בזק יצאה עם פרסומת לסיב האופטי שלהם עם גידי גוב. ועכשיו פרטנר ענו להם..

יקירי הצעירים ... לעולם לא אשכח את ימי המונופול של בזק. חיברו אותי בחבילת ADSL 750 kbps ... וחשבו שהם אישתו של אלוהים.
מוקצים ...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
יקירי הצעירים ... לעולם לא אשכח את ימי המונופול של בזק. חיברו אותי בחבילת ADSL 750 kbps ... וחשבו שהם אישתו של אלוהים.
מוקצים ...
אני חושב שההתחלה בביתי הייתה 500 ורק מאוחר יותר הגיע ה-750. אבל אל לך לשכוח, שבעבר היותר רחוק, הצטרכת קו טלפון "מיוחד, לגלישה, אלא אם קבעת לעצמך זמני גלישה וזמני שיחה. איגן לא הלך עם פליגן.

em28

Well-known member
אני חושב שההתחלה בביתי הייתה 500 ורק מאוחר יותר הגיע ה-750. אבל אל לך לשכוח, שבעבר היותר רחוק, הצטרכת קו טלפון "מיוחד, לגלישה, אלא אם קבעת לעצמך זמני גלישה וזמני שיחה. איגן לא הלך עם פליגן.
איזה צעיר !
התחלנו ב-2400B (2.4KB), לקח כמה שנים להגיע ל-24.4 ול-56KB

em28

Well-known member
האינטרנט הראשון היה 33600, אם יותר איטי אז לא אינטרנט. אולי תקופת ה BBS למניהם .. לפני האינטרנט.
לא BBS אלא אינטרנט של ממש, התחברנו בבית דרך נטוויזן ובעבודה דרך קווי נל"ן של בזק
אאז"נ כל האינטרנט בארץ היה איזה שני אתרים טקסטואלים, זה היה מתישהוא האמצע שנות ה-90.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
איזה צעיר !
התחלנו ב-2400B (2.4KB), לקח כמה שנים להגיע ל-24.4 ול-56KB
אני זוכר את המודם האנלוגי שעשה רעשים. היית מתחבר ואז צריך להמתין לפעמים כמה דקות אד שזה היה מחובר. והתשלום לפי הזמן שאתה גולש :ROFLMAO: |פנים|

י_357

Member
כאשר החיבור היה במהירות 28,800 - 33,600 החיבור שלי היה ל BBS.
בניגוד לתמונות ביוטיוב המודם שלי היה כרטיס במחשב ולא קופסה נפרדת.

כך זה נשמע בערך:
Modem Handshake

למעלה