בחור שאוהב ואוסף כלבים אמר לאנשים

גניפר14

New member
תשמעי אישי. את רגישה יותר מדיי

זו לא הסתה. אלו דברים שקרו.
אם לא היו קורים לא הייתי כותבת.
מה את רוצה שאשקר ואכתוב שזה קרה בכפר יהודי?

אשי, הודעתך מפליאה אותי,

אין לי עניין בהודעות של ג'ניפר, אבל כשאדיוט מסוגו אל ווקינ כותב הודעה בנושא שכיכב בעלילות דם רבות נגד היהודים כולל עלילת דמשק משנת 1840, יהודים רבים נטבחו בחסות עלילות הדם האלה שסיפרו על יהודים שהעלימו ילדים נוצרים וטבחו בהם כדי להשתמש בדמם להכנת החרוסת. האדיוט הזה ווקיג בא ומספר לנו סיפור עם אותו מוטיב ואת מחרישה.
מפליא אותי.
אגב, זו הודעה מכילה גזענות בדיוק כמו שהגדרת בכותרת הודעתך, אומנם הגזענות היא נגד יהודים ולא נגד ערבים אך בכל זאת גזענות בזויה.

אני לא אענה בשמו של ואקינג

אבל אני הבנתי את ההודעה אחרת א. זה נאמר בציניות כתגובה לעלילה של גניפר כנגד הערבים הגולשת שטענה שהערבים מתעוללים בחיות ומשהו בחינוך של הערבים ובהם כעם לקוי העא מעלילה עלילה שקרית מזכיר נשכחות את עלילת השקר כנגד היהודים הוא (וקינג) עשה הקבלה זה מה שאני הבנתי מההודעה ולכן אין אני רואה בהודעה כהודעה פוגעת .
ב. לא ראיתי שמישהו יצא מגדרו כדי לגנות את הגזענות שנוטפת מכתיבתה של גניפר מלבד אולי בודדים עכשיו רק הקבלה שנעשתה לעלילית הדם השקרית גרמה לך לכעס רב זה אומר הרבה אתה לא חושב ?!

Woking

New member
לא הבנת בכלל

כשבאירופה מחליטים לאסור על שחיטה יהודית, זאת כמובן אנטישמיות. אבל כשבמדינה היהודים קיימת התעללות שיטתית, וממוסדת במאות אלפי בעלי חיים, זה מקובל, כי מה לעשות העם היהודי צריך גם לאכול http://tnuvacruelty.co.il/updates/.

ובנתיים התפרסם כי תושב אום-רשרש נעצר בחשד להתעללות קשה בכלבתו http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1034321.

וכמו שכבר אמרתי, אני מחרים מוצרים שמקורם בהתנחלויות, כי שמעתי ששם מתעללים בבני-אדם, שזה לדעתי הרבה הרבה יותר גרוע.

טשאפק 2

New member
גניפר, הקריאה שלך להחרים את כפר קאסם

או את המגזר הערבי כולו היא לא נכונה ומפספסת את המטרה הטובה שלך, שהיא עזרה לבעלי חיים. במקום לעזור לבעלי חיים את מפיצה שנאה בין בני אדם.

הרי לא כל תושבי כפר קאסם וגם לא רובם מתעסקים בקרבות כלבים וכו'.

יש גם ערבים שפעילים למען בעלי החיים בקהילותיהם ובכלל. בפורום הזה למשל יש גולשות שמגדלות חתולים, ואם כבר אז החתולים מתעללים בהן ולא להיפך
תחפשי פה בפורום שרשורים על חתולים ותראי. אז כשאתה באה לגולשת כזו ואומרת לה שצריך להחרים אותה, כעונש על כך שערבים התעללו בכלבים, מה את בדיוק רוצה שהיא תעשה?

לא צריך לספר לך שיש גם יהודים שמתעללים בבעלי חיים, גם מתוך סדיזם סתם וגם לקרבות. כמו שלא תחרימי את פרדס כץ נניח בגלל שהערסים שם מארגנים קרבות כלבים כך אל לך להחרים את כפר קאסם.

גניפר14

New member
או קיי לקחתי לתשומת ליבי

אני מוכנה לשנות את החתימה שלי . במידה ומישהו מכאן או מהמגזר שלכם יצור עימי קשר ויאמר לי שהוא מוכן לפעול ולעזור בפעילות של מניעת התעללות במגזר שלכם.
במגזר שלי הישראלי יש המון פעילים שאני בקשר איתם. אבל אצלכם לא מכירה בכלל. ולכן אני מפרסמת כי אין לי במי במה להעזר.
ואני יודעת שיש יהודים סאדיסטיים שמתעללים. הסיבה שאני מתמקדת במגזר שלכם היא שא. יש ריבוי התעללויות.
ב. אין לי שום קשר עם מישהו מהקהילה שלכם.שיכול לעזור בעניין.

למעלה