כי כמו שכבר אמרתי,זה ישן אני חושבת שזה נעול או משו כזה..לאדעת מה אני מנהלת הפורום?!
S sonaku New member 12/12/06 #38 כי כמו שכבר אמרתי,זה ישן אני חושבת שזה נעול או משו כזה..לאדעת מה אני מנהלת הפורום?!
O oracle New member 12/12/06 #41 אף פעם לא צריך אישור להגיב להודעות בפורום.. ההודעות בדף פתיחה כל כך ישנות שהן כבר עברו לארכיון ולכן הפכו ל"קריאה בלבד"... כנראה הגיע הזמן להחליף שם את ההודעות P=
אף פעם לא צריך אישור להגיב להודעות בפורום.. ההודעות בדף פתיחה כל כך ישנות שהן כבר עברו לארכיון ולכן הפכו ל"קריאה בלבד"... כנראה הגיע הזמן להחליף שם את ההודעות P=
O oracle New member 12/12/06 #40 ברוכות הבאות SaikoStar ו-MiirenaMiz ^_^ מקווה שתהנו כאן *סומכת על ים*
S sonaku New member 12/12/06 #42 ._. מצאת על מי לסמוךXD MiirenaMizer זו קשת ^^ ו-SaikoStar זו דניאל ^^ ואת שתיהן תפגשי במסיבת ג'יירוק,יאי D:
._. מצאת על מי לסמוךXD MiirenaMizer זו קשת ^^ ו-SaikoStar זו דניאל ^^ ואת שתיהן תפגשי במסיבת ג'יירוק,יאי D:
W Wing Chan New member 16/12/06 #49 ברוכה הבאה, תהני כאן אני עמר ואני צריך לחזור לצבא מחר כי צריכים לקרוע לי את התחת עוד קצת אפילו כשאני חולה. בו. ;[
ברוכה הבאה, תהני כאן אני עמר ואני צריך לחזור לצבא מחר כי צריכים לקרוע לי את התחת עוד קצת אפילו כשאני חולה. בו. ;[