למירי רגב יש הרבה חסרונות, אבל פיצוץ אוטובוסים זה נושא ביטחוני, לא נוגע למשרד התחבורה.שרת התחבורה מירי רגב בציון הקבר של רבי שלמה בלחנש במרקש, מרוקו.
צפה בקובץ המצורף 124012
ומי השר שכן אחראי על המשטרה ?למירי רגב יש הרבה חסרונות, אבל פיצוץ אוטובוסים זה נושא ביטחוני, לא נוגע למשרד התחבורה.
אז מינית את מירי רגב...?ומי השר שכן אחראי על המשטרה ?
אין כזה, הקודם התפטר
אתה בטוח?למירי רגב יש הרבה חסרונות, אבל פיצוץ אוטובוסים זה נושא ביטחוני, לא נוגע למשרד התחבורה.
והשמאלנים קוראים לשחרר עוד מחבלים שיבצעו עוד פיגועים. אבל מה איכפת לך שמאלני? אתה לא חי בישראלשרת התחבורה מירי רגב בציון הקבר של רבי שלמה בלחנש במרקש, מרוקו.
צפה בקובץ המצורף 124012
אז יש לנו ממשלת ימין מלא מלא ובכל דבר רע שקורה פה השמאל אשם?והשמאלנים קוראים לשחרר עוד מחבלים שיבצעו עוד פיגועים. אבל מה איכפת לך שמאלני? אתה לא חי בישראל
אל תאכיל את הבוט הביביסטי . שישלשל את החרא שלו אצלו .אז יש לנו ממשלת ימין מלא מלא ובכל דבר רע שקורה פה השמאל אשם?
זה לא הכפיל של מראבו?אל תאכיל את הבוט הביביסטי . שישלשל את החרא שלו אצלו .
בוא נבדיל בין עיקר לתפלשרת התחבורה מירי רגב בציון הקבר של רבי שלמה בלחנש במרקש, מרוקו.
צפה בקובץ המצורף 124012
מספיק לראות פעם אחת, תמונה שלה, כשהיא יוצאת ממסעדת שרצי-ים, כדי לדעת.האם מירי רגב מאמינה בצדיקים או שהיא מאמינה במנדטים ובתמיכת מרכז הליכוד שיביא לה הביקור בקרב הצדיקים? לא יודע .
אצל יהדות מרוקו אין פאנאטיזםמספיק לראות פעם אחת, תמונה שלה, כשהיא יוצאת ממסעדת שרצי-ים, כדי לדעת.
וגם זה בהנחה, שנתת לה את כל הקרדיט שבעולם, כמי שמחזיקה באיזושהי דת.
כולם חיו בהרמוניה? ולא שנאו אחד את השני?אצל יהדות מרוקו אין פאנאטיזם
זאת יהדות מסורתית מאוד
למשל, הולכים בשבת בבוקר לבת כנסת ומשם ממשיכים למגרש הכדורגל
וכשהאדוקים יותר ( אלה שלא הלכו לכדורגל )
חוזרים מבית הכנסת במהלך השבת
הם מתעדכנים בתוצאות המשחקים מאלה שכן הלכו למגרש
ככה חיו יפה ובהרמוניה במרוקו
ולא נלחמו ולא שנאו איש את רעהו
ולא תשמע מישהו יוצא נגד חברו כי הוא לא שומר מצוות ומשתטח על קברי צדיקים
עד שלקחו דוגמא פה בארץ מהאשכנזים
וחבל שהאשכנזים לא למדו מהם דרכי שלום .
( אגב, רבים מהם הודו שבליבם הם אנשי שמאל אך הצביעו ללליכוד בגלל השנאה למפא"י)
אל דאגה,כולם חיו בהרמוניה? ולא שנאו אחד את השני?
יאללה יאללה, אני כבר עברתי ת'שבעים ומכיר את בני העדה המרוקאית לפני ולפנים, אז אל תספר לי סיפורי סבתא.
הם לא למדו מהאשכנזים "להשתמש" בסכינים והם לא זכו בכינוי "מרוקאי סכין" בהגרלה. ...דרכי שלום עאלק.
הצביעו בקלפי בגלל שעשו דווקא למפא"י? אפילו אתה אינך מאמין בקשקוש הזה. אממה, זה טוב שיש שעיר לעזאזל.
זה מקל מאוד, כשיש את מי להאשים ואת מי לשנוא, כשלא לוקחים אחריות על החיים. קח לדוגמה את ביבי. מה הוא
היה עושה, אילולי היו לו ה"שמאלנים", להאשים אותם בכל מחדליו. הוא המציא אותם כ"בוגדים", כדי שיהיו עבורו
השעיר לעזאזל, כשישאלו אותו למה פישל פה ומדוע נכשל שם.
ישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דברייאל דאגה,
מחר האשכנזי אבני יתהפך עליהם.
אתה מציג (לפחות בדבריך אלו, אני לא נכנס כעת לדעתי האישית) משהו שלא מקובל אצל גורמי קיצון לא משמאל ולא מימין, וזה הכושר (והצורך) לבחון כל נושא לגופו של עניין. כך צריך לנהוג אדם ישר, כן והגון. הבעיה היא שאלו שמגיבים לך כאן בשרשור (ממבט מרופרף עקב קוצר הזמן) ובכלל, לא משתייכים לקבוצות שמסוגלות לעשות כן. מתוך כך, קשה להם מאוד להתמודד עם אלו שכן נוהגים כך. אפשר לראות את זה במובהק אצל אנשי שמאל שמעזים להביע דעה בעניין נקודתי מסוים שאינה הכרח רל"בית. הם מותקפים ומוקעים מהמחנה אליו השתייכו עשרות שנים ומבחינתם עודם משתייכים אליו.ישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דבריי
1. מותר לשנות דיעה. למשל, הייתי נגד שחרור מחבלים תמורת חטופים ושיניתי את דעתי .
2. אמנם אני נוטה יותר למרכז שמאל אבל בעניינים מסויימים מחשבתי ימנית יותר.
3. יש לי גם הרבה ביקורת על מחנה השמאל מרכז .
אני בעד מחשבה אובייקטיבית ולא מוטית .
זאת אומרת, לדוגמא:
אתה לא יכול למשל לטעון שמפלגה שאין בה פריימריז היא הלוחמת הגדולה למען הדמוקרטיה במדינה .
ואתה גם לא יכול לטעון שהשופט עמית לא היה נגוע בניגוד עניינים לפחות ברמה שהצדיקה פתיחת חקירה בשלב ראשון .
ואתה גם לא תוכל לטעון שהרמה התפקודית של מירי רגב נמוכה מזו שהיתה לשר בר לב בממשלת המרכז שמאל האחרונה .
אז צר לי מאוד שאינני עוד כבשה בעדר הכבשים המסוממות של לפיד .
עוד הנחה שגוייה שלך שאני שייך ל"עדר" של לפיד בין שאר הניתוחים השגויים שלך.ישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דבריי
זאת אומרת, לדוגמא:
אתה לא יכול למשל לטעון שמפלגה שאין בה פריימריז היא הלוחמת הגדולה למען הדמוקרטיה במדינה .
ואתה גם לא יכול לטעון שהשופט עמית לא היה נגוע בניגוד עניינים לפחות ברמה שהצדיקה פתיחת חקירה בשלב ראשון .
ואתה גם לא תוכל לטעון שהרמה התפקודית של מירי רגב נמוכה מזו שהיתה לשר בר לב בממשלת המרכז שמאל האחרונה .
במקום שתתעסק בעיקר יצא לך הטפל.בוא נבדיל בין עיקר לתפל
המדינה אמורה להמשיך להתנהל ואנשים אמורים להמשיך לחיות גם כשמתפוצצים אוטובוסים .
זכורני שחגגנו יום הולדת לפני זמן וחשבתי " כאן אנחנו חוגגים ושם נרקבים בעזה חטופים"
אבל, זו דרכו של עולם.
לעניין עצם הביקור בקרב הצדיק, ראה בעיניי מדובר בשטות מוחלטת ( שגם אין לה סימוכין בדת היהודית עצמה) אבל יש אנשים שזאת אמונתם ואני מכבד את זה .
הם צריכים לסבול אותך ואותי ואנחנו צריכים לסבול אותם ושנינו ביחד סובלים את ומהערבים ונהרגים יחד במלחמה נגדם ואם לא נהיה תלויים אחד בשני, נהיה תלויים אחד ליד השני .
האם מירי רגב מאמינה בצדיקים או שהיא מאמינה במנדטים ובתמיכת מרכז הליכוד שיביא לה הביקור בקרב הצדיקים? לא יודע .
דוורא על בר לב נפלת? הוא תפקד הרבה יותר טוב מבנגבירישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דבריי
זאת אומרת, לדוגמא:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.