חוחו גם לי יש כזה :X רק שבמקום פקס יש מכונת צילום :X
R Rukia is the Luff New member 2/10/05 #41 גם לי יש כזה, ועכשיו זה לא עובד לי! -עצבגדול- -בועטת במדפסתורקפקסמשכפל ישן- =D
R Rukia is the Luff New member 3/10/05 #43 עובד לי. -מכניסה ציור- הערה: התמונה צ'וקמקה להפליא כדי שאני אעלה אותה לתפוז
D dark max New member 3/10/05 #47 יפה! כבר אמרתי לך שאת מוכשרת והזכרת לי שאני צכה לסיים עם הציור שלי.
I Ichimaru Gin New member 3/10/05 #48 ביטול~ עקב זה שרק איזה שלושה אנשים נרשמו -.- התחרות מתה ואיזה נקרופיל אנס אותה -.-" צטערת אם תשכנעו עוד אנשים אולי נצליח לשקם אותו בעזרת אדוארד הבישי~
ביטול~ עקב זה שרק איזה שלושה אנשים נרשמו -.- התחרות מתה ואיזה נקרופיל אנס אותה -.-" צטערת אם תשכנעו עוד אנשים אולי נצליח לשקם אותו בעזרת אדוארד הבישי~
I Ichimaru Gin New member 3/10/05 #49 ביטול~ עקב זה שרק איזה שלושה אנשים נרשמו -.- התחרות מתה ואיזה נקרופיל אנס אותה -.-" צטערת אם תשכנעו עוד אנשים אולי נצליח לשקם אותו בעזרת אדוארד הבישי~
ביטול~ עקב זה שרק איזה שלושה אנשים נרשמו -.- התחרות מתה ואיזה נקרופיל אנס אותה -.-" צטערת אם תשכנעו עוד אנשים אולי נצליח לשקם אותו בעזרת אדוארד הבישי~
S SasuNaru New member 3/10/05 #50 מישהו אמר אדו? *.* ניחע אני אצייר משהו XP רק שיעבור לי המחסום הזה שיושב לי על החלק במוח שמתפקד על הציור ><;;
מישהו אמר אדו? *.* ניחע אני אצייר משהו XP רק שיעבור לי המחסום הזה שיושב לי על החלק במוח שמתפקד על הציור ><;;