בזאת אני גאה להציג:

take out

New member
סבבה ../images/Emo13.gif אבל...

אתם יכולים לתת לי אתר עם מגוון גדול של הדרכה על כיצד לבנות נשק או שריון אני מתכוון למשהו בסגנון שיש ב: http://www.larphandbook.tk/ אם כן אני ממש ממש ישמח

Unrealtanas

New member
על לארפ בפורים.

בוקר טוב. יש לי תיכנון די מעניין ללארפ - שאני אשמח לבצע אם נדב ואריק לא יחליטו על מלחמת הבתים 2 קודם, כי אחרי הכל הם הכריזו על זה קודם. זה לארפ ללא נשקים, מודרני, בנושא אימה. ברגע שאני אארגן עוד כמה דברים, אני אדבר עם אנשים שמבינים יותר ממני בלארפים (=אילן, אריק, נדב), ואני אמשיך עם זה. אבל התאריך הרצוי לא בטוח - אני קודם אראה מה יש לי, ואז אדבר עם אנשים על תאריך. שלך, חגי.

take out

New member
?

לדעתי הקטע של ה"בלי נשקים" יוריד את מ'ס המצטרפים...

אבל מצד שני...

מצד שני - מי שיגיע - זה כי הוא אוהב Role-Play. משחק ללא נשקים הוא גם משחק שיותר קל להכריז עליו כמשחק-גרעין ולקבל עבורו תמיכ המהעמותה (פשוט משום שלא צריך את כל הקונצים של הביטוח). כבר היה בעבר משחק קת'הולו בכיכר-דיזינגוף בת"א. הריץ אותו דיקי סמבן. היה די מוצלח. הרולפליי היה טוב, והמשתתפים היו מגוונים ביותר. סצנת הסיום הייתה בבית שלי, שבאותו הזמן גרתי בת"א רבתי. האסטרטגיה של בחירת התאריך אחרי גימור העלילה היא האסטרטגיה הנכונה ללארפ ראשון (למרות שכולנו ראינו שאפשר גם אחרת, תודות לאסנת). בכל מקרה - אני שמח לשמוע, ואשמח לעזור.

CreepingDeath

New member
לא קראתי עדיין את שאר התגובות..

אז אני לא יודעת אם אמרו את זה כבר.. אבל.. איך בדיו' אפשר להמשיך את מלחמת הבתים? דיי הגענו למבוא סתום שם לא? אלא אם כן כולם ישחקו גנבים..

dianno

New member
תתפלאי, אפשר

אפילו יש סקיצה לעלילה. ולא, אני לא הולך להרחיב. נ.ב. אבל כננראה לא בפורים, כדי לתת את האסיסט לאנשים חדשים, ואגב, איפה אתם, אנשים חדשים? בזכרון כבר קורים דברים, מה איתכם, ירושלמים?

למעלה