בושה, פשוט בושה

miko1810

New member
בושה, פשוט בושה

היום התבישתי כפי שאני מתביש כשאני שומע ש"מוכרים" משחק בכדורגל! מצטער חברים, תגידו מה שתרצו, היום ארמסטרונג היה מפסיד את הטור אם באסו ווויט היו תוקפים! סי אס סי ופוסטאל עשו עיסקה, עיסקה מלוכלכת!! ומי יודע, אולי אפילו הרוכבים עצמם עשו עיסקה!

miko1810

New member
קשקשן בעצמך!

אבל הרבה יותר טוב שתבין גם קצת בענף הרכיבה שאתה "מומחה" בו! ולא ארחיב את הדיבור!

ido mazor

New member
אני ממש לא מומחה

ואתה יכול להרחיב את הדיבור על מה שאתה רוצה.

ל נ ו ן

New member
יחזקאל כ"ז פסוק 12

אם תיקח את האותיות בגימטריה ותכפיל אותן עם המדריך להכנת בורשט (מהדורת 1996) תגלה כי הכל משמיים... תגיד ,זה כיף לחיות בתוך קונספירציה אחת גדולה ? אני באמת מעוניין לשמוע, נשמע לי כיף חיים

natyh

New member
מלוכלך או לא

עיסקה או לא העובדה היא כי את העיסקה CSC עשו עם לאנס ולא עם אולריך !!! אולריך היה הסגן של ריס , ריס העמיד אותו על הפודיום ורצה אותו לעונה הזו !!! אולריך החליט על טי מובייל . ולמרות זאת לו לאולריך היה מה לתת היו עושים את העיסקה איתו !!! אבל עשו אותה עם לאנס !!! מה זה מראה ??? פשוט שלאנס מבין הכל יותר טוב בענף הזה מכל האחרים !!! כי לאנס נתן פחות ממה שקיבל !!! ובעניין פייר פליי ??? אין חיה כזו !!! נתי

שלומנה

New member
שטויות

הסיבה היחידה שCSC וUSP רדפו אחרי אולריך היא שבאסו לא רצה שאולריך יסגור את הפער , לכן באסו היה צריך לרדוף ומכאן ברור גם שאם באסו ירדוף אחרי אולריך אז גם לאנס , כי לאנס לא יתן לבאסו לסגור עליו . בקיצור שום עסקה , הכל היה טקטיקה . נכון יותר יהיה להגיד שבאסו היה צריך לנסות ולברוח יחד עם אולריך . הוא כנראה לא מסוגל לזה , או שהוא שומר איזו הפתעה . (לא נראה לי) . בקיצור הכל היה בהתאם לדירוג הכללי . ויתור היה כאשר באסו לקח מלאנס את הקטע או יותר נכון שלאנס נתן לבאסו את הקטע . צא מהסרט של העיסקאות

ברוניל מעולה בשיתופי פעולה כאלו

אם אני זוכר נכון לפני שנתיים או שלוש היה שיתוף פעולה כזה בין USPS ובין ראבובנק- בטח יאיר יזכור בדיוק על מה ולמה, אבל שיתופי פעולה בין קבוצות עם אינטרסים דומים הם דבר נפוץ בדבוקה. צריך לזכור דבר נוסף חשוב: אנו כל הזמן מדברים על "USPS" או "CSC" על "אולריך" או "באסו", חשוב לזכור שמאחורי השמות האלו יש אנשים אמיתיים, עם רגשות, עם מערכות יחסים שמלוות אותם מהרגע הראשון בו נכנסו לדבוקה המקצוענית. מדובר ברוכבים שעושים במשך השנה אלפי קילומטרים יחד - גם אם הם בקבוצות יריבות או מתחרים ביניהם. יכולות להיווצר חברויות ובריתות שמקורן פשוט חברות ועזרה הדדית... ראינו לפני כמה ימים בברור איך רוכב מ- קרדיט אגריקול עזר לווקלר לסיים את הקטע, או איך וויראנק משך אותו קצת במעלה ההר. יכול להיות שהם גדלו באותו מועדון יחד במשך שנים ואז הלכו לקבוצות מקצועניות שונות. בקיצור- חשוב לא לשכוח את הגורם האנושי כשנתקלים ברוכבים מקבוצות שונות שעוזרים זה לזה או להיפך... וזה בלי קשר למקרה של אתמול..

ואתה בטח חושב שבאסו מוכן לוותר

על זכייה בטור בשביל ארמסטרונג...??? על איזה דיל אתה מדבר בכלל. אם באסו היה מנסה להתקיף אתמול ולצמצם את הפער מארמסטרונג, הטקסני היה מתלבש לו מיד על הגלגל האחורי ולא נותן לו לזוז מילימטר אחד בלעדיו. באסו ידע את זה ולכן לא תקף. זו כל הסיבה!

arieleco

New member
פשוט מאוד CSC ו-USPS שיתפו פעולה

CSC אמרו כבר כי הם חותמים על המקום השני, ריס יודע שגם אם יתקינו לבאסו מנוע הוא יפסיד זמנים בנג"ש של שבת [ואולי גם מחר] לקלודן ואולריך. לצורך העניין גייסו את וויגטס [הגרמני, גיס חמישי...] ו-USPS ששמחו לעזור. כולי תקווה שעוד נראה אקשן בימים הנותרים. והחתימה... היא כנראה תצטרך להמתין עוד שנה

miko1810

New member
זו התיאוריה שלך

ושלי? באסו תוקף. הטקסני מנסה לשבת עליו, באסו מגיע לווייט, שניהם תוקפים! הטקסני נשאר מאחור! שניהם מגיעים ליאן אולריך, שלושתם עובדים! מגיעים לסיום. באסו תוקף, לוקח את השלב, לוקח את הצהובה (ואפילו ליום אחד) ומראה לכולם שלא היה דיל!

טיראן מ

New member
ואם ה"טקסני" לא נשאר מאחור ?

ונצמד עם עוד פועל או שניים אחרי באסו ? הרי אם באסו מושך, לאנס ושות' יכולים לשבת עליו שעות. הוא יוציא את הנשמה והם יישבו אחריו. עכשיו. יכול להיות שאני טועה. אבל באסו חכם והוא לא לוקח את הסיכון. למה ? כי הוא מעדיף מקום שני בוודאות גבוהה מלאבד את הפודיום לחלוטין.

צפרגול

New member
אתה רק שוכח...

שיש אולי איזשהו פער קטן בין הפנטזיות שלך לבין היכולת של הרוכבים בשטח. שום דבר לא גורם לי להאמין שבאסו יכול היה לעשות את כל מה שאתה פינטזת.

צפרגול

New member
באסו הולך על מקום שני...

בידיעה שגם אם הוא לוקח מלאנס מעט זמן באיזשהו קטע, זה בטח לא יספיק למקום ראשון כללי, בהתחשב בזמן שהוא יפסיד בנגד השעון. אכן, סביר להניח שיש כעת שיתוף פעולה בין csc לבין usps שיבטיח לשניהם את המקסימום שהם מסוגלים לו: מקום ראשון לארמסטרונג ושני לבאסו.

miko1810

New member
מישהו כבר אמר

מי מכיר את הסגן של בר-כוכבא? ולמה לא לקחת חולצה צהובה אפילו ליום אחד? תראה את ווקלר! גבר אמיתי! נלחם חזק על החולצה!

צפרגול

New member
גם על חולצה צהובה ליום אחד...

לא יזכרו אותו. אפילו פחות מעל מקום שני. את ווקלר יזכרו מעט יותר - על עשרה ימים מפתיעים בצהובה, ועל מאבק אדיר לשמור עליה. חוץ מזה, בגדול - אני די מסכים עם רוח דבריך, הלוואי שכולם היו יותר אינטואיטיביים, פחות מחושבים (עדיף לדעתי גם אם לא היו להם אוזניות קשר), בקיצור שהספורט היה רומנטי והירואי כמו פעם... היה מצחיק אתמול לשמוע את השדר של יורוספורט מגזים בהתלהבותו מהפריצה של אולריך ומתייחס אליה כאל איזה מבצע הירואי, כאשר בסך הכל, די מהר היה ברור שלא הולך לצאת מזה כלום. הלוואי... אבל זה פשוט כבר לא כך. יש כאן יותר מדי שיקולי כסף, ולכן הענף התמקצע למקסימום. אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. נשאר רק להנות ממה שיש, וזה לא כל כך רע.

ויש עוד פער קטן- בין זה לבין

המציאות במציאות- אולריך תקף, USPS ידעו שאת ה- 7 דקות הפרש הוא לא יסגור ב- 50 ק"מ עם 2 עליות. CSC דאגו למקום ה- 2 של באסו ולכן אמרו לפויגט לחכות ולמשוך את באסו וססטרה כדי לסגור את אולריך. בינתיים הנ"ל איבד אנרגייה יקרה במשך 20 ק"מ של בריחה. ארמסטרונג החליט שהוא מספיק חזק לספרינט ולכן הלך אחורה 2 ק"מ מהסוף, כי זה המקום הטוב ביותר לצאת ממנו לספרינט, ואכן זה מה שקרה. קלודן משך, ארמסטרונג ישב, אולריך נשבר, באסו פרץ, ארמסטרונג ישב עליו ולקח את הפיניש- בדיוק לפי הספר...

למעלה