בחירת העורך - לדקסטר יש סרטן

בּני

New member
בחירת העורך - לדקסטר יש סרטן

יופי, גם לי בשבועיים האחרונים קראתי הרבה תלונות של גולשים על השיקולים בקידום בלוגים בתפוז. האמת, מאוד שיעשע אותי, חשבתי לעצמי שכל מי שלא מקדמים אותו ממורמר על המערכת ומוציא את זה בפורומים השונים. סתם מתוך עניין עקבתי אחרי הבלוגים שמוצגים בעמוד הראשי, לא הפתיע אותי לראות שהאח הגדול ורשומות רכילות אחרות מככבות שם, בכל זאת תפוז הוא גוף רווחי וזה מה שכנראה מעניין היום את הגולשים, שויין, באמת שלא הפריע לי. אבל היום נכנסתי, דרך העמוד הראשי, לרשומה שהכותרת שלה היא "לדקסטר יש סרטן". נכון, המילה סרטן משכה לי את העיין, מודה שאין לי מושג מי זה דקסטר אבל כבר קראתי השבוע באתר חדשות כל שהוא שהשחקן אובחן כחולה סרטן. הרשומה כוללת פסקה אחת שמספרת על כך שהוא חלה, התחיל טיפולים ויגיע לטקס בשבוע הבא (שיו איזה מזל!), אחר כך יש תמונה של השחקן ועוד משפט אחד אל העונה הבאה של התוכנית. אגב, בפסקה שבנויה בערך מארבעה משפטים יש שתי טעויות ניסוחיות בולטות: * "אובחן לפני מספר שבועות בסרטן במערכת הלימפה" * "ואליו הוא מועמד בקטגוריית השחקן הטוב בטלוויזיה" ארבעה משפטים, אי אפשר לעשות הגהה? האמת, בדרך גלל ממש לא מפריע לי טעויות בעברית/ שגיעות כתיב/ ניסוחים בעייתיים וכו' ולא הייתי מציין את זה בכלל, אבל פה מדובר במקרה אחר מכיוון שהרשומה הזו קבלה את התואר - בחירת העורך... אפשר לדעת על מה? אין פה שום אמירה, שום עניין, שום קריאה לדיון. אין פה הבעת רעיון, העלאת דילמה כל שהיא, דיווח מעניין, ביקורת, תרומה כל שהיא, כלום, אין פה כלום. יש פה דיווח רכילותי מהחדשות על בעצם כלום. בחירת העורך?

wranger

New member
מה ההבדל בין הרשומה הזו

לבין רשומות אחרות שהופיעו בבחירת העורך בשבועיים האחרונים (בהם אתה אומר שאתה עוקב)? האם זו הפעם הראשונה שאתה נתקל ברשומה בעלת אופי רכילותי או רשומה שכתובה עם טעויות בעברית/ שגיעות כתיב/ ניסוחים בעייתיים וכו'? זה מה שעורכי התוכן בתפוז בוחרים לקדם. זה מביא הקלקות, זה מעניין ציבור גולשים גדול, ולצערי הרב אם תקודמנה רק רשומות שכתובות בעברית מושלמת ללא שגיאות אז לעורך תהיה בעיה קשה למצוא מחטים בערימות שחת. * שלא יטעה אותך הצבע הכחול של הכינוי שלי - אני לא גורם תפוזי רשמי, אלא גולש כמוך שאפילו מחזיק בדעה דומה לשלך.

בּני

New member
ידעתי שאני לא צריך להתייחס לשגיאות ../images/Emo13.gif

ההערה על השגיאות הייתה כתוספת אבל באמת אין בידיעה הזו כלום. ואין לי גם חצי טענה לכותב הידיעה אבל אם היה מוסיף קצת משל עצמו כלל לא הייתי "מתלונן", אבל לבחור כבחירת העורך רשומה שהיא ידיעה מהחדשות בלי שום פיתוח זה נראה לי מוזר. גם עם תוכן רכילותי אין לי בעיה, יש ציבור שלם שמתעניין בזה אבל לדעתי העורך יכול לבחור, גם בתחום הזה, בחירות יותר מוצלחות.

פנומן 72

New member
תיזהר שלא יחסמו אותך

יותר מדי ביקורת ותמצא את עצמך חסום לשלושה ימים. ואתה יודע למה הטיפוס ההזוי אדי חוטובלי מקודם בכל מאמר שלו ? אני נותן לך 3 ניחושים. בוא נראה אותך...

בּני

New member
אתה רציני?

שאלתי שאלה לגיטימית... טוב אולי אני נאיבי מדי. ואין לי מושג מי זה אדי חוטובלי
חור בהשכלה?

פנומן 72

New member
ציפור קטנה לחשה לי ש ....

אדי חוטובלי היא נעמה פלד, סמנכ"לית התוכן של תפוז, בכבודה ובעצמה. אני לא חותם על המידע הזה אבל זה לא נראה לי מופרך לחלוטין.

מר חוטובלי טוען שהוא נהג מונית ואיש רדיו

בראש הבלוג הוא הציב מודעה שקוראת להרשם ל"מינוי". לא נראה שזאת גב' פלד.

yaakii

New member
הציפור הזו יכולה להיות-

גולש צר עין שמקנא באדי חוטובלי, יהיה מי שיהיה. אני לא אומר לכאן או לכאן, משום שהנגלות לבני האדם, אך הנסתרות... רק מציין אפשרות.

פנומן 72

New member
בוא נגיד שהציפור הזו מאוד מהימנה ... וזהו.

שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה.

Master Stav

New member
ואל תספר לאף אחד

אבל את רבין רצח ארלוזורוב שהוא הבן של קנדי וזה בכלל האח הלא חוקי של ג'ימי הופה .....

seymore butts

New member
נראה לך סביר שנעמה פלד

סמנכ"לית תוכן ב"תפוז", לא פחות, הייתה כותבת בצורה אובססיבית כזו על זיונים בתחת בכל פוסט שלה ? לא נראה לי.

פנומן 72

New member
למה, אתה מכיר אותה ?

חוץ מזה, היא מנסה לשמור על פאסון, כך שדווקא לא ראוי היה שהיא תכתוב על זה תחת השם שלה. חוץ מזה שלא משנה מה היא כותבת, אם היא היתה מקדמת את עצמה בגלוי - זה היה מוביל לרעידת אדמה אצל הבלוגרים... יש לי את הדרכים שלי להוכיח את זה, אבל נעזוב את זה. אדי זה אדי, נעמה זו נעמה - והקשר ביניהם מקרי בהחלט.

seymore butts

New member
לא מכיר אותה אבל מה שבטוח

זה שכשאסע במונית שלה אשאיר לה טיפ שמן. אולי זה יביא לי סוף סוף את הקידום המיוחל....

פנומן 72

New member
זה לא הכמות - זו האיכות

כשהביקורת היא נוקבת מדי ומעיקה, כזו שמוציאה את הלכלוך שתפוז מטאטאים מתחת לשטיח - אז חוסמים. אתם מאוד מחבבים לקקנים, שבזכות אחד מהם נחסמתי ל-3 ימים. בוא לא ניתמם. הנוכחות שלי פה מאוד מרגיזה אתכם.

wranger

New member
נחסמת בגלל צורת ההתבטאות שלך, לא בגלל התוכן

וזה אחרי שקיבלת במסרים הודעות והסברים על איך לא נהוג להתבטא בפורום - והמשכת בכל זאת. ביקורת אתה מוזמן להעביר בכיף, גם נוקבת ומעיקה, כולל תיאוריות קונספירציה הזויות למיניהן על לקקנים ונעמה פלד. לבריאות.

wranger

New member
יש מיליון סיבות לבחירות העורך

טעם אישי, שיתופי פעולה עם אתרים מסחריים אחרים, רצון להביא הקלקות, כל מיני. לפעמים יש לו בחירות מוצלחות, לפעמים קצת פחות.

פנומן 72

New member
רצוי לדייק בעובדות

לפעמים התוכן הרדוד מתמעט ואז אין ברירה והעורך בוחר מאמר מוצלח. במקום שזה יהיה להפך.

למעלה