בזאת אני גאה להציג:

dianno

New member
בזאת אני גאה להציג:

המסע להחיאת הפורום. המסע כולל: יצירת דיונים בכל הקשור למת"ח, מ"ת, ודומיהם. עדכונים לגבי המתרחש בזירת משחקי התפקידים בירושלים הלצות שנונות מפי ושאר אטרקציות. אושר- אני בונה על עזרה ושיתוף פעולה ואחרון חביב- אריק, תמות. טוב לא באמת, אבל לפחות תחלה במשהוא לא כיף (לפרטים לפנות אלי)

dianno

New member
ונפתח מייד

פורים פורים הוא חג מיוחד, שבו נהוג להתחפש. מה זה אומר? זה אומר שליום אחד אנחנו מפסיקים להיות מוזרים. הזדמנות שחבל להפסיד. ולכן קמו שתי הצעות, כשנראה שבסופו של דבר ישולבו- א) לערוך בגן הורדים (ירושלים) את ההמשך למלחמת בתים. דבר שלא יראה מוזר אפילו לאבטחה הקפדנית במקום. ב) לערוך משחק-מסע במרכז העיר, תחפושות חובה. מה שמסתמן נכון לעכשיו זה היבריד של השניים- מסע שיחל במרכז העיר ויסמל את המסע מהשער (מלחמת הבתים א´) אל העיר, ויסתיים בגן הוורדים, במשחק שיהיה בעצם מלחמת הבתים ב´. אנא הביאו את דעתכם, היא חשובה. לדוגמא- כמה בייתי יהיה להשאר בדמות ברחובות העיר הגואשים מיקי מאוסים וטרזנים? אם יש הצעות אלטרנטיביות- קדימה.

5נדב

New member
מסתמן על ידי מה?

זה יפה שמסתמן משהו שאני אמור לארגן, ואני אפילו לא יודע על זה...
בנתיים אריק ואני דיברנו ביננו על מלחמת הבתים 2 בגן הוורדים, אבל לא יותר מזה, לא מסתמן שום דבר עדיין. אני לא יודע כמה זה יהיה אפשרי, או חכם, בשבילי לארגן משחק עכשיו. בכל מקרה אני מאמין שזה יהיה פיספוס לא לארגן משהו כזה בפורים, שבו אנחנו לא מוזרים, ליום אחד...

dianno

New member
כשאני אומר מסתמן

אני מתכוון מסתמן. לא הבטחתי כלום ולא הודאתי על שום דבר. מה שכן, ישבנו היום עם אריק ותירוש על הרעיון (או יותר נכון זרקנו כמה רעיונות באויר) והדבר לא בשמיים. אני מבטיח לך הרחבה אישית בנושא מחר (בשעה 11:46 בדיוק). ואחרת זה באמת יהיה פספוס. ולמה שזה לא יהיה חכם בשבילך לארגן משהוא? מה אני לא יודע נדב?

dianno

New member
אז ככה.

דיברתי ארוכות עם נדב היום (ארוכות מדיי, למען האמת, אבל לא ממש היתה לנו בררה...) והגענו למסקנה הבאה: אנחנו רוצים שמישהוא חדש (והכוונה היא לאדם שלא הרים עדיין משחק של ממש) יארגן את המשחק בפורים. כמובן שכל העזרה שהוא יצתרך - הוא יקבל, כמה שזה תלוי בנו. פורים הוא הזדמנות מצויינת למישהוא ממכם להרים משחק ראשון- זה חג שפשוט קשה לפשל בו. עכשיו, ראיתי את ההודעה של חגי, והיא בדיוק מה שאני מתכוון אליו. חגי, אם אתה רציני, אז יאללה. זה כמובן לא אומר שכל אחד אחר שרוצה לארגן משהוא צריך לשתוק. להפך- אני רוצה לראות פה משהוא דמויי מכרז. זה כמובן מבטל את מה שאמרתי לגבי מלחמת הבתים ב'. אבל שלא תחשבו- הוא רק נדחה (למועד בלתי ידוע)

dianno

New member
וחבר'ה

הכוונה היא לא רק לירושלמים. איכשהוא אני לא שומע קולות מהמישורים.

NacroMittler

New member
אאאאנננננניייייייי!

אני לא ירושלמי! אני באר שבעי! ואני אשמח! מאוד מאוד אשמח! לארפ בב"ש! אאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננננננניייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

dianno

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני מצפה שאנשים יעשו. רק בו תרחיב קצת יותר במילים. עוד, תנו לי עוד...

take out

New member
יש לי רעיון בסיסי

כמובן שאיני מסוגל להכין דבר הנ"ל לבדי אז מי שזה נראה לו רעיון שידבר איתי: אי מייל:[email protected] איי.סי.קיו:166530631 טוב... אז ככה... משחק בסגנון ימי הביניים לפי מה שאפשר להבין מהעודעה שלי יהייו נשקים. זה יהייה משחק במיקום שנראה לכם מתאים כי אני לא מכיר כל כך את המקומות הכדיים בארץ... נתחלק ל2-4 צבאות (נחליט לפי כמות השחקנים שיגיעו) 2 קפטנים לכל קבוצה\צבא,מ´ס קצינים לכל קבוצה\צבא (שוב, נחליט לפי מ´ס השחקנים שיגיעו) =====================================================================לדעתי המשחק צריך להתבצע במקום גדול מאוד לכל צבא צריך להייות טירה\מבצר\מערה(תךוי מאיזה גזע הצבא:עלפים,אורקים,בני אדם וכל רעיון יצירתי אחר). חשבתי אולי להוסיף:שחקנים שיגיעו ויבנו INN יביאו אוכל ויגבו סכום קטן. אם יש משהו ששכחתי תודיעו לי.

take out

New member
כמובן שאני יצטך עזרה

טוב... אז ככה... משחק בסגנון ימי הביניים לפי מה שאפשר להבין מהעודעה שלי יהייו נשקים. זה יהייה משחק במיקום שנראה לכם מתאים כי אני לא מכיר כל כך את המקומות הכדיים בארץ... נתחלק ל2-4 צבאות (נחליט לפי כמות השחקנים שיגיעו) 2 קפטנים לכל קבוצה\צבא,מ'ס קצינים לכל קבוצה\צבא (שוב, נחליט לפי מ'ס השחקנים שיגיעו) =====================================================================לדעתי המשחק צריך להתבצע במקום גדול מאוד לכל צבא צריך להייות טירה\מבצר\מערה(תךוי מאיזה גזע הצבא:עלפים,אורקים,בני אדם וכל רעיון יצירתי אחר). חשבתי אולי להוסיף:שחקנים שיגיעו ויבנו INN יביאו אוכל ויגבו סכום קטן. אם יש משהו ששכחתי תודיעו לי. זה נראה לי יכול לעבוד. תלוי כמה השחקנים יעבדו.מקווה לתגובות חיוביות ניר

המודל שאתה מציע

זה משחק מיליטנתי. זהו מודל מעולה למשחק ראשון - הן למארגן והן לשחקנים. המשחקים הראשונים בארץ התחילו ככה בסוף שנות ה-80. הוא פשוט, קל להפעלה ומלא אנרגיה. קל מאד גם לשלב בו Role-Play ברמה לא מביישת - זה פשוט עניין של דוגמא אישית והעצמת האנשים הנכונים. בחירת המקום אינה סיפור כזה גדול כמו שעושים ממנו. המשחקים הראשונים בגבעת האירוסים (שכיום בנו עליה שכונות מגורים) היו ממש ככה, ובגבעת האירוסים אין ממש מבצרים מערות או שאר דברים כאלה. כשדחפורים עלו על הגבעה עברו לחולות-ראשון, וגם שם אין בדיוק מחנות צבאיים. עשה לך התחלה קלה - בוא נלך על תפאורה מטודית. כמה מטודית? על זה אפשר לדבר. מה זה משאיר? חסר לך חולות בבאר-שבע? חוצמזה, יש כמה באר-שבעים שאני יודע עליהם שישמחו להצטרף.

take out

New member
מעולה../images/Emo13.gif

אם כך אז יאללה בוא נתחיל לתפעל. למישהו יש רעיון למקום? איפה אשפר להשיג את השתתפותם של מי שבודק את תקינות הנשק? כמה אנשים לדעתכם יגיעו? וצריך לתת לזה שם?

dianno

New member
לפי הסדר

א) אמרת שיש לך מקןם. בכל אופן- במודול שאתה מציע זה לא עקרוני כל כך ב) לא צריך אנשים מיוחדים בשביל זה- אם אתה הולך לפי תקן רך אז השיטה היא כזו- לוקחים את כף ידו של מי שהביא את הנשק, פורסים אותה על הרצפה ונותנים בה את המכה הכי חזקה שלך (עם הנשק שלו כמובן). הוא כבר יגיד לך אם זה תקין. ג)תאר את המשחק והמיקום. תכלס אם זה בבאר שבע אז אין לי מושג- אני פשות לא מכיר שחקנים משם. ד) באופן כללי, אין דבר כזה צריך, בשום אספקט של הארגון. אבל כדי לתת שם, אם אתה מתכוון לארגן משחק של ממש ולא סתם מכות.

take out

New member
טוב... עוד שאלות!

לדעתכם,כדי לעשות מספרים קטנים של קבוצות?דו´ג:כמו בדי אנד די שכל אחד בא עם החברים שלו.
לדעתכם,מישהו ירצה לתפעל הת הקטע של הINN?
אתם תגיעו?
מישהו רוצה או יודע על מישהו שרוצה להריץ סדנא\ות?
מבחינת שעה:חשבתי להתחיל כך ב 21:00 ולסיים בבוקר שלמחרת,מה אתם חושבים?
במשחק מיליטנטי מה קורה למי שפוגעים בו? זהו? יושב בצד?...
איך הולך משחק מיליטנטי מבחינת עלילה וכל זה?
אחרון... אתם חושבים שזה יעבוד?
תודה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיענה

Varkong

New member
שאלות מצויינות

שמראות שאתה האדם הנכון להרים לארפ!

וב. לעבודה.

הרבה שאלות זה טוב, אבל להבא, כשיש לך יותר משלוש שאלות - אנא, פתח לכל שאלה הודעה נפרדת. ראשית הדבר מאפשר אנשים להתיחס במדוייק לכל שאלה שאתה שואל, שנית, שה מאפשר למי שקורא אחריך - כולל אתה בעצמך זמן מה מעכשיו - לאתר את המידע בקלות, ולהבין מה מתייחס למה. ושלישית - זה מאפשר לך לקבל חוות דעת שונות על שאלות שונות כשהן מאורגנות ומסודרות יחד תחת הנושאים שאליהם הם מתיחסים. זה לא שצריך לטעון כל תשובה בנפרד על מנת לקרוא אותה, כך שלא צריך להתקמצן על הודעות. הממשק של תפוז הוא דיי נוח מהבחינה הזו. אז הנה התשובות (בשרשור להודעה שלך למעלה).

dianno

New member
greatings

אומנם אני לא חובב גדול של משחקים מילטנטיים, ודי מקפיד שלא להשתתף בכאלו, אבל אם תצתרך עזרה בארגון- קיבלת. מה שכן, כדי לארגן משחק מילטנטי אתה לא צריך שום אזרה- מספיק להביא כמה חברה, ולבדוק שהנשק שלהם לא מסוכן מדי. זהו, זה די הכל

למעלה