בחורים תגידו

shirany

New member
האמת שאני מצדיעה

לך בגילך להיות בתולה הייתי חוטפת אותך ואז בורחת.....

לעניות דעתי, מסיבות מצפוניות......

מאחר ובעבר ייחסו חשיבות לנושא הבתולין....ובמקרים קיצוניים אף בוטלו הנישואין עקב "התגלית הנוראה" כי העלמה אינה בתולה,ולעיתים אולץ הבועל אף להנשא לעלמה,לכן נוצרה בעייה מצפונית מתוך דאגה לעתיד העלמה. כל דימוי הבתולין נתפס כערך מקודש,ולכן הגבר נמנע מגרימת אבדנם, לו חש כי אינו מעוניין להנשא. כמובן כי בעידן העכשווי/מתירני, התפיסה לעיל אינה קיימת,(למעט בחוגים חרדיים), ההסבר היחיד העולה בדעתי הוא חוסר ידע בעניין הביצוע, הלכה למעשה והחשש המתלווה לכך.

אולי הם בורחים

בגלל משהו אחר. אני לא גבר ואין לי מושג גם מה חווית, בכל אופן. בת כמה את?

שלא תבינו לא נכון

יש לי קצת ניסיון והיו לי בחורים שנורא רציתי לשכב איתם אבל פחדתי מהתגובה שלהם שהם יגלו שאני בתולה בגיל 26 ולמה לי לשכב עם גבר בפגישה הראשונה אך אני יכולה לעשות את זה ? להגיד לו שאני רוצה אבל אני בתולה ? אבל אני חושבת שהאחרון שהיה איתי קלט וברח כי הוא רצה רק זיון.

השאלה היא,

מה ***את*** רוצה. האם את רוצה בן זוג או שאת רוצה לרכוש סוף סוף ניסיון מיני? לא הצלחתי להבין מההודעות.

אני חושבת על זה...

תראי, אין לי מושג למה לא היית עם אף אחד עד היום, וזה גם לא ענייני. אולי הנסיבות לזה הן שמלחיצות את הבנים? לדעתי, אם תיפלי על מישהו שיהיה לך קליק אמיתי אתו וירצה אותך באמת - הוא לא יירתע מכלום. אבל אם בינתיים את רוצה להתנסות בסקס, שזה רצון הכי טבעי בעולם, אני לא בטוחה מה עליך לעשות... אני בזמנו (הייתי 10 שנים מתחתיך) פשוט לא סיפרתי לזיון הראשון שהוא הזיון הראשון. זה לא רעיון שמתאים לכל אחת, כמובן. אבל אין כאן בעיה של אתיקה וגילוי נאות, את לא מסתירה משהו עקרוני כמו מחלה מדבקת, אז את יכולה להתוודות בשלב מתקדם יחסית (כשהוא כבר יהיה אצלך בבית אחרי שתי כוסות יין), ואז לא נראה לי שהוא יברח... שיהיה המון בהצלחה ודרך אגב, בראד פיט עוד מעט מגיע לארץ... שיט, הוא תפוס.

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

בתור תוספת קטנה, אני חושב שלפחות פעם ראשונה צריכה להיות עם עדינות ורגש

נעמייה

New member
איזה בורחים איזה../images/Emo35.gif

כבוד גדול יהא לגבר אשר יבתק בתולה בת 26
(מבחינתו כבוד גדול) עדדד גיל 26 לא שכבת עם אף אחד... והוא יהיה זה שיבתק.... כבוד גדול כך ירגיש זו דעתי.

Deosette

New member
את צוחקת????

בנים חולים על בתולות! אין כמו זיון עם בתולה... אולי רק חסרי הביטחון לא אוהבים כי הם חושבים חבל על המאמץ ממילא לא תיתן... ויש אלה בעלי האגו שבטוחים שהם יהיו הנסיכים שיגאלו אותך מבתולייך. אבל כאקט עצמו בנים חולים על סקס עם בתולה!

AlteX

New member
מי בורח?

כן, יש כנראה הרבה כאלה שמפחדים מזה בגלל סטיגמות ואמונות מיושנות למיניהן. או שהם חושבים שזאת אחריות מאוד גדולה מפחדים ממנה. כל עוד הייתי בתול בעצמי (ולא היתה לי בעיה עם זה, לא התביישתי בזה), חלמתי שאתאהב בבתולה, שנעבור את הכל ביחד מההתחלה... (ונשאר ביחד לנצח, כמובן...
) האמת שלחשוב על להיות עם מישהי ששכבה עם יחסית הרבה גברים בכלל הגעיל אותי בזמנו... אבל יצאתי מזה...
בפועל הפעם הראשונה שלי היתה עם מישהי דווקא מאוד מנוסה וזה היה מאוד רחוק מכל מה שחלמתי עליו אי פעם בתור הפעם הראשונה... ומאז אני פחות לחוץ בקשר לכל הסיפור... לא ממש מדאיג אותי עם הבחורה שאתאהב בה בעתיד תהיה בתולה או לא... כל מה שחשוב לי זה מה יהיה בינינו, לא מה שהיה או לא היה.

born2b

New member
ולמה לא? ../images/Emo98.gif

מה כל כך טוב בבתולה? למרות שזו הכללה, רוב הסיכויים שבתולה: א. תייבש אותך עד הסקס. (היא צריכה להיות בטוחה שאתה 'שווה' את זה) ו/או תכנס איתך למיטה בחוסר רצון מופגן או מוסווה (תתן לך) ו/או תתנהג אלייך כאילו אתה חייב לה משהו בגלל שהיא שכבה איתך. ב. תהיה עם הרבה עכבות מיניות ,לא תהייה מסוגלת להשתחרר ולהנות וכמובן תשדר לך שמשהו לא בסדר עם המיניות שלך. ג.תחייחס לקשר באובר רצינות (דרמטיות) ,ו/או תצפה שכול יהיה מושלם (נאיביות) ו/או במקרה (הסביר מאד, אם נהיה ריאלים) שזה יגמר, היא תעשה לך כזה סרט טורקי שאפילו הטורקים היו מתרשמים. אז מה הפלא שאנחנו ממש לא מתלהבים להכניס את הראש הבריא שלנו לעניין הזה? לפי דעתי צריך לשאול להפך, למה יש מיעוט שלא רק מתפשר אלא ממש מעדיף בתולות, ולדעתי אלו כנראה בחורים שאו מאויימים מתחרות ואוהבים להיות אלה שאי למי להשוות אותם, ו/או אוהבים את הכוח שזה נותן להם, ואולי היא פשוט אתגר בשבילם. הקיצר, להכניס מישהי (גם מישהו, אבל זה כבר יותר קל) לרזי המין, במיוחד בארצנו הפרימיטיבית והשמרנית זה פרוייקט די רציני ואין להתפלא שרוב הגברים (וגם הנשים, לפי דעתי) לא ששים לעניין הזה. בעתיד אולי יהיו בעלי (ובעלות) מקצוע כאלה, שיתנו קורס של כמה שבועות בקטע הזה למעוניינות (ולמעוניינים) אבל עד אז: זה מה יש.

AlteX

New member
מחשבה מעניינת... ../images/Emo12.gif

וכל מה שיש לי להגיד עליה זה שאם רוב הגברים היו חושבים כך, כנראה שבסוף לא היה להם עם לשכב בכלל... לאט לאט בעולם היו נשארות רק בתולות, כי אף אחד לא היה שוכב איתן והן היו נשארות בתולות, ואלה שלא בתולות לאט לאט היו נעלמות מהעולם בדרכים הטבעית...

למעלה