בחג השבועות תעשה לך

בחג השבועות תעשה לך ../images/Emo172.gif../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 נארח בפורום אוכל חלבי את השף טל כהן, שיענה לשאלות הגולשים בנושא מתכונים ומאכלים מיוחדים לחג השבועות. ניתן להכניס שאלות כבר מעכשיו
הסיבוב השלישי בתחרות "הפוסטמה העברית הראשונה", יצא לדרך בפורום מלחמת המינים. רוצו להצביע עכשיו

dilan angel

New member
../images/Emo173.gifאנשיםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo173.gifחופשששש../images/Emo70.gif

חגגגגגג שמחחחחחחחחח
סוף סוףףףףףףףף
מת'ם עושים בשבועות
|

°AmandA°

New member
באמת הגיע הזמן לחופש../images/Emo70.gif

חג שמח גם ממני
אני עושה יום הולדת בשבועות
היה לי יום הולדת ביום חמישי וכל שבוע שעבר הייתי חולה אז בשבועות באות אליי חברות לערב בנות לחגוג לי
...חחח

NoWords

New member
יייאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזהההה כיףףףףףףף אבל אני במצב רוח תחת
לשתף אתכם
נו טובבבבבבב אם אתם כל כך מבקשים.... היה לי היום מבחן בהיסטוריה, מבחן אחרון של השנה בהיסטוריה... (נשאר רק עוד אחד במתמטיקקה
יאיי
) ונכשלתי
פאקינג יהיה לי בלחץ 40
גררררררר מקווה שהמורה המעצבנת הזו תגיש אותי למועד ב' אני אקרקף אותה אם לא
יהיה לה עסק עם אמא שלי
חחח דמיינו לכם - שתי מורות להיסטוריה בחדר אחד, מתווכחות על ציון של מבחן בהיסטוריה

dilan angel

New member
יאאאא../images/Emo4.gif באאאאאסההה../images/Emo70.gif

גררר היסטוריה
בלעככככככססס
לי היה מבחן אחרון בהיסטוריה ביום שישי וגם לנו נשאר אחרון במתמטיקה... אבל עזבי אותך
כולה צייייוווןןןן... זה ממש לא צריך להזיז לך כי כבר נרשמת לתיכון וזה לא ישנה לך אם תדעי את החומר או לא (זה לא כמו מתמטיקה שאם לא יודעים משהו אז זה דופק את החומר הבא)
בקטננההה ...קחי בחפיף

NoWords

New member
../images/Emo172.gif ND-Graphics

האתר נסגר עקב חוסר עניין בו, הוא נעלב
חחח סתם, אין לי כוח לעדכן, וגם ככה אף אחד לא נכנס.... רק מי שבפורום, וגם רק איזה שלושה רק. אז אני מעדיפה להשקיע את מאמציי בדברים אחרים כרגע. השארתי כמה דברים באתר, אם מישהו עדיין רוצה לבדוק www.nd-graphics.2ya.co.il

NoWords

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo174.gif עקב כך...

אני עושה פה שרשור של כל מיני דברים שהכנתי, שלא הספקתי להעלות לאתר
קחו מה שבא לכם (אם בכלל)

למעלה