עוד
M Mrs CoStA New member 20/1/04 #26 איזה תמונותתתת דייייי......./images/Emo99.gif אני לא יכולה יותרררר..... המחשב שלי נהרס מחיבוקים ונשיקותתתת
איזה תמונותתתת דייייי......./images/Emo99.gif אני לא יכולה יותרררר..... המחשב שלי נהרס מחיבוקים ונשיקותתתת
S s e n i o r i t a New member 20/1/04 #32 אני ממשיכה......... ועל הדרך... מיטל קיבלת את התמונות ששלחתי לך באיי סי?? כי הלכתי ואמרתי לאחותי שלא תצא.. היא יצמאה בסוף?????
אני ממשיכה......... ועל הדרך... מיטל קיבלת את התמונות ששלחתי לך באיי סי?? כי הלכתי ואמרתי לאחותי שלא תצא.. היא יצמאה בסוף?????
S s e n i o r i t a New member 20/1/04 #37 אוףףףףףףף אני מפסיקה לשרשר ../images/Emo122.gif התמונות שלי לא יודעת מה קרה להם *בוכההההההההההההההההה*
אוףףףףףףף אני מפסיקה לשרשר ../images/Emo122.gif התמונות שלי לא יודעת מה קרה להם *בוכההההההההההההההההה*
M Mrs CoStA New member 21/1/04 #53 כן כן...קיבלתי את התמונותתתת איזה תמונות מההמממות ...שלחתי לך הודעה באיסיי.... תווודההההה!!!!!!
• • Angel From Hell • New member 20/1/04 #30 מה זה?????????????../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif