בזמן שאוטובוסים מתפוצצים בבת ים -

Cranio

Well-known member
ישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דבריי
1. מותר לשנות דיעה. למשל, הייתי נגד שחרור מחבלים תמורת חטופים ושיניתי את דעתי .
2. אמנם אני נוטה יותר למרכז שמאל אבל בעניינים מסויימים מחשבתי ימנית יותר.
3. יש לי גם הרבה ביקורת על מחנה השמאל מרכז .

אני בעד מחשבה אובייקטיבית ולא מוטית .
זאת אומרת, לדוגמא:
אתה לא יכול למשל לטעון שמפלגה שאין בה פריימריז היא הלוחמת הגדולה למען הדמוקרטיה במדינה .

ואתה גם לא יכול לטעון שהשופט עמית לא היה נגוע בניגוד עניינים לפחות ברמה שהצדיקה פתיחת חקירה בשלב ראשון .

ואתה גם לא תוכל לטעון שהרמה התפקודית של מירי רגב נמוכה מזו שהיתה לשר בר לב בממשלת המרכז שמאל האחרונה .

אז צר לי מאוד שאינני עוד כבשה בעדר הכבשים המסוממות של לפיד .
עוד הנחה שגוייה שלך שאני שייך ל"עדר" של לפיד בין שאר הניתוחים השגויים שלך.

Cranio

Well-known member
בוא נבדיל בין עיקר לתפל
המדינה אמורה להמשיך להתנהל ואנשים אמורים להמשיך לחיות גם כשמתפוצצים אוטובוסים .
זכורני שחגגנו יום הולדת לפני זמן וחשבתי " כאן אנחנו חוגגים ושם נרקבים בעזה חטופים"
אבל, זו דרכו של עולם.

לעניין עצם הביקור בקרב הצדיק, ראה בעיניי מדובר בשטות מוחלטת ( שגם אין לה סימוכין בדת היהודית עצמה) אבל יש אנשים שזאת אמונתם ואני מכבד את זה .

הם צריכים לסבול אותך ואותי ואנחנו צריכים לסבול אותם ושנינו ביחד סובלים את ומהערבים ונהרגים יחד במלחמה נגדם ואם לא נהיה תלויים אחד בשני, נהיה תלויים אחד ליד השני .

האם מירי רגב מאמינה בצדיקים או שהיא מאמינה במנדטים ובתמיכת מרכז הליכוד שיביא לה הביקור בקרב הצדיקים? לא יודע .
במקום שתתעסק בעיקר יצא לך הטפל.

חנן44

Well-known member
ישנם 3 פרמטרים כדי להבין את דבריי
1. מותר לשנות דיעה. למשל, הייתי נגד שחרור מחבלים תמורת חטופים ושיניתי את דעתי .
2. אמנם אני נוטה יותר למרכז שמאל אבל בעניינים מסויימים מחשבתי ימנית יותר.
3. יש לי גם הרבה ביקורת על מחנה השמאל מרכז .

אני בעד מחשבה אובייקטיבית ולא מוטית .
זאת אומרת, לדוגמא:
אתה לא יכול למשל לטעון שמפלגה שאין בה פריימריז היא הלוחמת הגדולה למען הדמוקרטיה במדינה .

ואתה גם לא יכול לטעון שהשופט עמית לא היה נגוע בניגוד עניינים לפחות ברמה שהצדיקה פתיחת חקירה בשלב ראשון .

ואתה גם לא תוכל לטעון שהרמה התפקודית של מירי רגב נמוכה מזו שהיתה לשר בר לב בממשלת המרכז שמאל האחרונה .

אז צר לי מאוד שאינני עוד כבשה בעדר הכבשים המסוממות של לפיד .
דוורא על בר לב נפלת? הוא תפקד הרבה יותר טוב מבנגביר

שיתפוצצו עוד ועוד, עד שהיהודים יקבלו את העונש שלהם על כך שהם העם הכי דפוק בכל היקום.
על כך שהם שלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא יכלו להקים את ישראל במקום נורמלי !!!!!!!!!!!!!
גם כן...הסופה קורל שלא בדיוק הגיעה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה צריך להקים בסין, בסין, קיבינימט ב-סין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בסין דה טו דה טו דה טו דה טו, טו טו טו טו טו טו מושלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שם לפחות האקלים דוקסה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך שמתחיל נובמבר, אוטומטיקקקקקקקקקקקק נגמר החום ומתחיל הקור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והוא נמשך מינימום שבמינימום ברציפות עד סוף מרץ + מינימום שבמינימום אלף מ״מ גשם דוקסה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה