בושה, חוסר כבוד הנשיא הרצוג מסייע לשונאי ישראל

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שכתב לא מתאים למי שמכנה את עצמו woke. הוא לא woke, הוא סתם צבוע.
אז הוא לא ווק על אף שהוא מכנה עצמו כך בניק. אגלה לך סוד שאולי אינך מודע לו, אתה לא סופרמן...
אם אתה היית כותב דבר כזה, לא הייתי מופתע, כי לך זה מתאים.
סורי, אבל פרובוקציה פתטית מדי מכדי להתייחס אליה.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
אז הוא לא ווק על אף שהוא מכנה עצמו כך בניק. אגלה לך סוד שאולי אינך מודע לו, אתה לו סופרמן...

סורי, אבל פרובוקציה פתטית מדי מכדי להתייחס אליה.
אני לא סופרמן, אך אני מוצא בו תכונות עמן אני מזדהה, גם אתה לא ג'ורג' הרינגטון, אך אתה מוצא בו תכונות עמן אתה מזדהה. כל כינוי מלמד על הבוחר בו תכונות עמן הוא מזדהה. הWoke בחר כינוי שעם תכונותיו אינו מזדהה ולכן הוא צבוע.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכתבה הזו סותרת כתבות קודמות באותו נושא.
זה משהו אחר לחלוטין. מאחר ולא קראתי שום כתבה בנושא וכלל לא שמעתי עליו עד היום, אינני יודע אם דבריך אלו נכונים והיכן בדיוק מצויה הסתירה הלכאורית לדעתך.
יכול להתייחס רק למה שהובא כאן. דברי עוה"ד, בהנחה שהציטוט מדויק, מדברים בעד עצמם.

אני לא סופרמן, אך אני מוצא בו תכונות עמן אני מזדהה
מה זה קשור? טענת שהוא לא ווק על אף שהוא מכנה את עצמו ווק. אנחנו מסכימים שאתה לא סופרמן על אף שאתה מכנה עצמך (בצניעות מופלגת) כך. שאלת ההזדהות כלל לא קשורה לעניין.
גם אתה לא ג'ורג' הרינגטון, אך אתה מוצא בו תכונות עמן אתה מזדהה.
דווקא לא :). אין לי מושג מה תכונותיו של מר ג'ורג' הרינגטון או אם אני מזדהה איתן. המצאה חביבה, אבל לא משהו שאני אמרתי אי-פעם או שמחובר למציאות.
כל כינוי מלמד על הבוחר בו תכונות עמן הוא מזדהה.
ממש לא מחייב. אז אתה בחרת, לדבריך, בכינוי שבחרת מאחר ואתה מזדהה עם תכונותיו של סופרמן. זכותך המלאה וכן ירבו כיוניים 'מזוהים' בישראל. ובקנדה. אבל השיטה בה אתה בחרת לבחור את הניק שלך, מחייבת כידוע, חכה לזה..., אך ורק אותך כמובן :). אחר יכול לבחור את הניק שלו מ1,001 סיבות אחרות לחלוטין.
הWoke בחר כינוי שעם תכונותיו אינו מזדהה ולכן הוא צבוע.
באמצע המשפט הזה רק צריך להוסיף: 'ולכן אם הוא בחר בכינוי הזה באותה דרך ושיטה בה אני בחרתי את הכינוי שלי..., וגו'.'.

SupermanZW

Well-known member
זה משהו אחר לחלוטין. מאחר ולא קראתי שום כתבה בנושא וכלל לא שמעתי עליו עד היום, אינני יודע אם דבריך אלו נכונים והיכן בדיוק מצויה הסתירה הלכאורית לדעתך.
יכול להתייחס רק למה שהובא כאן. דברי עוה"ד, בהנחה שהציטוט מדויק, מדברים בעד עצמם.

מה זה קשור? טענת שהוא לא ווק על אף שהוא מכנה את עצמו ווק. אנחנו מסכימים שאתה לא סופרמן על אף שאתה מכנה עצמך (בצניעות מופלגת) כך. שאלת ההזדהות כלל לא קשורה לעניין.

דווקא לא :). אין לי מושג מה תכונותיו של מר ג'ורג' הרינגטון או אם אני מזדהה איתן. המצאה חביבה, אבל לא משהו שאני אמרתי אי-פעם או שמחובר למציאות.

ממש לא מחייב. אז אתה בחרת, לדבריך, בכינוי שבחרת מאחר ואתה מזדהה עם תכונותיו של סופרמן. זכותך המלאה וכן ירבו כיוניים 'מזוהים' בישראל. ובקנדה. אבל השיטה בה אתה בחרת לבחור את הניק שלך, מחייבת כידוע, חכה לזה..., אך ורק אותך כמובן :). אחר יכול לבחור את הניק שלו מ1,001 סיבות אחרות לחלוטין.

באמצע המשפט הזה רק צריך להוסיף: 'ולכן אם הוא בחר בכינוי הזה באותה דרך ושיטה בה אני בחרתי את הכינוי שלי..., וגו'.'.
כל כותב בוחר כינוי שלדעתו מכבד אותו ולא מבזה אותו, לכן כל כותב בהכרח מזדהה עם תכונות המיוחסות לכינויו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל כותב בוחר כינוי שלדעתו מכבד אותו ולא מבזה אותו, לכן כל כותב בהכרח מזדהה עם תכונות המיוחסות לכינויו.
עוד פעם ה"כל כותב" הזה. מתי תלמד?? אתה נוקט בגישה מסוימת. לגיטימית במליון וחצי אחוז. אבל מה לעשות, זה לא אומר שכולם נוהגים כמוך. בכל מקרה הכנסת כאן נתון חדש לחלוטין יחסית למה שטענת למעלה. כעת כבר לא חייבים להזדהות עם הכינוי, אבל הוא צריך להיות כזה שמכבד את ממציאו (ככינוי). שוין. מניח שזה אומר שהבנת את 'טעותך' למעלה ואת היעדר הקשר בין הדברים שטענת שם. גם הדבר החדש הזה כמובן לא מחייב. אבל בהיותו חדש ממילא ולאחר שכבר כתבתי שאין כל חובה שטענתך זו תהיה נכונה גם אם זו גישתך האישית, אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לכך.

למעלה