אני חושב שההתחלה בביתי הייתה 500 ורק מאוחר יותר הגיע ה-750. אבל אל לך לשכוח, שבעבר היותר רחוק, הצטרכת קו טלפון "מיוחד, לגלישה, אלא אם קבעת לעצמך זמני גלישה וזמני שיחה. איגן לא הלך עם פליגן.יקירי הצעירים ... לעולם לא אשכח את ימי המונופול של בזק. חיברו אותי בחבילת ADSL 750 kbps ... וחשבו שהם אישתו של אלוהים.
מוקצים ...
איזה צעיר !אני חושב שההתחלה בביתי הייתה 500 ורק מאוחר יותר הגיע ה-750. אבל אל לך לשכוח, שבעבר היותר רחוק, הצטרכת קו טלפון "מיוחד, לגלישה, אלא אם קבעת לעצמך זמני גלישה וזמני שיחה. איגן לא הלך עם פליגן.
בטוח. אבל כן הזכרתי את התקופה שהאינטרנט היה מנטרל את קו הטלפון. כנראה שזה היה אז.איזה צעיר !
התחלנו ב-2400B (2.4KB), לקח כמה שנים להגיע ל-24.4 ול-56KB
האינטרנט הראשון היה 33600, אם יותר איטי אז לא אינטרנט. אולי תקופת ה BBS למניהם .. לפני האינטרנט.איזה צעיר !
לא BBS אלא אינטרנט של ממש, התחברנו בבית דרך נטוויזן ובעבודה דרך קווי נל"ן של בזקהאינטרנט הראשון היה 33600, אם יותר איטי אז לא אינטרנט. אולי תקופת ה BBS למניהם .. לפני האינטרנט.
אני זוכר את המודם האנלוגי שעשה רעשים. היית מתחבר ואז צריך להמתין לפעמים כמה דקות אד שזה היה מחובר. והתשלום לפי הזמן שאתה גולשאיזה צעיר !
כמו רובנו.כאשר החיבור היה במהירות 28,800 - 33,600 החיבור שלי היה ל BBS.
בניגוד לתמונות ביוטיוב המודם שלי היה כרטיס במחשב ולא קופסה נפרדת.
כך זה נשמע בערך:
Modem Handshake
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.