בחוץ
אבל בפורום
.העידכון

בהביבו

New member
בחוץ../images/Emo186.gifאבל בפורום../images/Emo42.gif.העידכון../images/Emo70.gif

חברים חברות, ברוכים הבאים לעוד עידכון מעניין משהו כאן בפורום.. מוקי היום אמורה ליהיות הופעה שלו בבארבי החדש בכפר- סבא, בינתיים- נאדה. יש איזשהו צו נגד המקום, מה שאומר שאולי ולא תיהיה הופעה
אם אכן תיהיה הופעה, קוואמי וש"ס אורחים. עוד כמה ימים, מבטיח, אעלה לוח ההופעות המלא של מוקי, בתקווה שההופעות אכן ייתקיימו. דיסק
בעזרת השם, המילה, האולפן והדיסקים, אמור לצאת בסביבות פסח, (אל תפסו אותי במילה) הדיסק החדש של מוקי. הוא עצמו עדיין לא מפרסם פרטים על הדיסק, אבל מכמה דברים קטנה ששמעתי- הוא הולך ליהיות פ3333י
קצת מוק מיכם: חברים חברות אנשים אנשות- אתם מוזמנים לכתוב מאמרים על מוקי-פילוני וכל שאר החברה, ואני אשים אותם במאמרים של הפורום. יכול ליהיות סבבה שיהיו עליו מאמרים שאתם הכנתם. קצת בפורום:
אז מה חדש
לא הרבה, אבל יש קצת. הפורום עצמו יחסית פעיל, אין בו רמת דיונים שכזו, אבל יש פעילות! עקרונית, כמו שמיכל ציינה- רוב הדיונים על מוקי- לא הלכו משהו, וחלקכם לא הישתפפו. אבל אני בטוח שאתם תישתתפו ותראו מה זה הפורום הזה..באמת, תתחילו קצת לדבר על מוקי, לעשות דיונים, ותראו כמה כיף יהיה. לוחות
הלוחות של הפורום נשארים במקומם, אבל מהשבוע כאמור נוסף לוח חדש- "פירסום הגולשים". לוח זה נועד בישבילכם, לפרסם דברים כגון משהו שאתם עשיתם אותו: למשל אני הכנסתי מאמר אות תמונות חדשות לפורום, אני אפרסם אותם שם. אם בעוד שבוע הלוח יהיה ריק מהודעות, אני האלץ לסגור אותו.
הצא'ט
אני השבוע אנסה לארגן איזהשהו פגישת פורום שכזו בצא'ט. אתם מוזמנים להציע תאריך+ שעה, ונראה מה אפשר לעשות. ה-ס-ק-ר
הסקר, שהשבוע היה דיי ארוך, ששאל אתכם, איזה שיר הכי הייתם מעדיפים, זכה ל-16 קולות, שהרוב, אמר- "זמן שנקום" ו-"תן לפה ת'מיקרופון" השירים הכי מועדפים. מיד אחליף את הסקר למשהו חדש.. אפרופו הסקר, במשחק שהיה לפניי כמה ימים, שמורידים את השירים עד שמגיעים לשיר האחרון שנשאר מהרשימה- שאומר שאותו כאילו אנחנו אוהבים, זכתה: "האדמה- בוכה"..יפה, יפה..אתם מוזמנים להמשיך לעשות פעילויות בפורום. פורים בקרוב, בא אלינו פורים, אני מקווה שנוכל להכין פעילו כל שהי בנושא שקשורה גם למוקי לפורום. מי שיש לו רעיונות, מוזמן לדבר איתי. ג-ו-ל-ש ה-ש-ב-ו-ע
גולש השבוע, הוא אותו אחד שלא תמיד יש לו מה לומר, לפעמים אפילו סתתאםם הוא מדבר, אבל תמיד תראו אותו בפורום, משתתף בכל דיון או משחק אפשרי. מהה, עדיין לא זיהיתם
גולש השבוע שלנו הוא:
שבקניק מתלהם
כבוד אח..(לגביי השם, כבר נחליט עוד מעט..) הנה בא לו סוף העידכון, מקווה שלא שכחתי כלום, שבוע הבא, חמישי, כרגיל(אני מקווה) -- העידכון. חברים, חברות, אנא מיכם, תנסו ליזום כמה שיותר דיונים, משחקים וכל שאר הדברים. שיהיה לכולם סוף- שובע טוב. מי שבכבישים- סעו לאט, תיזהרו משיכורים ותהנו לכם..
צרו איתי קשר: מסר- בהביבו איי.סי.קיו:168907151 אי- מייל + מסנג'ר:[email protected] סאלאמת ויום חביב

בהביבו

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

בעעעעעעעעע- הקפצההה.--הה.--הה שמתם לב לאייקונים החדשים לכבוד פורים?

hypnotic poison

New member
../images/Emo150.gifטוב אז ככה...

אני קצת לא מרוצה שאני לא גולשת השבוע שוב...
סתםםםםםםםםםםם... שבקניק מתלהם - נמרוד נכון??? (תגיד מזה שבקניק מתלהם????לעזעזל
) מזל טוב וכל הכבוד רק תפסיק להציק לי!!!
אז כל הכבוד על העדכון אני מסכימה עם כל מילה של בן באמת צריכים יותר ליזום!
ו... בן... תמשיך להלל את שמי או לפחות להזכיר אותו בכל עדכון ככה אני אוהבת אותך!

בהביבו

New member
ככה תמשיכי לאהוב אותי?ייהההה..

איזה כיףףף לי..
קבלי בראש-
1, 2, 3. את מסנה לשחד אותי מהה? אין בעיות....... תודיעי לי אם קיבלת את ההודעת חסימה לפורום.. בייייי

בהביבו

New member
"בה ביי" מהההה?לפניי רגע לחתי לך...

נשיקות חיבוקים מה לאא? עכשיו בייייי?

בהביבו

New member
היתכוונתי שאני חוסם...

שאני חוסם אותך ממני, כלומר שלא תראי אותי יותר וכלום!

בהביבו

New member
שמלצי:

את רואה, חסמתי אותך ממני, עכשיו תראי את השם שמלצי: אודיוס..

hypnotic poison

New member
מזה שמלצי??? ../images/Emo12.gif

ולמה אתה חוסם אותי ממך? אני אוהבת אותך!!!
אני רוצה אותך כאן ועכשיו גררררררר........
קטין שלי

בהביבו

New member
הללו הלוווו הללוווווו../images/Emo59.gif

לא להזכיר ת'שם קטין.. אני אחשוב האם לשחרר את החסימה.. טוב נוו.. המילא אני נוטש את הפורום. תשמרו עליו יפה, תקבלו חדשים בכיף, ותדאגו למצוא מנהל מחליף. בביוס'.

בהביבו

New member
אני עוזב אתכם...................

סתם סתם.. אני עוזב רק לקצת זמן..חודש בערך חודשיים..לא יותר. בייייי

בהביבו

New member
טוב מאמי..הפסקתי..תרגעו..

אנ כולה נוטש אתכם לטובת הסוני שלי.. עוד רבע שעה שוב כאן. צצאו'

לגבי ההצקות

שמעי, זה לא משהו אישי נגדך פשוט אם יש לי איזו הערה לא במקום אני תמיד חייב להגיד אותה כולכם מפגרים!!! רואה? אני לא שולט על זה

למעלה