הם מעולים D:
L LPMCR New member 17/7/07 #124 ../images/Emo163.gif ../images/Emo45.gif הם מעולים ../images/Emo99.gif D:
S SCRATCHER New member 17/7/07 #46 את לא רצינית נכון? http://923krock.com/pages/680602.php# תלחצי על ליסטן לייב בצד ימין של המסך.
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #53 XDD מאיזה בחינה? שמביאים אומנים כאלו סקסים ושווים לתוכניות?! P: או ששמים רק שירי רוק?! בקשר לאומנים, אין לנו בארץ אומנים סקסים ושווים.
XDD מאיזה בחינה? שמביאים אומנים כאלו סקסים ושווים לתוכניות?! P: או ששמים רק שירי רוק?! בקשר לאומנים, אין לנו בארץ אומנים סקסים ושווים.
G Girls Not Grey New member 17/7/07 #57 ../images/Emo45.gif זה היה יכול להיות מדהים. מה שיש לנו היום זה רק טראנסים של 99, ופופ של 100. נו, וגלגל"צ שמידי פעם עושה טובה=\ כ"כ באסה
../images/Emo45.gif זה היה יכול להיות מדהים. מה שיש לנו היום זה רק טראנסים של 99, ופופ של 100. נו, וגלגל"צ שמידי פעם עושה טובה=\ כ"כ באסה
ה הסמיילית New member 17/7/07 #55 יואו הפרסומת הזאת עם ה "thanx, you're nice " מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רעבה. וכבר הכנתי שלושה צמידים בזמן שאני מקשיבה. חיחי.
יואו הפרסומת הזאת עם ה "thanx, you're nice " מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רעבה. וכבר הכנתי שלושה צמידים בזמן שאני מקשיבה. חיחי.
ה הסמיילית New member 17/7/07 #63 וואו הם שמו שיר שהמנגינה שלו ממש דומה לשיר the story וכבר חשבתי "או, סופסוף הם מנגנים חי בשידור"- אבל לא
וואו הם שמו שיר שהמנגינה שלו ממש דומה לשיר the story וכבר חשבתי "או, סופסוף הם מנגנים חי בשידור"- אבל לא
B BuddhaForScarlett New member 17/7/07 #64 הם לא ינגנו חי זה תוכנית שבה הם משמיעים שירים שהם אוהבים נטו. בלי דיבורים. בלי הופעות שמה. רק שירים.. מצויינים....
הם לא ינגנו חי זה תוכנית שבה הם משמיעים שירים שהם אוהבים נטו. בלי דיבורים. בלי הופעות שמה. רק שירים.. מצויינים....
P pizi23 New member 17/7/07 #74 או, סוף סוף טומו דיבר, ולא ידעתי שהם לא היו ביחד בהופעות כבר כמה שבועות... מעניין למה... איזה מצחיק הג'ארד הזה, פשוט קורע עם השטויות שלו
או, סוף סוף טומו דיבר, ולא ידעתי שהם לא היו ביחד בהופעות כבר כמה שבועות... מעניין למה... איזה מצחיק הג'ארד הזה, פשוט קורע עם השטויות שלו
B BuddhaForScarlett New member 17/7/07 #76 כן הם סיימו את הסיבוב הופעות באירופה והם חזרו לארה"ב כי תכלס ג'ארד מתחיל לצלם סרט. אין להם מה לעשות ביחד.. והם יחזרו בספטמבר אההההההההההההההההה גאנזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
כן הם סיימו את הסיבוב הופעות באירופה והם חזרו לארה"ב כי תכלס ג'ארד מתחיל לצלם סרט. אין להם מה לעשות ביחד.. והם יחזרו בספטמבר אההההההההההההההההה גאנזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
ה הסמיילית New member 17/7/07 #75 הם כנראה מאוד אוהבים את גרין דיי כמוני! ואתם קולטים שעברו כבר שלוש שעות ועוד שעה זה נגמר? וואו כמה שעות ישבתי מול מסכים היום!!!! מלא!!!!!
הם כנראה מאוד אוהבים את גרין דיי כמוני! ואתם קולטים שעברו כבר שלוש שעות ועוד שעה זה נגמר? וואו כמה שעות ישבתי מול מסכים היום!!!! מלא!!!!!
S SCRATCHER New member 17/7/07 #77 הם שמו רק שני שירים של גרין לא? when i come around ועוד אחד...מה זה היה?