.... נשמה! אתה מפגר סורי דורש אי אפשר לשלוט על זה!
S S w e e t Baby1 New member 22/2/03 #22 ../images/Emo32.gif חחחח אין ך אקס פי???????????????! סתם משעמם לי עזוב
ב בהביבו New member 22/2/03 #23 אאאאאהההההה??ליי??פשוט... יש המון דפקות במערכת הפעלה הזו, וווינדוס 98 הכי יעיל, בלי בעיות בלי כלום. אם אני רוצה תוך שניה יש לי אקס פי..חחחח..הדיסק לידי אבל ניתן לו לנוח..
אאאאאהההההה??ליי??פשוט... יש המון דפקות במערכת הפעלה הזו, וווינדוס 98 הכי יעיל, בלי בעיות בלי כלום. אם אני רוצה תוך שניה יש לי אקס פי..חחחח..הדיסק לידי אבל ניתן לו לנוח..
ב בהביבו New member 22/2/03 #25 שולת?או שולט?לא משנה.. באקס פי יש המום דפקות ודברים גרועים.... תהנו איתו..
ב בהביבו New member 23/2/03 #39 אני כזה בן- אדם נחמד שאני לא... מוחק את ההודעות האלה שכתוב בהם- סאבלימינל.. אהה ו...בלי היתלהבויות? ? ? ?? ??? ? ?? ??? ? ?? ??? אין בעיות- תאכלי חסה
אני כזה בן- אדם נחמד שאני לא... מוחק את ההודעות האלה שכתוב בהם- סאבלימינל.. אהה ו...בלי היתלהבויות? ? ? ?? ??? ? ?? ??? ? ?? ??? אין בעיות- תאכלי חסה
S S w e e t Baby1 New member 23/2/03 #40 ../images/Emo10.gif ואם בא לי ../images/Emo78.gif../images/Emo7.gif?
H hypnotic poison New member 23/2/03 #41 "דודים" שלנו האוייבים...../images/Emo122.gif לא סאב!!! אז נא להפסיק עם המלחמתיות המטופשת הזאת! תודה מחברת החשמל!
"דודים" שלנו האוייבים...../images/Emo122.gif לא סאב!!! אז נא להפסיק עם המלחמתיות המטופשת הזאת! תודה מחברת החשמל!
H hypnotic poison New member 22/2/03 #33 ../images/Emo3.gifלא ולא ולא שום תודה ../images/Emo98.gif אני שולתת
C choul New member 22/2/03 #32 בן...קרא! הסקר הקודם היה טוב אבל יש בעיה קטנה בזה שעכשיו(ואם אנ'לא טועה גם בראשון) אני חושב שבסקר כזה יהיה הרבה יותר מעניין בשאלה כללית עם הרבה תשובות מאשר שאלת כן\לא
בן...קרא! הסקר הקודם היה טוב אבל יש בעיה קטנה בזה שעכשיו(ואם אנ'לא טועה גם בראשון) אני חושב שבסקר כזה יהיה הרבה יותר מעניין בשאלה כללית עם הרבה תשובות מאשר שאלת כן\לא