כן
D double O S New member 10/6/05 #27 לא עדיף שאני אעשה סקר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif
ק קרניjack New member 10/6/05 #29 ../images/Emo41.gif אנשים תשרשרו מתחת לתמונה ../images/Emo45.gif אם אתם בוחרים בה, ככה זה יהיה יותר נוח לספירת הקולות
../images/Emo41.gif אנשים תשרשרו מתחת לתמונה ../images/Emo45.gif אם אתם בוחרים בה, ככה זה יהיה יותר נוח לספירת הקולות
J just jenny New member 10/6/05 #44 אמ.. קרן? בקשר ללוגו מס' 5 לא עדיף יותר עם מספר? ככה ככה שגם יהיה את סימפל וגם מספר הפורום.. לא שיניתי בהרבה=]
אמ.. קרן? בקשר ללוגו מס' 5 לא עדיף יותר עם מספר? ככה ככה שגם יהיה את סימפל וגם מספר הפורום.. לא שיניתי בהרבה=]
J just jenny New member 11/6/05 #50 אממ סבבה../images/Emo13.gif רק תגידי צבע.. או שפשוט לעשות בשחור רק בהיר יותר?
J just jenny New member 11/6/05 #58 אוקיי הסתדרתי../images/Emo3.gif עשיתי את זה כבר בגודל הרצוי.. מקווה שרואים עכשיו טוב יותר
ק קרניjack New member 11/6/05 #60 דוקא רואים יותא מטושטש../images/Emo3.gif אבל נראה לי שאפשר להכניס תמונה לא קשור לגודל המוקרי שלה
J just jenny New member 11/6/05 #62 לא חחח זה מטושטש כי זה מוגדל... בלוגו עצנו בדף הראשי יראו את זה טוב
J just jenny New member 11/6/05 #71 בכיף../images/Emo8.gif ותודה חחח נממ.. ניסיתי.. ויצא מין אפור כהה כזה.. אבל רואים טוב.. אני אשים בגודל הרגיל ובגודל המתאים ללוגו בדף הראשי..
בכיף../images/Emo8.gif ותודה חחח נממ.. ניסיתי.. ויצא מין אפור כהה כזה.. אבל רואים טוב.. אני אשים בגודל הרגיל ובגודל המתאים ללוגו בדף הראשי..
S sapirush1 New member 11/6/05 #59 כמו שזה נראה 5 הולך לנצח.. אבל אתם לא חושבים שזה גדול קצת? בעצם יכול להיות שזה יצא טוב בהקטנה, השאלה עד כמה מקטינים.
כמו שזה נראה 5 הולך לנצח.. אבל אתם לא חושבים שזה גדול קצת? בעצם יכול להיות שזה יצא טוב בהקטנה, השאלה עד כמה מקטינים.