בחור שאוהב ואוסף כלבים אמר לאנשים

גניפר14

New member
בחור שאוהב ואוסף כלבים אמר לאנשים

שראה כלב קטוע אוזניים וקטוע זנב גור. וכל זה לא בדרך הרגילה לא הרדמה ורופא וכו. אלא עבודה עצמית של מתעללים.
אז הוא אמר שראה את הכלב בכפר ערבי.
אז מישהו שריחם עליו מהישראלים שילם להם 150 שקלים כדי לקנות את הכלב . קנה אותו והביא אותו לטיפול ניתוחים וכו כדי שלא יתפשטו לו הזיהומים כתוצאה מהקריטות הזוועתיות האלה.

ואני אמשיך להביא מקרים גם של ישראלים וגם של ערבים שמתעללים בבעלי חיים.
ואני מביאה זאת גם בפורמים אחרים.

ולא אכפת לי מה חושבים כל המכחישים האלו המתייפיפים האלו שאומרים שאצלם זה לא קורה.

כל הודעה שתכיל גזענות והכללה

תמחק אם תמשיכי להפיץ דברי הסתה כנגד ערבים מקומך לא איתנו כבר הזהרתי אותך ומחקתי פוסטים שלך וגם נחסמת מה השלב הבא??

Woking

New member
דרך אגב

שכן שלי ברחוב סיפר לי שהוא ראה יהודים לוקחים ילד נוצרי קטן ומאז נעלמו עקבותיו ובמקומו הופיעו מצות. בגלל שעכשיו בכלל לא פסח זה חייב להיות נכון.

פואד1946

New member
Woking זו עלילת דם שידענו כמוה והיא תמחק....

גם בכל וויכוח צריך לשמור על כבוד האדם ולא לחזור למאה השחורה....

גניפר14

New member
יו איזה מסכן.

אלוהים ישמור איזה עולם חרא.
איך הגעת לכתבה הזו של הקשיש הבריטי שלח קישור אני רוצה לקרוא.

גניפר14

New member

נו...ידוע שבדמשק** לא מי יודע מה

במיוחד לפלסטינים במחנה ירמוכ.

** שם הומצאה עלילת הדם על היהודים...לא רחוק מהערבי שאכל לערבי אחר את הלב...נו טוב...לפחות חס לו על הלבלב.

אדיוט כבר לא תהיה,

את גבול הטמטום עברת מזמן. את ההודעה הזאת אני מרשה לעצמי להעלות בפורום משוב בתפוז ולראות מה הם אומרים על כך.

Emile Zola

New member
אשי, אני לא מבין משהו

התופעה של התעללות בבעלי חייב במגזר הערבי היא בעלת מימדים גדולים, והדבר ידוע מזה שנים, ומדווח ע"י צער בעלי חיים בעצמם.

לדוגמה פה:
"אנו מתמודדים עם מקרים רבים של התעללות בבעלי חיים במגזר הערבי הן על ידי ילדים ונערים והן על ידי מבוגרים. במגזר זה תופעת קרבות הכלבים האסורה על פי חוק מאוד נפוצה. "

דוגמה נוספת:

"על כל התעללות אחת במגזר היהודי, ישנם חמישה מקרים במגזר הערבי. לצערנו אין טיפול הולם מצד הרשויות".

באה גולשת ואומרת בדיוק את אותם דברים שמנכ"ל צער בעלי חיים אומר בעצמו.
בגלל זה היא גזענית?

גניפר14

New member
אהה יופי סוף סוף מישהו מבין מה אני אומרת.

אני לא רוצה שדבריי ישמעו כגזעניים
אני לא רוצה לגרום למריבות.
אני יודעת שיהודים מתעללים.
אבל רוצה להדגיש שההתעללות במגזר הערבי לא מטופלת בכלל אין חוקים ואין דיין. הכלבים סובלים שם ואף אחד לא עושה כלום. שום מחנך שום הורה שום מורה לא מחנך את הנוער שם לסובלנות ולהאהבת בעלי חיים או לפחות למניעת קרבות כלבים.
ולכן אני כותבת מה שאני כותבת .

קבלי משימה

קבלי משימה אני רוצה שתעלי כאן בפורם מקרים של התעללות בבעלי חיים במגזר הכללי אני רוצה לראות נתונים מחכה לעדכון ממך לא נתחום את המשימה. בזמן , בזמנך החופשי

למעלה