14
D dilan angel New member 25/5/04 #29 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif יאאאאאאא חבללללללללל הוא היה אתר מהמהם באמת ממש חבללל כל מה שבנית שם היה מדהיייםםם טנקס על התמונות
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif יאאאאאאא חבללללללללל הוא היה אתר מהמהם באמת ממש חבללל כל מה שבנית שם היה מדהיייםםם טנקס על התמונות
N NoWords New member 25/5/04 #30 בדיוק על זה דיברתי../images/Emo10.gif רק את אולי מסתכלת וטורחת להגיב לעידכונים כשיש... ח פ י ף חפי חוליידיי
בדיוק על זה דיברתי../images/Emo10.gif רק את אולי מסתכלת וטורחת להגיב לעידכונים כשיש... ח פ י ף חפי חוליידיי
D dilan angel New member 25/5/04 #31 הפי הולידיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
° °AmandA° New member 26/5/04 #32 גם אני נכנסת לאתר../images/Emo70.gif חבל שסגרת אותו... הוא היה ממש ממש יפה אבל זה באמת חבל להשקיע כל כך הרבה באתר שלא הרבה אנשים נכנסים אז אני מבינה אותך...
גם אני נכנסת לאתר../images/Emo70.gif חבל שסגרת אותו... הוא היה ממש ממש יפה אבל זה באמת חבל להשקיע כל כך הרבה באתר שלא הרבה אנשים נכנסים אז אני מבינה אותך...