בחורים תגידו

born2b

New member
באמת מעניין

אמנם יש את המיעוט ש'מציל את המצב' אבל אם אני צודק לגבי המניעים של הגברים האלו, הרי שאלו לא בדיוק מדגם מייצג של כל הגברים ויחד עם זאת הם אלא שנותנים את הרושם הראשוני (שתמיד משפיע הרבה) לבחורות, מה שיכול להסביר חלק מחוסר ההבנה הבסיסי שיש להרבה נשים לגבי גברים.

רומם 9

New member
עצה פרקטית

תקפצי לביקור אצר רופא/ת נשים, תספרי לו מה המצב ותבקשי שיטפל בקרום הבתולים. אין סיבה הגיונית שדווקא איבר גברי יעשה את זה - בייחוד אם הוא מחובר למישהו קצת חושש ושאיכפת לך ממנו. יש סיכוי טוב שכבר לא נשאר שום דבר. בכל מקרה שווה לבדוק. כל המושג "בתולים" קצת אנכרוניסטי לטעמי. האם יש מילה מיוחדת למישהו שעוד לא למד לנהוג? האם יש שם ל"אוצר" שמישהו "מאבד" בפעם הראשונה שהוא טס לחו"ל? סקס זה יופי של דבר ואיני ממעיט לרגע מחשיבותו או מתעלם מהרגשות העזים שלעיתים קרובות מתלווים אליו - אבל צריך לשים דברים בפרופורציה. אם מתאים לך, הייתי ממליץ לעשות את הפעם או הפעמים הראשונות בתור "תרגיל" עם מישהו שאת סומכת עליו ומרגישה חופשייה לדבר על העניין ולצחוק איתו אבל שאין לך כוונות על קשר רומנטי איתו. זה יפרוק הרבה מהמתחים המיותרים. אני לא אומר שמשהו לא בסדר אצלך אבל סביר להניח שאם הגעת לגיל הזה בלי לקיים יחסי מין צברת קצת מטען רגשי שקשור לעניין. מישהו שאת מאוהבת בו מעל הראש עלול רק להעיק בסיטואציה כזו - ולא משנה כמה הוא נפלא, מבין ומתחשב. בהצלחה!

למעלה