בחירה מוזרה של שחקנים

מיכל שב

New member
אני לא רואה קשר בין הדברים

אני כן חושבת שכל אחד צריך לעשות צבא. אני חושבת שזו זכות לשרת במדינה שלנו. ועדיין, אני לא חושבת שרק חיילים צריכים לשחק בסרט על הצבא. זה סרט - כדי לגלם דמות בסרט צריך להיות שחקן ובזה זה נגמר. זו דעתי

trigotrigo

New member
אה, אני גם תמהתי על זה, אבל

יוצרי הסרט התייעצו עם המשפחות קודם, והליהוק נעשה באישורם, משיקולים מסויימים.

אושרי דומה מאד לגיבור האמיתי

וגם זכה להערכה ממנו על המשחק. הוא אומר שהוא ממש רואה את עצמו בדבמות שאושרי משחק.

sniper 7

New member
חברה תגידו מה אתם רציניים?

נראה לכם שכל השחקנים האמריקאים שמשחקים בסרטים על ויאטנאם באמת היו שם? "יזכרו אותו ולא אותם" נו באמת, זה כמו שתגיד שלא זוכרים את החיילים שלחמו בויאטנאם זוכרים רק את מל גיבסון. אתה לא רואה אנשים באים למל גיבסון ושואלים אותו איך היה בויאטנאם, אנשים לא עד כדי כך טיפשים, נכון? חוץ מזה אם אתם רוצים שחקנים שעשו צבא זה מצרך קצת נדיר בארץ וזה מאד מצמצם את האפשרויות...

תמיררר

New member
אני לא מצפה שתבין את הטענה שלי

וחוץ מזה, לא אמרתי לאף אחד לא לראות את הסרט. הסרט מיועד להצלחה בגלל מערכת יחסי הציבור שלו, ככה שה"מחאה" הקטנה הזאת של כמה אלפי אנשים לא ממש תפגע בו. זה עניין של עקרון - מפריע לנו שאושרי כהן בורח מהחובה שלו כלפי המדינה ואחר כך עוד מרוויח כסף וזוכה בתהילה על זה. אם כל כך קל לו להחזיק נשק צעצוע בסרט, למה הוא לא עשה את זה במציאות? ולא, לא חסרים שחקנים ששירתו בצבא. אם תרצה דוגמאות, בכיף.

חיישנס

New member
כי...

בצבא זה נשק אמיתי? אני חייל ואני בעד צבא וכו', אבל זה כבר ירידה לפרטים אישיים מה שאת עושה...

sniper 7

New member
אבל...

אושרי כהן לא זוכה בתהילה על זה שהוא לא שירת בצבא. הוא זוכה בתהילה על יכולות המשחק שלו. גם אני חייל לוחם, ואני לא מבין את הגישה שלך, באמת שלא.

אני מכיר אנשים כמו אושרי הזה

ברגע שהוא ירגיש שמתחילה מלחמה הוא יברח מפה..... אנשים כאלה חושבים רק על עצמם...

חיישנס

New member
אין קשר בין הדברים

אולי קשה לאכול את זה בהתחלה, אבל עדיין אין קשר ועל איזו התחשבות את מדברת? שיביאו דווקא שחקן שהיה לוחם? ואולי בכלל ג'ובניק? אם הסרט זכה בפרס זה אומר שהבמאי עשה החלטה נכונה להביא את השחקנים האלה

66AnKa99

New member
ל-תמיררר

אני לא מבינה אותך.....לי אין שום בעיה עם בחירת השחקנים. אושרי כהן אמר נכון על 'לא צריך להיות זונה כדי לשחק אחת' הם משחקים הכי טוב שהם יכולים, ואולי בישבילם זה פיצוי וחרטה על זה שהם לא היו בצבא והם יכולים להיות בסרט על הצבא ועוד בתפקיד חשוב כזה. עוד לא ראיתי את הסרט אבל לפי התסריט/מאחורי הקלעים/תמונות/פרסומות זה סרט מהמם!!!!!והם כולם שיחקו מצויין!!!!=]]]

למעלה