תסתכלי עליי זרמו!
א אות ומספר בלבד New member 29/6/06 #25 ../images/Emo2.gifה-ג'-י-ר-פ-ו-ת!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif אנלא מאמין שלא שמעתי!! הייתי מצביע איזה 47000 פעמים!!! אוף!!! אני חייב לדעת מה הם היו משדרים אם הם היו זוכים!! כי יש להם רק סינגל אחד בינתיים.. זה אומר שהיה מהדיסק הישן!!! אוף, חארות. תשנו ת'טעם המוזיקלי שלכם!
../images/Emo2.gifה-ג'-י-ר-פ-ו-ת!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif אנלא מאמין שלא שמעתי!! הייתי מצביע איזה 47000 פעמים!!! אוף!!! אני חייב לדעת מה הם היו משדרים אם הם היו זוכים!! כי יש להם רק סינגל אחד בינתיים.. זה אומר שהיה מהדיסק הישן!!! אוף, חארות. תשנו ת'טעם המוזיקלי שלכם!
ע עורוס New member 29/6/06 #27 חבל שהם לא זכו ../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif אני הצבעתי להם בטח הם היו שמים את גג, רמי מואשם בהחזקת סמים קלים ו-וואו!..
חבל שהם לא זכו ../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif אני הצבעתי להם בטח הם היו שמים את גג, רמי מואשם בהחזקת סמים קלים ו-וואו!..
א אות ומספר בלבד New member 29/6/06 #28 בחיים לא את רמי!../images/Emo19.gif הוא פרובוקטיבי מדי. היו שמים את גג, וואו, ובחורות כמו מים.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 29/6/06 #30 ה-ב-ח-י-ר-ו-ת 29.6.06../images/Emo13.gif רק עכשיו התחלתי לשמוע.... הספייס גירלז מה הדווווו קרב?
ע עורוס New member 29/6/06 #31 הממ.. צר לי לאכזב אותך.. ../images/Emo97.gif אבל היום אין הבחירות עכשיו זאת השעה שלפני המצעד
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 29/6/06 #32 לא צריך...../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif-( אני אסתפק בשעת מוזיקה...