Gidi Shemer
New member
בזמן שישנתם
אז כשאצלכם לילה, אצלנו היה ערב מוקדם ופצחנו בארוחת ערב משפחתית לסיום השבוע.
זוגתי הכינה אורז בכורכום. היה גם מרכיב בשרי שאשתי עשתה וממנו נתעלם בפוסט הזה. היה מרק בצל שלי שבזמנו כבר פרסמתי את מתכונו פה, היו גם תפודים ובטטות אפויים. הכל טוב ויפה, אבל לא לשם כך התכנסנו פה.
שני דברים חדשים שעשיתי ויצאו אחלה היו אספרגוס בחלב קוקוס וקארי ובעיקר- מפרום חצילים צמחוני (מופיע בתמונה).
פירוט בהמשך
אז כשאצלכם לילה, אצלנו היה ערב מוקדם ופצחנו בארוחת ערב משפחתית לסיום השבוע.
זוגתי הכינה אורז בכורכום. היה גם מרכיב בשרי שאשתי עשתה וממנו נתעלם בפוסט הזה. היה מרק בצל שלי שבזמנו כבר פרסמתי את מתכונו פה, היו גם תפודים ובטטות אפויים. הכל טוב ויפה, אבל לא לשם כך התכנסנו פה.
שני דברים חדשים שעשיתי ויצאו אחלה היו אספרגוס בחלב קוקוס וקארי ובעיקר- מפרום חצילים צמחוני (מופיע בתמונה).
פירוט בהמשך