בושה שאולמרט נתן אישור לבנות בהר חומה

בושה שאולמרט נתן אישור לבנות בהר חומה../images/Emo31.gif

דווקה אחרי ועידת אנאפוליס כשצריך להגביר את המשא-ומתן ואף לפנות התנחלויות,אולמרט נתן אישור לבצע ההפך.אולמרט נותן אישור לבנות בהר חומה ובכך הוא פוגע קריטית במשא-ומתן ובעצם בתהליך השלום כולו.

THE WIZARD 55

New member
חחחחח תסלח לי שאני צוחקת

אבל אין פה שום מו"מ ואין תהליך שלום לצערינו.. לטנגו צריכים 2 וכנראה שאף אחד מהם לא יודע לרקוד ומעוניין ללמוד..

הוא "נתן רשות" לבנות בירושלים, עיר הבירה

של מדינת ישראל. אם זה מה שיגרום להם להקפיא את המתן ומתן, כנראה שאין צורך בו..

חוץ מקסאם טרור ודרישה לזכות השיבה -מה קיבלנו.

מה נתנו? אולי מה לא נתנו?? 15 שנה אחורה נלך, עד היום...והרשימה ארוכה...

מוחמד5

New member
בינתיים אין ויתורים

זורעים ומפזרים אדליות על מתן ועל ויתורים. המצב בשטח בעיו עומד, כיבוש דיכוי השפלה ,הרס,אלימות ופחד. זה מה שיש בשטח.

הוא נתמך, בהתחלה..

ו? נבנה על ידי ממשלות ישראל הוא לא..הוא נעזר בהתחלה, זה שהם בחרו בדרך הדתית פונדמנטליסטית, זה בחירה שלהם והם אלה שצריכים לעמוד בתוצאות הבחירה הזו.. נקווה שבדרך גם כמה שפחות אזרחים יפגעו..למרות שגם הם בחרו בדרך הזו.

מוחמד5

New member
זה רק מחזק

את העובודת על המודיעין הישראלי שכבר לא אפקטיבי ולא קולע למטרה. זה מוכיח שוב פעם שהמודיעין הישראלי לא יודע לחזות מהלכים עתידיים , זה עוד כשלון של קהילת המודיעין הישראלית . שעל בסיס הידיעות שלה מתנהלת מדינה ומדיניות שלמה.

חחחחח היה עוזר לאחיך ברצועה אם זה לא

היה נכון אה..בזכות המודיעין הגרוע הזה למרות המאות ניסיונות לא היה פיגוע אחד בשנה וחצי אחרונות בכל מקרה.. המודיעין והצבא עדיין לא קרה שנכשלו ומי יתן גם לא יקרה, מה שנכשל פעם אחרי פעם זה המדיניות שהממשלות בחרו.

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif תודה לאל שלא היו פיגועים

תודה לאל שאנו חיים בביטחון ובשלווה. אני מקווה שהצד השני יזכה לאותה רמה של ביטחון ושלווה, מקווה שהרג הילידם והחפים מפשע בצד השני יפסק, כנראה בכדי להשיג זאת אין ברירה אלא להכניס כוח רב לאומי בכדי לסלק את הצבא הישראלי משטחי הרשות. המודיעין לא צפה ולא חזה אפילו את ניצחון החמאס, וזו רק עובדה אחת.

איזה ניצחון של חמאס

בבחירות? בכיבוש עזה? מבטיח לך שחזה את שניהם, ואתה יכול להמשיך אבל כמו פה רק תנחש.. נגלה את העובדות רק עוד 30 שנה וכמו שהיום מי שמתעניין בזה קצת מודהם ממה שהמודיעין הישראלי הצליח לעשות לפני 30 שנה, מבטיח לך שנודהם לגלות מה המודיעין הישראלי עשה היום עוד 30 שנה. הרג ילדים? צודק חייבים למנוע מהחמאס להמשיך לעשות את זה איזה כוח בינלאומי, אותו כוח שנותן לרצח עמים להתרחש באפריקה, אותו אחד שברח דקה לפני שהתחיל רצח עם מהר מהר בשביל שלא יפגעו בו? או זה שנתן למלחמות אזרחים במזרח אירופה להתרחש בלי לעשות כלום חוץ מלהיות במקום? טוב נו גם זה משהו לפחות יש תיעוד
צה"ל זה הדבר היחידי שמונע מחמאס להשתלט גם על הגדה, אתה אומר לי שאם חמאס ינסה להשתלט על הגדה יש כוח בינלאומי שילחם איתו? בחלום אולי, במציאות? לא ממש.

גידעון1

New member
סביר להניח שאתה צודק

הם שמאלנים בנשמה כל עוד לא תשים להם ערבי בשכנות. שים להם ערבים בשכנות ותוך שניה הם הופכים לך לימנים קיצונים. צ ב י ע ו ת!!

mike00

New member
הם דווקא אוהבים ערבים....

אוהבים אותם כשמנקים להם את חדרי המדרגות,אוהבים אותם בחומוסיות שפורחות להן בתל-אביב,אוהבים את הכלים הרחוצים בבתי הקפה,אוהבים את הקירות הצבועים בדירות שהם השכירו.... העיקר שיש אהבה לא?

למעלה