אז הנה עונה לך אישה
למעשה, ממה שיצא לי ללמוד מלימודי הפסיכלוגיה, זה דווקא נפוץ בעיקר אצל נשים (אגב לא רק נשים, יש גם הרבה גברים שנהנים מהפנטזייה של להיות נשלטים) שחיו בבית עם הורים שתלטנים (אימא, אבא, או שניהם) והחיפוש של איבוד השליטה והפורקן יכול להגיע במגוון דרכים,וגם לגלוש לעולם המיני- פנטזיית אונס, למשל.

זה ממש לא מתפתח כי איזה גבר מרושע מנפנף מולן בסרטון של אונס ואומר שזה מה שהן צריכות עכשיו לאהוב. ואני מזכירה לך שפעם לא היה פורנו ואינטרנט וכל השאר והפנטזיות האלו עדיין היו קיימות. זה היופי של עולם הפנטזיה ובתור "פמניסטית" את צריכה לאפשר לכל אישה לחלום מה שבא לה (לא שיש לך ברירה, כן?) ולא לנופף באצבע ולנזוף נו נו נו כי זה לא מתחבר לעולם שלך, ולטעון שזאת לגמרי המצאה. ואיפה ההוכחות שלך? חוץ מלהוציא אצבע מאשימה? אני גם אשמח לראות הוכחות מדעיות שזו המצאה מוחלטת של העולם הגברי ונשים כלל לא משתתפות בסוגיה הזו.

אגב מנגד, יש הרבה נשים שהפנטזייה שמדליקה אותן היא לשלוט בגבר ו"להכריח" אותו במהלך הסקס. אז מה? אז זה כן בסדר בתפיסה שלך? כי זה "מעצים" את האישה? על זה מותר לדבר? או אולי את לא מרשה לאף אחד לפנטז, אלא אם זה על מסיונרית עם נרות ועלי כותרת פזורים על המיטה?
בטח מה זה כיף איתך