בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב כמעט

yaeli4

New member
אוקיי, מעוף, אם זו השאלה

אם יכול להיות ויכוח בין שני בני זוג ושניהם צודקים בסוף?? אז דעתי היא שבוודאי שכן. קודם כל, הצדק האבסולוטי הוא בעיני בעל הדעה. אם נשפוט מן הצד, בוודאי שיש נסיבות מקלות לכאן ולכאן בכל דעה שהיא ולכן מנקודות מבט שונות, שני האנשים יכולים להיות צודקים בדרך שבה הם רואים את הדברים. השאלה שלך היא מעט פילוסופית אבל עדיין, התשובה שלי אומרת שכן. יכול להיות ויכוח כזה ובו הצדק יהיה אם שני הצדדים.

avitalp

New member
../images/Emo45.gif מסכימה מאד עם יעלי...../images/Emo20.gif

יש מקרים בהם בנזוגי ואני לא מגיעים להסכמה על עניין מסויים - וזה יכול להיות בגלל ראיה שונה של הדברים, או בגלל דרך חשיבה שונה (הוא מאד אנליטי, אני יותר אינטואיטיבית)... כשזה קורה, אנחנו לא מתווכחים... כל אחד מאיתנו אומר את דברו... לפעמים מאיר לאחר נקודה שלא חשב עליה... לפעמים אפילו מצליח לשכנע... ואם לא - מסכימים שלא מסכימים... שלכל אחד מותר שתהיה לו הדרך שלו... והשני מקבל אותה כפי שהיא... אם מדובר במשהו קונקרטי שצריך לקבל החלטה לגביו - אנחנו מוצאים שביל זהב... וכל אחד מוותר קצת לטובת רעהו... אני חושבת שהשוני המהותי בפרק ב' שלי לעומת פרק א', הוא הסובלנות כלפי הצד השני, הקבלה, ההבנה שלא חייבים לחשוב באופן זהה... הרי בסופו של דבר, כשכל צד מתעקש שהוא הצודק ומנסה לכפות את דרכו - מתווכחים, רבים, ואין לזה סוף...(בעצם יש - ברבנות
) (בלי פוליטיקה... רק זוגיות...
)

*יערית

New member
עין יקרה../images/Emo20.gif

מצטערת לשמוע על מה שאת עוברת עם הפשוש כלל לא נעים עבורו ועבורכם... מקווה שתימצא הבעיה והתרופה לבעיה, הרבה הרבה בריאות...הנה זה הזמן לרייקי

למעלה