בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב כמעט

העין ה 3

New member
בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב כמעט

כי פשוש חולה כבר 6 ימים, עם חום גבוה, ואף אחד לא יודע מה יש לו. כבר עשינו בדיקת דם, צילום ריאות ומחר אנחנו צריכים לחזור על בדיקת הדם (אאוצ') ובדיקת שתן. אבל פתחתי הודעה כדי להפנות את תשומת לבכם לתמונה של פשוש ולאחריה תמונה של שאר בני המשפחה, שצירפתי לשרשור בנושא "לקראת המפגש". נדמה לי שלא כל כך הבחינו בהן... הנה הקישור לתמונה של פשוש, ואל תשכחו להסתכל בהודעה שאחריה...

תוק, תוק אפשר להכנס../images/Emo35.gif בשנית../images/Emo45.gif

יש סיכוי לפתוח דף חדש
האם אקבל קפה ועוגה
האם נוכל לצעוד מחדש
אני חזרתי עם תקוה מה איתכם
אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
עין יקרה

אני מאוד מקווה שיחלים במהרה שירגיש טוב וימשיך לבקש טילול

עלמה 3

New member
אהלן עין, החלמה מהירה לפשושון |סיוע

גם מיוחדת שלי היתה חולה הרבה זמן, עם חום גבוהה... אתפ בקופ"ח מכבי, כי אם כן אני ממליצה על המוקד של רמה"ש, הוא נהדר עושים הכל במקום, בדיקות מקיפות תוך שעה, יש רופאי ילדים נהדרים ! אם תרצי עוד פרטים תודיעי לי אני ממליצה אל דאגה לא שוחכים אותך..
עלמה

העין ה 3

New member
שמעתי אתמול על המוקד ברמת השרון

מעוד מישהו מהעבודה של בעלי. אבל בינתיים אובחנה, כנראה, דלקת ריאות קלה וקיבלנו אנטיביוטיקה. מקווה לבשר על שיפור בזמן הקרוב. תודה לכולכם, ורדה

עלמה 3

New member
עין, ממליצה על המוקד הזה....

לפעמים , כל כך קשה עם הפעוטות להיסחב ממקום למקום, אז עדיף ליסוע לשם זה עד :22:00 , מקבלים יחס חם והכל במקום את כל הבדיקות הם עושים במקום יש שם מעבדה ותרופות וגם משחקים לילדים. בבקשה

avitalp

New member
החלמה מהירה לאפרוח ../images/Emo95.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

maof

New member
בוקר טוב ...בוקר אור

נושא ששמעתי עליו היום ....... וויכוח בין שני אנשים..... חוסר תיקשורת??חוסר הבנה??חוסר רצון לקבל דעה שונה?? אם שמעתם חדשות היום בבוקר...... בוודאי שמעתם על החילת שהכריחה את הפלסטינית לשתות חומר ניקוי.... אדם א' אומר.... מעשה נורא.... נטול רגש דבר שאסור שיעבור בשתיקה !! אדם ב' אומר..... אתה יודע שבמחסומים עושים בדיקות לכל דבר שעובר במחסום אתה יודע שמאוד צפוף וחם שם במחסום?? הפלסטנית באה למחסום עם בקבוק (חומר ניקוי)שנימצא בסל(שאולי היא גנבה את חומר הניקוי מהמשתלה בישראל) החילת שאלה אותה מה יש לך בבקבוק? והתשובה שהיא קיבלה מים !! (אולי מפחד לומר את האמת) ואז החילת עשתה מעשה הומנטרי ואמרה לה את חיבת לישתות (והכל מתוך דאגה) הוויכוח בין שני האנשים ניגמר בצורה כזאת...... אוקי .....הרי לעולם לא נסכים על הדברים כל אחד נעול בדעה שלו .... בוא ונסכם שאני צודק !!!! האם יכול להיות ששניהם צודקים ????? מעוף

עלמה 3

New member
הייתי צחלקת את הסיפור הזה ל - 2

1. עניין הצדקנות. ואני יכולה לומר על עצמי, כשיש לידי בני אדם שמתעסקים בצדקנות אני בורחת...אומרת נכון, אתה צודק וממשיכה הלאה, קשה לי עם צדקנים וצדיקים. 2. סיפור המחסום, זה אכן מעשה נטול רגש , מעשה נוראי לא אנושי. ליבי עם החיילת ועם הפלסטינאית... החיילת חייבת לבוא על עונשה... כי אולי דרך זה תלמד מה זה להיות אנושי. אבל צריך לקחת בחשבון שאותם חיילים ששומרים עלנו במחסומים ובקו התפר, לעיתים מאבדים את השפיות ואת האנושיות... שום כלום לא יצדיק את אותו מעשה שהחיילת עשתה, אבל קשה לנו לשפוט את שני הצדדים. אני גרה צמוד לקו התפר, לפני כשנה ראיתי מעשה זוועה שחיילים היכו פלסטינאים שהצלחו להתגנב לישוב שלנו...לחפש אוכל, הם לא נשאו כל כלי נשק הם נאלצו להתפשט על מנת להוכיח שהם לא נושאים נשק או חומר נפץ... אני מאד כאבתי את מה שראיתי ואף הזמנתי אמבולנס סיוע לפלסטנאים, החיילים מאד כעסו עלי... ואמרו לי שבאותה מידה יכלו לעשות מעשה טבח ולהניח מטען.... במלחמה או במחסום לא רואה מי צודק, קשה לראות ולשמוע על התנהגות לא אנושיות שבה חיילנו מאבדים את השפיות..

maof

New member
עלמה היצחקת אותי.........../images/Emo6.gif

את פולטקאית בלב ובנפש......... קשה לשפוט את שני הצדדים??????ליבך עם החילת ועם הפלסטינאית ??? אני לא מנסה לקבל דעה פוליטית.....כל אחד ודיעותיו..... לפי דעתי החילת צריכה לתת את הדין !!!! העינין הוא איך שני אנשים מיתווכחים על נושא אחד ואחד עושה מניפולציה בכדי להצדיק את הדברים איך מנסים להסתיר דבר אחד ...להצדיק מעשה.... ברגע שמנסים ליפות את הנושא...... זה יכול להיות גם בחיי היום יום בזמן וויכוח ....... בין שני בני זוג....... האם חיב להיות ...צד אחד שהוא צודק ??? או לחילופין שני האנשים יכולים להיות צודקים ?(כל אחד רואה בצורה שונה) האם לכל וויכוח או חילוקי דעות חיבת להיות תשובה סופית ? או עדיף להשאיר את הנושא....... אוקי שנינו צודקים....אין תשובה סופית לנושא !!! מה דעתך בלי פוליטיקה
מעוף

עלמה 3

New member
מעוף, בוודאי שהחיילת צריכה לתת את

הדין. ציינתי, בדרך הזאת היא תלמד להיות אנושית ולא לעשות יותר מעשה עוולה שכזה ! אבל אני חושבת שהתכוונתה כאן יותר לנושא ה- " צדקנות " יש תשובה לגבי הצדקנות... בערב אני יכתוב לך עליה, ומבטיחה בלי פולטיקה
עלמה

סול11

New member
אדם הגורם רע לחברו עושה רעלעצמו

מי שמבצע דבר עוולה,אומלל יותר מזה אשר נעשתה לו העוולה. סול

סול11

New member
יום טוב

למי שאינו מביט על כל התמונה,תמיד יהיה קל יותר לדון לחובה או לזכות. ולשאלתך. אמר דמוסתנס: הדבר הקל ביותר הוא הונאה עצמית; שכן, האדם מאמין בנקל במה שהוא משתוקק להאמין. יום נפלא
סול

yaeli4

New member
לעין, רק בריאות לפיצקל'ה../images/Emo140.gif

ולקטנה של עלמה, גם כן. לא נכנסת לוויכוחים פוליטיים בפורום. גם אם זה במסווה של שאלת הצדק האבסולוטי. אז תסלחו לי אם לא אשתתף בדיון החיילת והפלשתינאית...

maof

New member
ממש לא יעלי.......

מה לי ולפוליטיקה
האם יכול להיות וויכוח בין שני בני זוג.... ושניהם צודקים בסוף???? או חיב להיות צד שטועה???? מעוף

למעלה