בזיליקום מר - מה הסיבה?

רוּפֵן

New member
...התחילו בעדינות לדבר על כך, אך...

מ"דיבורים קלילים", לא יוצא דבר..! מה עוד שהישראלים, כנראה מעדיפים לעסוק בפוליטיקה, מאשר בבריאות של עצמם. "כולם" כמעט, יודעים שעופות ו'הודים' מולעטים תדיר בכמויות אדירות של אנטיביוטיקה.. שכנראה לא יצליחו לשרוד, בלעדיה.. כשמובילים אותם לשחיטה, באותה משאית דחוסה..(...
..).. זה "חצי הימור" ! האם יגיעו בחיים למשחטה..!? וכל האנטיביוטיקה.. וההורמונים.., מגיעים בסופו של דבר אל "משתמש הקצה" - חובב ה'מנגל' וה"לאפה עם פרגייות והרבה חריף..". מי אשם ? מי שקונה "מוצר" כזה, בלא שסומנו עליו כמויות ההורמונים והאנטיביוטיקה, כמו החובה לרישום כמויות המינרלים והניטרטים על בקבוקי 'מים מינרלים'. וחבל... מכאן, אפשר להמשיך הלאה.., (למי שיש "זמן פנוי"..) ולשאול האם מדובר בקונספירציה של השתקת העיתונות בנושא.., ע"י מועצת העופות, תנובה, או כל מי שקשור בעניין, או סתם "צרכנות לא נבונה". מאוד חבל..
 
מוטי תוכל לפרט לגבי הכפקת החמאה

אני קונה חלב לא מהומגן ישירות מהרפת ולמעלה מצטברת לי שכבת שומן נאה שאני אוכלת להנאתי בכפית ( בלי למרוח על לחם) . זו החמאה שאכלתם או שעשיתם עוד איזשהו תהליך בדרך?
 

Rebeccan

New member
זו החמאה הכי טובה ../images/Emo99.gif

איזה כייף לך ... פעם פעם .. כשמכרו חלב בצנצנות זכוכית והיו מביאים עד הבית ... אני הייתי פותחת את המכסה ובאצבע מחסלת את השכבה הזו עכשיו אני בקושי מתקרבת לחלב
פרינצסה
בגן הפרחים
 

שחיין

New member
איך תתקרבי לחלב אם

אם אין היום חלב ממש ? אם את בשרון ואת רוצה חלב עיזים אמיתי לא מפוסטר - צרי קשר במסרים אולי אוכל לעזור.
 

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif אבל ...

גם לא בשרון וגם מסתדרת ... אבל תודה - ולקחתי בחשבון
פרינצסה
בגן הפרחים
 
מוטי,אתה מזכיר לי נשכחות.כאשר גרנו

במושב בילדותינו, יצאנו כל בוקר לרפת של משפחת...
לקנות חלב טרי ישר מהפרה. אימי היתה מרתיחה את החלב, והיה נוצר קרם(קרימה קראנו לו בילדותינו), שאמא היתה מקציפה עם סוכר, ונותנת לנו-יאמי
 

oriyo

New member
לא לתת לבזיליקום לפרוח

אני חושב שכאשר הבזיליקום מתחיל לפרוח הוא נהיה מר. הפתרון הוא לגזום באופן קבוע את הפריחה ולהשאיר רק עלים.
 
למעלה