ג'ורג סורוס אחד השונאים הגדולים ביותר של מדינת ישראל והציונות ואחד התורמים הגדולים ביותר לאויבי ושונאי ישראל ולמוחאים בכל רחבי העולם נגד ישראל.
ההיסטוריה האוטו-אנטישמית של סורוס הולכת הרבה אחורה, משפחתו הסגירה יהודים לנאצים ובתמורה קיבלה חלק מקכושם ונכסיהם.

ביטניקט

Active member
ג'ורג סורוס אחד השונאים הגדולים ביותר של מדינת ישראל והציונות ואחד התורמים הגדולים ביותר לאויבי ושונאי ישראל ולמוחאים בכל רחבי העולם נגד ישראל.
למעשה ההיסטוריה האוטו-אנטישמית של סורוס הולכת הרבה אחורה, משפחתו הסגירה יהודים לנאצים ובתמורה קיבלה חלק מרכושם ונכסיהם.

1ספי11

Well-known member
ההיסטוריה האוטו-אנטישמית של סורוס הולכת הרבה אחורה, משפחתו הסגירה יהודים לנאצים ובתמורה קיבלה חלק מקכושם ונכסיהם.
שקר מהתחלה עד הסוף.
סורוס תורם לאירגונים שנאבקים לטובת הדמוקרטיה.

ביטניקט

Active member
דמוקרטיה היא דמוקרטיה.
הכפפת בית המשפט לממשלה היא לא דמוקרטיה.
דמוקרטיה היא רצון העם שהשמאל בז לו ולהכרעתו בקלפי. ובג"צ השמאלני משליט כבר שנים דיקטטורה שיפוטית על מדינת ישראל שאין באף מדינה דמוקרטית אחרת. ישראל דמוקרטיה רק על הנייר, בפועל היא דיקטטורה שיפוטית שמאלנית.

למעלה