בחירה-מה היא?

spectacular

New member
מה זה לא,

זה לא דקלומים שחוזרים על עצמם באותם המילים והביטויים, זה לא סיכות של צל"שים שמצמידים על השרוול, זה לא לחשוב שאני יודע יותר, זה לא לחשוב שאני נעלה יותר, זה לא לחשוב שאני כזה נהדר, זה לא שאני מעין אלוהים קטן,זהו הבנתי הכל, ההבנה שלי היא גבוהה,היתה לי הארה, התגלות,תקשור וחירטוטים, אני יודע את המשמעות,עשיתי רוחני כזה ,הייתי באחר, ועכשיו אני מבין,יש לי זרמים של הבנה, אין לי כעס,יש לי גופיפי הילה צבעוניים, הצ"אקרות שלי נקיות,פתוחות,אני משדר אור........ אבל אם תגידו לי שאני לא כל מה שאמרתי,אוווווווווווו אני אכעס ויעליב ואלגלג ואלחם עד חורמה, קשה ,קשה להיות מעין אלוהים.

כשאת הולכת "נגד" הזרם

את יודעת את זה רק כשאת הולכת "יחד" עם הזרם השני, כשאת בזרם עצמו אי אפשר לדעת איפה את נמצאת... מה המחיר של להיות "בחוץ"? ללכת נגד הזרם זו מחשבה או מעשה? הרי אם חושבים לא קורה כלום

spectacular

New member
ללכת נגד הזרם.

אני בכל מקרה בחוץ, אני מנצלת את הזרם לצרכי, משתתפת , אבל אם מתקרבים רואים שאני לא ממש בפנים, אין לי כל רצון ללחום למען או נגד, אני לא רוצה לשנות את העולם, אני לא רוצה שהעולם ישנה אותי, לא מעניין אותי אם יחשבו שאני צודקת או טועה, לא איכפת לי אם כולם צודקים ואני טועה, לא איכפת לי אם אני צודקת וכולם טועים, לא טוב שיראו שאני נגד הזרם, אז אני בשקט,בשקט.(בדרך כלל...)

שאלה,

את החלטת שאת בחוץ או שאת נעזרת במה שקורה בפנים כדי להבין שאת בחוץ... את יכולה לשים את האצבע על המקום הזה? המקום של ההחלטה איפה את?

spectacular

New member
בפנים בחוץ.

אני יודעת שאני בחוץ, אני רוצה דברים מבפנים אז אני מצטרפת, מנסה לא למשוך תשומת לב, למשל, לא מביעה את דעתי, מה זה משנה? משתדלת לשחק לפי כללי המשחק בלי להפגע, ובלי לבגוד בעצמי ובכללים שלי, אפשרי בהחלט. אני לא רוצה להיות בפנים, אבל אני כנראה גם לא ממש מתאימה אז עובד טוב לשני הכיוונים.

עבור מישהו שנמצא בחוץ יותר ממך

את בפנים.... איך אפשר לשחק לפי הכללים, בלי להפגע? בסוף החבל נקרע.... פנים חוץ פנים חוץ עד שתצא הצרחה....

spectacular

New member
בטח שאפשר, החבל בידייך...

אין "בחוץ יותר" יש או בפנים או בחוץ, השאר שטויות... אני בדרך כלל מסתדרת עם זה, המון שליטה עצמית והתאפקות, שחקנית טובה אני, זה אתגר לפעמים,מענין,

spectacular

New member
בפנים בחוץ.

אני יודעת שאני בחוץ, אני רוצה דברים מבפנים אז אני מצטרפת, מנסה לא למשוך תשומת לב, למשל, לא מביעה את דעתי, מה זה משנה? משתדלת לשחק לפי כללי המשחק בלי להפגע, ובלי לבגוד בעצמי ובכללים שלי, אפשרי בהחלט. אני לא רוצה להיות בפנים, אבל אני כנראה גם לא ממש מתאימה אז עובד טוב לשני הכיוונים.

מה זה ה"בוםםםם../images/Emo59.gif?

מה כוונתך? בחירה היא נקיטת פעולה מסוימת לאור נסיבות. כמעט כל פעולה בחיינו היא בחירה כולל האמונה בתורות האלה ואמונה בגורל. הבחירה היא בין הגורל שאנחנו אומרים שהוא מוליך אותנו או שאנחנו נוליך את הגורל... בשני המקרים זו אותה הדרך...

spectacular

New member
בחירה.../images/Emo41.gif

אם האמונה בתורות אלה היא בחירה, הרי שיש כאן קונפליקט,כי בכך אנו מאמינים שדברים נקבעו עבורנו מראש,ואז איפה כאן הבחירה . אם הגורל מוליך אותנו- איפה הבחירה? אם הדרך שוה בשני המקרים, איזה משמעות יש לעובדה שבחרנו, האם את אומרת שאנחנו חושבים שאנחנו בוחרים, אבל בעצם הכל כבר נבחר עבורנו מראש? מה זה משנה אם "בחרנו" או לא,

טל, דוגמא .

את נכנסת למסעדה,והמלצר מניח לך תפריט על השולחן,ושואל: "מה להזמין" ? ואז מה תעני לו ?: אין טעם להזמין,כי ממילא הגורל שלי נקבע מראש.... ואז מה יעשה המלצר ?..... יחכה שהגורל ינחה אותו מה להגיש לך ?..... לילה טוב.

לא רק בזה יש קונפליקט

אם הגורל מוליך אותנו- אנחנו יכולים לבחור ללכת איתו או לא... את המשמעות לבחירה אנחנו נותנים לעצמנו אח"כ כדי להרגיש יותר בעלי ערך. זה משנה אם אנחנו בוחרים או לא אחרת נצטרך לקבל את הקונפליקט... מה שאני אומרת זה שלא כדאי לחפש את התשובות מיד ולהגיע למסקנות מהירות... עוד רגע הכל עלול להראות ממש ממש אחרת... ומה נאמר אז?

למעלה