בושידו

neman

New member
תראה אף אחד לא מודה בזה

אבל לדעתי אין שום סיכוי בעולם שטקדה היה מנצח את קולמן. בדקתי בשרדוג ורישמית הקרב לא היה מבויים אבל פרייד הייתה גדושה במיקרים מוזרים ולא ברורים עם רייח רע של קניית קרבות וכו'. זה היה ריתוק לרגל וכולם ראו את קולמן יוצא ממצבים הרבה יותר גרועים. אז נכון שיש הפתעות בmma והשנה האחרונה הוכיחה זאת לכולם אבל טקדה מנצח את קולמן זאת הפתעב גדולה מידי ומי שחושב אחרת שיבושם לו ורישמית הצדק עימו!

favor

New member
מה זה שרדוג אישרו?

לאף אחד בשרדוג אין את הזכות לקבוע מה זה קרב חוקי ומה לא. גם את הקרב הזה שרדוג רשמו כקרב MMA לכל, הייתכן? http://www.youtube.com/watch?v=22wYrVmj4Tk&feature=related ואם חיפוש קצת יותר רחב נמצא עוד כל מיני כאלו. לא מאמין שטאקדה ניצח. כן, קולמן הפסיד לו בכוונה.

neman

New member
התכונתי לרשום

שגם בדקתי בפרייד וגם שם הקרב נרשם כקרב רישמי. והם גוף מספיק רישמי. www.pridefc.com בכל מיקרה מסכים איתך שקולמן הפסיד לו בכוונה. אבל לך תוכיח

talhorm

New member
ומה עם התיקו של מירקו עם טקאדה מפרייד 17?

לא יצא לי לראות פשוט עדיין את הקרב הזה, אבל איך אפשר להסביר את זה?

krukower

New member
ממליץ לך לראות אותו ואז תבין

שהקרב הזה רק מחזק את הטענה שלי. אחד הקרבות המבזים ביותר בהיסטוריה של פרייד. אבל במידה ואתה לא משיג תקרב אני ינסה לתמצת לך את מהלכו: טאקדה מבין שאין לו מה לחפש בעמידה מול מירקו לכן הוא מנסה לקחת אותו לקרקע אלה מה? שהוא לא מנסה להוריד אותו בכוחות עצמו ופשוט שוכב על הגב בלי שמירקו בכלל נוגע בו. באותה תקופה מירקו לא היה בטוח בגראונד גיים שלו ולכן כל פעם השופט היה צריך להקים את טאקדה וחוזר חלילה. זה היה אחד הקרבות הראשונים של מירקו בmma והוא קצת חשש לתקןף את טאקדה בקרקע. זהו ככה היה כל הקרב בסוף מכיוון שבפרייד הדגש בשיפוט הוא על מי עושה יותר נזק ליריב זה ניגמר בתיקו וגם אני מאמין שאם זה לא היה טאקדה היו נותנים תקרב למירקו...

באסטר1

New member
חחחחח

זה מזכיר לי כמה קרבות בWWE שהאלוף היה נשכב ואז הוגן או מישהו היה נשכב עליו וסופר עליו 3 ומנצח חח טאקדה היה נשכב על הזירה ומחכה שהוא ירד לרצפה גם חחחחח זה בהחלט בידור והוא תותח שעשה את זה חח

MysteriOfir

New member
אני באמת שואל את עצמי

למה אף אחד בUFC לא ניסה את "האצבע לעין מהגהינום"

למעלה