בחורות מתחילות עם בחורים? :)

TheWhiteTigris

New member
בעקרון...

ועד כמה שידוע לי, עוד הרבה בנים כמוני. בהנחה שלא מדובר במישהי ששפניה (וגופה) מבריחים אפילו מפלצות (בע"מ?) אז אם היא תתחיל עם בן, יש לה יותר סיכוי הצלחה מאשר שתחכה עד שבן יתחיל עם מישהי. למה? כי בנים הם לא בנות. יש להם רמות דרישות הרבה יותר נמוכות (ואצל חלק מהבנים - ה-ר-ב-ה יותר נמוכות). חוץ מזה, כמה כבר בנות מתחילות עם בנים? ובלי להתיפייף. כל בת מהסביבה שלי שאני מכיר (טוב, חוץ מאחת...) אומרת: "וואלה, אני מעריכה את זאת שעושה כך אבל אני בחיים לא אתחיל עם בן". כך שבשביל בן, אם בת מתחילה איתו... כבוד.

Zoharrr

New member
אהמ...

תמיד! אי אחת דוגרית ואני בד"כ עושה ישר מה שאני מרגישה ולא מחכה שהוא יעשה את הצעד את הראשון.אני לא אוהבת להתייבש עד שהוא יאזור אומץ...אני אוזרת אומץ לפניו ואני חושבת שעדיף ככה. וחבל מאוד שיש אנשים מיושנים שחושבים שזה לא אמור להיות ככ ושרק בנים צריכים לעשות את הצעד הראשון.

Sexy Kitty

New member
לדעתי..

טוב לדעתי בנות לא צריכות להתחיל עם בנים! הם יכולות לעשות משהו שימשוך את צומת ליבו אבל להתחיל איתו?!?! בשום פנים ואופן לא! צריך שיהיה לבת כבוד עצמי! אם הבן לא מתחיל אם אותה הבת אז כנראה שיש לזה סיבה! אם היא הייתה מוצאת חן בעיניו אז הוא היה בא ומתחיל איתה לבד... אבל אם הבת יודעת שהבן הזה ממש בישן והוא לא מסוגל/מפחד לעשות את הצעד הראשון אז היא יכולה לרמוז לו או שלעזור לו בצורה כלשהי אבל לא להתחיל איתו בצורה שקופה....

pain is MY love

New member
סליחה?!

בת שמתחילה עם בן אין לה כבוד עצמי?!?!?! להפך נשמה! בת שיש לה את הכבוד העצמי והביטחון בעצמי הדרושים כדי להתחיל עם בן רק היא יכולה לקחת את עצמה בידיים ולהתחיל עם מישהו! וזה שהבן לא מתחיל איתה זה לא בהכרח כי היא לא מוצאת חן בעיניו, מה תמיד מתחילים עם ככככככככככל מי ששמנו עליו עין? קירה בחיים שצריך לתת לדברים קצת פוש... ומי שנותנת את הפוש הזה רק מרוויחה תאמין לי! ותאמי לי שהרבה יותר עלוב ופאתטי "לרמוז" או "לעזור לו בצורה כלשהי" בחורות אסרטיביות ומלאות ביטחון פשוט יגשו לבחור ישירות.. הדרך הכי טובה!

Sexy Kitty

New member
באמת?!

טוב קודם כל את צודקת בקשר לזה שבחיים קורה שלדברים צריך לתת קצת פוש.... אבל זה לא אומר שאת צריכה ללכת ולהתחיל אם כל בן חמוד! בדר"כ בנים הרבה יותר מעריכים בנות שלא מתחילות איתם! כשבנים רוצים להשיג מישהי חלק מהכייף שבזה הוא להשיג אותה,היא בשבילם כמו מטרה שאליה הם רוצים להגיע אבל אם היא באה ומתחילה איתם במקום שהם ינסו להשיג אותה אז בחלק גדול מהמקרים הם מאבדים עיניין באותה הבת. ואם הבן באמת שווה אותך אז הוא יבוא ויתכיל איתך ואם לא אז הוא פשוט לא שווה אותך! נ.ב יש מקרים מסויימים שכן כדי להתחיל עם בן אבל ברוב המקרים כדי להשאיר את התפקיד הזה לבן.

pain is MY love

New member
רגע רגע רגע

ואת חושבת שלי לא כיף להשיג בן שאני רוצה?! אני לא אמרתי להתחיל עם כל בן חמוד (כמו שלא כל בן יתחיל עם כל בת חמודה) אבל למה לי אסור לשחק את המשחר? גם אני מסמנת לי מטרות שאליהן אני רוצה להגיד וחלק מהמשחק שלי זה להשיג... גם לבנות מותר להינות לא?...

Sexy Kitty

New member
אם חושבים על זה....

סתכלי בעיקרון עם חושבים על זה אז ברור שלבנות מותר להנות! הכי חשוב שבנות יהנו! אם את נהנהת מזה אז סבבה אין לי הרבה מה להגיד.... וכן זה יכול להיות כייף להשיג את הבן שאת רוצה אבל אם כבר לעשות את זה אז זה יותר שווה כשזה לא כל כך שקוף..... מניסיון אישי ההרגשה הכי כייפית כשאת רוצה מישהו ובסוף הוא מתחיל איתך ומסיג אותך ולא כשאת צריכה לעשות כל מיני דברים כדי להשיג אותו! וגם כן מניסיון אישי בדר"כ הקשרים האלה לא החזיקו הרבה זמן מעמד..... נ.ב כתבתי איזה משהו "לא ממש קשור לנושא.. HELPֱֱ" אם את יכולה תכתבי מה דעתך בקשר לזה

pain is MY love

New member
אוקיי ככה

אני לא מבינה מה הקטע עם ה"כשזה לא כל כך שקוף" הלוווו אני לא מנסה להעביר איזה רמז אני באה ישירות ועושה את מה שתכננתי... תראי, יש קשרים עם בחורים שאני יזמתי והם נמשכו הרבה יותר מקשרים עם בחורים שהתחילו איתי ואחרי שהכרנו מישהו מהצדדים איבד עניין. חשוב לי רק שתביני שזה הולך לשני הכיוונים.... כיף להשיג וגם כיף להיות מושגת. ופה, בידיוק פה, מגיע השוויון! מבינה?..

Sexy Kitty

New member
אוקיי

אני מבינה את הנקודה שלך אבל זאת פשוט לא דעתי! לדעתי הבת לא צריכה להתחיל עם הבן.... ואין משהו שאת יכולה להגיד שיוכל לשנות את דעתי... אם את מתחילה עם בנים אז סבבה תהני.אין י מה להגיד אני פשוט לא יעשה את זה!

pain is MY love

New member
תראי

איש באמונתו יחיה... אני רציתי להגיד רק שאין שום דבר רע בלהתחיל עם בנים זה שאת אישית מעדיפה לא לעשות את זה זה מבחינתי כמו שלא תאהבי גלידת וניל ואין לי מה להגיד לך על זה כדי לשנות את דעתך. זכותך המלאה

מה !?? איימ שוק

סליחה ??? מה זאת אומרת ??? אם בת מתחילה עם בן זאת אומרת שאין לה כבוד עצמי ? מה להתחיל לרמוז לו זה יותר טוב? לא חבל על האנרגיות ? וחוץ מזה "אם היא הייתה מוצאת חן בעיניו אז הוא היה בא ומתחיל איתה לבד... " המשפט הזה תופס לבנים בדיוק כמו שלבנות אם בן מוצא חן בעיניה היא צריכה לעשות משהו ולא לשבת ולחכות ... חבל שאת כל כך מיושנת ...

Sexy Kitty

New member
לדעתי.. ../images/Emo26.gif

טוב לדעתי בנות לא צריכות להתחיל עם בנים! הם יכולות לעשות משהו שימשוך את צומת ליבו אבל להתחיל איתו?!?! בשום פנים ואופן לא! צריך שיהיה לבת כבוד עצמי! אם הבן לא מתחיל אם אותה הבת אז כנראה שיש לזה סיבה! אם היא הייתה מוצאת חן בעיניו אז הוא היה בא ומתחיל איתה לבד... אבל אם הבת יודעת שהבן הזה ממש בישן והוא לא מסוגל/מפחד לעשות את הצעד הראשון אז היא יכולה לרמוז לו או שלעזור לו בצורה כלשהי אבל לא להתחיל איתו בצורה שקופה....

J e a n

New member
הממ בולשיט.

אין פה בכלל קשר לכבוד. דווקא הגברים הטובים הם הביישנים! :)

Sexy Kitty

New member
צודקת

צודקת ובגלל זה אמרתי שאם זה מישהו בישן אז אפשר לעשות את הצד הראשון!

s h i r k u s h

New member
על בנות ועל בנים ../images/Emo66.gif

יצא לי כמה פעמים להתחיל, ככה יצאתי עם החבר הראשון שלי. אבל עכשיו פשוט שולחת רמזים שמעוניינת ואם הבן רוצה הוא עושה עם זה כבר משהו.

yardenj

New member
ברור שבחורות צריכות ליזום

אם גם בחורות משתתפות במשחק בין המינים,למה שרק צד אחד ישחק במגרש? למה שבחורה לא תיזום?ברור שזה נדיר אבל יש לזה סיכוי,ולא חייבים קשר רציני,מותר ליזום גם לסקס. אם אני יכול ליזום במקומות אחרים
אז למה שכל היוזמה תהיה עליי? ליזום רק שהכל וודאי ונוח?איפה המשחק פה? לדעתי גם בחורות צריכות להתחיל,ולו רק בשביל ההרגשה השונה. ולכל אלו שחושבות שזה הופך את הבחורה לקלה או לפחות מעניינת אז זה די תירוצים שלכן שאתן אומרות כדי לא להתחיל,אני בחיים שלי לא חשבתי שבחורה שהתחילה איתי פחות שווה מבחורה שאני התחלתי איתה(אלא אם היא נראית פחות טוב כמובן).

TheWhiteTigris

New member
כל מילה חקוקה בסלע.

במיוחד המשפט: "לכל אלו שחושבות שזה הופך את הבחורה לקלה או לפחות מעניינת אז זה די תירוצים שלכן שאתן אומרות כדי לא להתחיל".

למה בחורה לא תיזום

גם בגלל הגישה המתנשאת שלך (בחיים לא חשבתי שבחורה שהתחילה איתי פחות שווה מבחורה שאני התחלתי איתה אלא אם כן היא נראית פחות טוב כמובן) שאתה מעריך שווי של אדם לפי מראהו החיצוני, זה לא מעודד אנשים לקום ולבוא אליך. נשים הורגלו לחשוב שגברים תמיד רוצים, כך שאם גבר מסרב להן, הפגיעה חזקה קצת יותר.

למעלה