בזאת אני פותחת [נראה לי] ..........

Ichimaru Gin

New member
בזאת אני פותחת [נראה לי] ..........

את תחרות הציורים ^^ חשבתי[ מה שאני לא עושה הרבה] מה יעשה את הפורום קצת יותר נחמד.... אז חשבתי ואמרתי "הו תחרות ציורים זה נייס" [טוב נו אני מודה לא אמרתי את זה] אז בזאת אני פותחת רישמית את תחרות הציורים בשביל שהתחרות תיהיה הוגנת ונחמדה, אתם מתבקשים לשים כאן תציור שלכם ואחרי שכולם יפרסו את הציורים ההצבעה תפתח ^^ . הציורים מתבקשים להיות מהסדרה בלבד [בליץ']~ מסיבה אחת פשוטה אנחנו פורום בליץ' חע ~ אז בזאת אתם יכולים לשרשר לכאן את הציורים . ותוכלו לפרסמם עד לשבוע הבא זאת אומרת יום שישי הבא. אני מקווה שהתחרות לא תעורר בעיות אומשהו ~.~ והעינין הוא להצביעה לציור היפה ולא לחברים שלכם P: תתחילו לצייר P:

Ichimaru Gin

New member
אהה ועוד משהו.. הפרס הוא .......

שיהיה נחמד וכיף ^^ ושכולם יהנו מלצייר את הציורים ^^

Ichimaru Gin

New member
אז הינה סתם ציורון שלי ^^

אני בטוחה שכולם כבר מכירים אותו P:

Urahara

New member
מה זאת אומרת כן א יכולה לקחת ציור

ןצייר אותו אבל לא לסיים דף צתחת לדף :S

Urahara

New member
כמובן שאת יכולה את גם יכולה לצייר

שונן איי [בבקשה שמימשהו יצייר שונן איי של גין ושל עוד מישהו בישי -.-"]

גין ו...

היטסוגאיה! הייתי מציירת אם הייתי תומכת בשיפ הזה ויודעת לצייר פאנארט'ס

מה?:S

המסקנה הנובעת מהתגובה שלי היא שאני לא אצייר... אני מקדישה לך את הציור הסאדיסטי שציירתי לא מזמן ^^'...

הייתי בשמחה עושה משהו שונן-איי-י

אבל גין לא בישי וקשה לי לדמיין אותו עם מישהו, מישהו או משהו. o-o; -עושה איצ'ירוקי-

מרקניידל של דודה ש'ך איכס!

וגין לא בישי. הוא סתם מגניבמרושעמפחיד, אז הא לכם. ><

Ichimaru Gin

New member
אני לא בישי ? רוצה לראות שכן ~?!

אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי אני בישי ואין להתווכח איתי ^^

למעלה