בושידו

באסטר1

New member
בושידו

הבנתי שבושידו לא היה אמיתי..יש לזה הוכחות או דרך לדעת שזה באמת לא היה אמיתי?

T R e x x x

New member
מבוים..

לפי דעתי זה מבוים חלקית אני לא יודע איך להסביר את זה .. אבל מה שבטוח הוא שקרבות בושידו לא אמיתיים . אבל pride bushido זה אמיתי ..

הקרבות היו אמיתיים פרט לתוצאה.

כך שההיאבקות ב-UWFI (מה שכולם מכירים כבושידו) הייתה דבר מאוד אמין בגלל היותו אמיתי למעט ספוטים קטנטנים ואילתור של סיום הקרב לפי הנקבע.

favor

New member
ממש לא מסכים

כמעט בכל קרב ב-UWFI היית רואה 8 סופלקסים גרמניים, איפה אתה רואה את זה בקרב MMA? אולי 1 ל-50 קרבות. חוץ מזה תראה קרבות ואלה טודו מברזיל ותראה איך הם מרביצים בלי כפפות, גם אם זה רק סטירות. ב-UWFI הקרבות היו ברוטאלים אבל ממש לא אמיתיים, הלוחמים שם לא היו נותנים 100 אחוז חוזק כי צריך לשמור על שאר הלוחמים. חוץ מזה שלהוציא 2-3 לוחמים הם לא היו ספורטאים לתפארת, רק לראות את מימדי הגוף שלהם מראה כמה זה לא אמיתי: נאקנו השמן, אולברייט, בארטון. העובדה שדוקא ללוחמים הגדולים שהיו צפויים להיות ב-MMA לעתיד כמו: מאסה פוצ'י, טאמורה, סברן לא נתנו צ'אנס והעדיפו לקדם פרו ראסלרים כמו ויידר, אולברייט, אנג'ו ויאמאזאקי. כולם ביפן ידעו שזה מבויים, לא היתה בכלל ספק אבל בגלל שבארץ לא ראו דבר כזה אף פעם ועשו את ההשוואות ל-WWF ששודר באותם זמנים חשבו שזה אמיתי. אבל זה לא היה אמיתי וגם לא היה קרוב להיראות כזה, וגם כיום.. היפנים פשוט מוכרים טוב יותר.

8 גרמניים? הגזמת, אולי 2 בקרב.

וזה יכול להיות מאוד הגיוני אחרי צפיה בריץ' פרנקלין נגד דיוויד לואזו. ברור שזה לא יהיה בחוזק מקסימלי, מן הסתם ראית מה חוזק מקסימלי עושה ליריב מהר מאוד אם צפית בארלובסקי-בואנטלו, ובכל זאת ב-UWFI זה ממש לא היה לתת אגרוף לכף היד של עצמך כמו רון קילינגס, אלא לפנים של היריב ביד פתוחה, משהו בסטייל של מאט הארדי. אם מימדי הגוף זה פאקטור, איך רול כמו עימנואל לווינגטון (272 קילו) נכנס בכלל לכלוב של UFC? ובוא נגיד לך את האמת, גם פרנק מיר, אלוף UFC לשעבר, לא יהיה בעיני ספורטי לתפארת אחרי שהוא פשוט התפרק מעייפות בסוף הקרב החוזר עם ווס סימס. נדבר על אלו שקודמו. אם אני לא טועה, טקאדה, בדומה לאולברייט, סיים עם הפסד אחד ברקורד שם, אחלה קידום לדעתי. בכל מקרה הוא עבר ל-MMA ו... לכמה גרייסים הוא הפסיד, תזכירו לי? עזוב אותך מה ידעו בצד השני של היבשת, מעניין מה שידעו כאן, והנה האמת- בסופו של דבר התוצאה הייתה מכורה, גם אם ההיאבקות נמכרה טוב יותר. ובמילותיו של דור - רק הישראלים היו טיפשים מספיק וקנו את ה"אמיתי".

favor

New member
אוקיי שניינו הבנו את אותה נקודה

אם התכוונת לעמנואל יארברו, אז צריך לומר שהוא נכנס לאותה רשימה של מפלצות כמו באטרבין, הונג מן צ'וי, ג'יאנט סילבה ועוד.. פשוט אנשים עם מימדים יוצאי דופן שמסוגלים לזוז בצורה לא מגושמת (יחסית). וגם הוא לא ממש הצלחה ב-MMA לעומת שאר היצורים, גם כן גימיק שבסוף הפסיד לאחד קטן ממנו. להבדיל מהיצורים, נאקנו היה רק 1.75 והיה שוקל כמעט 100 קילוגרם. ממש לא נראה לי שהוא היה חיי חיים ספורטיביים, ואז כשאתה רואה שהוא בבושידו היה קורע לגזרים את טאמורה (לעתיד אגדה ב-MMA היפני) אז משהו שם לא בסדר.

עזוב סופלקסים

אני זוכר קרב בושידו עם הוריקנרנה, מונסולט ופאוארבומב לתוך שולחן השדרים.

FrecCo

Active member
פעם היה מאמר ממש טוב על זה בפורום 13

שמסביר את ההבדל בין SHOOT, WORKED ו-FIXED. אבל אני לא מוצא אותו אז בקצרה- WORKED מתייחס להיאבוקת המקצוענית, או היאבקות בידורית, כמו WWE. SHOOT מתייחס לקרב אמיתי סטייל UFC. בושידו עונה להגדרה של ה-FIXED: קרבות שהם לא מבויימים מ-א' עד ת'. היפנים הם PRO WRESTLERS מספיק מקצועיים כדי לאלתר חלק גדול מהקרב, להיות מאוד סטיפים כדי לשדר אמינות ובכל זאת לעבוד לפי תסריט ותוצאה ידועים מראש. במילים אחרות, בושידו היה WWE שהרבה יותר התאמץ למכור את עצמו כאמיתי, המכות פגעו יותר, הקרב היה פחות מתוכנן, אבל כן היו ספוטים מרכזיים ותוצאה ידועה מראש כמובן. כמו שאמר צחי...רק ישראלים היו מספיק טיפשים לקנות את זה כאמיתי

neman

New member
מספיק לראות את ההישגים של לוחם העל

נובהיקו טאקאדה שהיה תותך בבושידו ומגוחך+מביש+עצוב בפרייד כדי להבין. גם אני קראתי מאמר מצויין לדעתי זה היה בפורום אומנויות לחימה בזירה והסבירו שם במפורט את ההבדלים.

neman

New member
מצאתי מצאתי!!!!|../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1256&msgid=62456096

neman

New member
ועוד דבר אחרון

לא להיבהל מכותב המאמר. אני יודע שלא מתים עליו כאן. אבל הבחור מבין!!!

Burger4

New member
לא מאמין לזה

לפי זיכרוני מרק קולמן נתפס בקימורה, דבר לגיטימי, והאירוע היה PRIDE. אני לא מאמין שקולמן יישתתף בקרב היאבקות. אני זוכר שטאקדה הפסיד לאחר מכן למארק קר.

ofiris

New member
PRIDE

האירועים הראשונים של פרייד היו מכורים בחלקם, ניתן היה לחוש באווירת הבושידו של פעם.

ofiris

New member
תמונה

והרי קולמן משתתף בקרב האבקות : http://img527.imageshack.us/img527/3461/randleman23sdsc1.jpg

talhorm

New member
אגב קולמן דווקא כן

השתתף במספר קרבות האבקות האחרון שראיתי שלו היה באירוע של IGF אירגון פרו רסלינג של אנטוני אינוקי, אבל טוב... גם גוש בארנט, קווין רדלמן, אווגאה ולוחמי MMA נוספים הופיעו באירוע. וטאקדה - קולמן = ממממממממממממש ממש לא מבוים, זה מPRIDE 5 ב99.

favor

New member
גם הוא לא כזה "מבין"

ושכחתי גם את סקורבה שלא קיבל הזדמנות בבושידו ואח"כ עשה חייל וב-MMA.

למעלה