בחורות מתחילות עם בחורים? :)

nulila

New member
בחורות מתחילות עם בחורים? :)

מה דעתם לגבי הנושא הזה??.. לבנות , התחלתן פעם עם מישהו ? בנים - דבר כזה מרתיע אתכם
או ... יותר בכיוון השני?
אמממ טוב אני אפתח את הדיון עם דעתי.. :) ודעתי זה שזה הדבר הכי אחלה בעולם , כאילו באמת , אם מישהו מוצא חן בעיניך את לא צריכה לחכות שהאדון היקר יבחין בך :) פשוט לכי על זה ותזיזי עניינים.. :)

בשלולית

New member
תגידי לי..

זאת איזשהי הארה שבאה אלייך בעקבות אתמול או משהו כזה? חחחח
התחלתי אתמול עם מישהו! חחח מוכר בלי קופר, היה צחוקים והוא הוריד לי במחיר... חחח אבל אחרי זה הבנתי איך קוראים לו והשם שלו מתחיל בא' אז ירדתי מזה...... (יש לי בעיה מאוד חמורה - כל מי שהיה לי איתו משהו השם שלו התחיל או ב"או" או ב"עו" או ב"א" או ב"ע".... זה פשוט נורא ואני מנסה להיגמל !!
)

nulila

New member
חחחח , בקטנה הכי סבבה שיש לך

משהו מזהה :) , כאילו סוג ספציפי של בחורים :) אל תוותרי על זה :) וכן הייתה לי הארה מתאמול!!! :) ולמי שמתעניין פשוט נגשתי אתמול למישהו בבית קפה במקומה של חברה שלי ששמה עליו עין..! אני כל כך גאה בעצמי ! יצאתי כזאת מגניבה , אה ופלוס חברות שלי מעריצות אותי על כך חי חי :) הוא היה ממש מקסים! אבל הבאסה שזה לא תמיד חייב להיות ככה..! וזה בכללי הבעיה עם להתחיל בכלל עם אנשים זרים , כי תמיד יש את המקום שידחו אותך . אבל לכו על זה..! זה שווה משהו בסט :)

HyPeR SoNiC

New member
פשששששש

מוכר בלי קופר, אה? תאמיני לי, הם האנשים הכי איכותיים
אבל אני לא הייתי מוריד במחיר בשביל לקוחה. גם לא כדי להתחיל איתה, וגם לא אם היא הייתה מתחילה איתי... לדעתי זה סתם מראה יאוש וזה מיותר
לא משנה שאי אפשר להוריד במחירים שם כי זו רשת..... אז או שהוא השלים את המחיר של מה שקנית מהכיס שלו, או שהוא בילף ואמר לך את המחיר המלא בהתחלה, ואח"כ אמר לך את המחיר של סוף העונה
אבל בכל מקרה, כל הכבוד שאת לוקחת יוזמה ככה! לא כל בחורה הייתה מעיזה וחבל! היה משהו? הוא לקח ממך מספר טלפון?

בשלולית

New member
אההא...

מוכר בלי קופר... ותאמין לי.. היה לי כבר אחד כזה.... וכן יכול להיות שזה היה בהנחה או משהו כזה... אבל הוא אמר "בשבילך.." והחזיר לי עודף... אני יודעת שלא כל בחורה הייתה מעיזה... אבל יש לי אומץ.. בדרך כלל.. ולא.. לא היה משהו.. כמו שאמרתי הוא מתחיל בא' חחחח... והמממ חוצמזה, הוא היה נראה קצת גדול בשבילי.. חח אבל חמוד!
נראה לי אני אלך לבקר אותו חחח

בשלולית

New member
חההה זה בדיוק מה שהוא עשה!!

הוא הוריד לי מ100 ל90... ועוד היה כתוב על המכנס "במבצע 99.99" משהו כזה.. אז קצת מוזר שמה שהיה כתוב זה עוד לפני הנחה אם זה במבצע.....

HyPeR SoNiC

New member
לא מדוייק

יש להם הנחת עובד של 25 אחוז על פריטים מהקולקציה החדשה..... אולי הוא ניצל את הנחת העובד שלו או משהו כזה... אני עובד שם ולא שמעתי על אפשרות לעשות 10 אחוז הנחה..... יכול להיות שזו זכות שניתנת רק למנהל ולאחראי משמרת.... לא יודע.....

HyPeR SoNiC

New member
אבל מצד שני, בקשר להנחת העובד...

לעובדים אין הנחה על פריטים שבמבצע.... כנראה שהוא היה מנהל הסניף או אחראי משמרת....

בהחלט קיימת הנחה שהוא יכול

לתת בגובה של 10 אחוז, וזה קיים גם בחניות כמו קרוקר ועוד...

HyPeR SoNiC

New member
וכמו שאמרתי מקודם.....

כנראה שרק נותנים את האפשרות הזאת לאחראי משמרת ולמנהל.... לי לא אמרו על דבר כזה, וגם חבר שלי שעובד בחנות כבר שנה לא יודע על דבר כזה. וזה הגיוני שיתנו את האפשרות הזאת דרך האחראי משמרת והמנהל בלבד. ככה כל העובדים לא יוכלו להביא את כל החברים שלהם לקנות בגדים בהנחה....

2טח

כשמישהו נראה לך .. לכי עםזה עד הסוף מה יש לך להפסיד!! אנחנו לא בשנות הביניים ..הכי סבבה זה להתחיל עם מישהו ולראות שהוא נענה לך וזורם איתך !!

MAX D

New member
להיפך- אותי אישית זה מושך../images/Emo8.gif

צריך לצאת מהראש של ימי הביניים, גם נשים יכולות להתחיל עם גברים.

pain is MY love

New member
בראסמי?

הכי שווה!!!!! עזבי את מבטי ההערצה מצד החברות.... זה פשוט כיף! אנחנו פאקינג חיים רק פעם אחת לא חבל לבזבז אותם על שאלות של "למה? ואיך? ומה היה קורה אם?..." בא לך על מישו? לכי על זה! קרה לי הרבה פעמים שהתחלתי עם בחורים... עם חלק זה המשיך, עם חלק קיבלתי אנטי מטורף אבל בקטנה. לפחות ניסיתי

TheWhiteTigris

New member
בעקרון...

ועד כמה שידוע לי, עוד הרבה בנים כמוני. בהנחה שלא מדובר במישהי ששפניה (וגופה) מבריחים אפילו מפלצות (בע"מ?) אז אם היא תתחיל עם בן, יש לה יותר סיכוי הצלחה מאשר שתחכה עד שבן יתחיל עם מישהי. למה? כי בנים הם לא בנות. יש להם רמות דרישות הרבה יותר נמוכות (ואצל חלק מהבנים - ה-ר-ב-ה יותר נמוכות). חוץ מזה, כמה כבר בנות מתחילות עם בנים? ובלי להתיפייף. כל בת מהסביבה שלי שאני מכיר (טוב, חוץ מאחת...) אומרת: "וואלה, אני מעריכה את זאת שעושה כך אבל אני בחיים לא אתחיל עם בן". כך שבשביל בן, אם בת מתחילה איתו... כבוד.

TheWhiteTigris

New member
*בוש ונכלם* ../images/Emo10.gif

התכוונתי פניה, יענו הפנים שלה, לא שפניה... יו איזו פשלה, חחחח

למעלה