בע"ה בקרוב ^_^
א אמבריי לנצח New member 7/10/05 #30 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתאריכים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יאללה, ב19 ב20 או ב23 שרשרו העדפותיכם
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתאריכים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יאללה, ב19 ב20 או ב23 שרשרו העדפותיכם
N nirvana the kings New member 7/10/05 #35 כשחושבים על זה גיתית,../images/Emo78.gif יהיו לי ממש בעיות אני גרה ממש רחוק,ומה זה לא באלי על נסיעה ברכבת לבד רעיונות יש למישהו???אני רוצה להגיע..
כשחושבים על זה גיתית,../images/Emo78.gif יהיו לי ממש בעיות אני גרה ממש רחוק,ומה זה לא באלי על נסיעה ברכבת לבד רעיונות יש למישהו???אני רוצה להגיע..
R Roy1232 New member 7/10/05 #42 כל כך קשה ועצוב... אבל אתם התעקשתם בתל אביב. אז אני לא אוכל לבוא, ולא תראו את פני היפות
א אמבריי לנצח New member 7/10/05 #48 כי אלה התאריכים היחידים שמסתדרים השנה... כלומר לא ימי שישי, שבתות, חגים וערבי חג...
ב ברררר New member 7/10/05 #55 אולי נעשה באותו יום שיש לי מפגשפורו ם של NOVA? ואז אני לא אצטרך לסוע פעמיים לת"א!!
א אמבריי לנצח New member 7/10/05 #56 וויץ' יום אבל זה יוצא חמודה../images/Emo3.gif ותדעי, מנסיון, שזה מבאס שיוצא שני מפגשים באותו יום.. בבחינת תפסת מרובה לא תפסת... אתה גם לא עושה הכי הרבה כיף עם פורום אחד וגם לא עם השני... רק בערך עם שניהם.. זה לא פאן
וויץ' יום אבל זה יוצא חמודה../images/Emo3.gif ותדעי, מנסיון, שזה מבאס שיוצא שני מפגשים באותו יום.. בבחינת תפסת מרובה לא תפסת... אתה גם לא עושה הכי הרבה כיף עם פורום אחד וגם לא עם השני... רק בערך עם שניהם.. זה לא פאן
M MAsterpieCE RastA New member 7/10/05 #60 23 וגם תהיה אפשרות לפגוש כמעט את כל תפוז, כולם עושים בתאריך הזה. לפני זה כולם בבראשית...
א אמבריי לנצח New member 7/10/05 #67 דווקא זה חסרון בימים שיש המוני מפגשי פורום (וגם ככה יש תמיד הרבה בחופשים) הכל נהיה המוני, מגעיל, פאקצי ומעצבן...
דווקא זה חסרון בימים שיש המוני מפגשי פורום (וגם ככה יש תמיד הרבה בחופשים) הכל נהיה המוני, מגעיל, פאקצי ומעצבן...
N nirvana the kings New member 7/10/05 #68 לאאא, אני רוצה לפגוש את פורום נירוונה זה רעיון טוב שיהיו שם הרבה פורומים לא?